...................
Günaydınlar efendim 🤓🤓
Uykumu yine alamadım ama neyse . Benim poncikte ayaklarını böyle dayiyor besige 😀 ahsap besik bizimki kenarlarına battaniye örtüyorum acitmasin diye
Bende pek anlamadım uykumu :))) benmkide sallanan beşik yakında buraya sığmaz sgsada uyanınca direk kenarlardan tutup ayağa kalkıyor kenarlar demir bazen bir yerlerimi çarpıyor bir çözüm bulmak lazm benimde :)
O beşikten bende kullandım galiba . Oturma odamda öyle vardı, yatak odamda ahsap büyük sallanan besik var . Diğeri kullanışlı olmuyor 1 yaşından sonra sığmıyor
Aynen canm bizdede ahşap vardı büyük ama ilk çocuğum hiç sevip yatmadindiye attik ensonunda kırılmıştı bazı yerleri bakalm kısa doğru ranza yaptririm belki odaya
İnşallah cnm
Günooo
Öğrencim yok ama 6.30 dan beri uyanığım çünkü 5 aylık bir tatlı bela yattığı yerden uuuuu diye sesleniyor
Şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun
Maşallah canm benmkide uyanınca heyy heeyy diye çağırıyor bebeklere gülmemek imkans, bende ilk kez Veli oldum dwgsik duygular ama iyi oluyor biri okuldayken bebekle tek olmak biraz kafa dinleniyor
Darısı başıma inşallah 🙏
Günaydın cnm ❤️ yerim seni bebek🤣☺️ bizimde kek poğaça akşam yap kahvaltı hazirliyim uynsin oglum
Sabahcimi bizimki öğlenci yoksa hayatta kalkmaz bu saatte
Bizim tam gün 8:50 ders basliyo 14de bitiyo
1,516,413 soru
24,722,175 cevap
370,195 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın