+1 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Kızlar 38 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim tansiyonum yüksekmiş yatış verdi ama ben imza atıp çıktım bç sorun olur mu yaşayan var mı 

15 Cevaplar

+6 oy
(3,516 puan) tarafından

Tabiki olur.adamlsr tatil yapasın diye yatış vermiyorki.

Gebelik zehirlenmesi olabilir 

-Reklam-
+3 oy
(2,033 puan) tarafından

Söylemek bile istemiyorum 

Ani bebek ölümü olabilir

Yuzup Yuzup kuyruğuna gelmissin 38 haftalikmis bide şuan doğsa sagsaglim eve gidebilirdiniz

Neden yatmadın anlamis degilim?

Tansiyon ciddi bi şey cunku 

+3 oy
(581 puan) tarafından

Bebegin tansiyon yüzünden ölebilir sende gebelik zehirlenmesi yaşayıp ölebilirsin neden risk alıyorsun ki zaten az kalmış doğuma. Bu sebepten 6 aylık doğum yaptım 

+3 oy
(163,676 puan) tarafından

yuksek tansiyon buyuk sorun sen keyfi yat diye hoc bi dr yatis vermez ya zehirlenmen varsa ne cesaret imza attin ve imza attigin kagidida okumadin dimi 

(163,676 puan) tarafından

bebek ölebilir sen ölebilirson veya ikiniz birden ölebklirsiniz gebelkk zehirlenmesi nasi bisi hicmi arastirmadin sen yaa harbo ne cesaretle ciktin hadi senin caninin kiymeti yok icindeki bebegedemi acimadin

+1 oy
(6,617 puan) tarafından

kız niye çıktın hastaneden

erken doğum yaptım ben bu yüzden 

gebelik zehirlenmesi ya da başka bir şey olabilir 

+1 oy
(1,526 puan) tarafından

Keşke cikmasaydin ben tansiyon hastasıyım 5 ay önce doğum yaptım çok zordu 

(1,526 puan) tarafından

Gebelik zehirlenmesi 

Ani suyunun gelmesi 

Allah korusun ani bebek ölümü 

Herşey olabiliyor benim suyum fazlaydı 37 haftayı zor tamamladık 28 haftadan sonra devamlı yattim doğumda 8 9 kere tansiyon ilacı verildi zor düştü ayağa hemen kalkamadım 

+1 oy
(158 puan) tarafından

Ablam yüksek  tansiyondan acil sezeryana  alınmıştı. Keşke çıkmasaydın

+1 oy
(1,223 puan) tarafından

Çıkmanızdaki sebep neydi acaba

+1 oy
(18,457 puan) tarafından

Yuzmus yuzmus sonuna gelmişsin Allah korusun bebeğini bile kaybedebilirsin🥺Neden yatmadın peki?

+1 oy
(11,727 puan) tarafından

Yaaa keşke çikmasaydin tansiyon büyük sorunlar doğurabilir 

+1 oy
(4,629 puan) tarafından

17 18 leke cikarsa evet canim sıkıntı olabilir zaten 38 girmişsin ben sam.hem3nnsezeryana aldırırım 

+1 oy
(1,745 puan) tarafından

Evet bu sebepten 39.hafta karninda bebek ölen var cok cok onemli 

0 oy
(805 puan) tarafından

Bende yüksek tansiyonla hastaneye yatış yapmıştım refakatcım annemdi rahat edemiyo diye çıkalım dedim imza ile çıktık sonra ilaçları düzenli kullanmadığım için tekrar yükseldi düşğremediler erken doğum yaptım sezeryanla bebeğim küvezde felan kaldı sana tavsiyem hastaneye yatış yapman bu iş şakaya gelmez 

(1,361 puan) tarafından

Nasıl yani annen rahat edemiyo diye çıkılır mı 

(805 puan) tarafından

Ya o bişey demedi ama ben halinden anlamıştım hiç bir zaman önceliğim kendim olmadı hep bir başkasını düşündüm ama yanlış yaptım tabiki 

(1,361 puan) tarafından

Önce evladını düşünmeliydin bu durumda

0 oy
(28,617 puan) tarafından

Tabiki sorun olur gebelik zehirlenmesine kadar gider Allah korusun zaten doğumun gelmiş neden çıkıyorsun ki tansiyon bebek için çok ciddi 

0 oy
(1,361 puan) tarafından

Ben 40 haftada tansiyon yüksekliğiyle gittim. Sabahında sezaryene alındım. Hatta doktora demiştim ki evde tansiyonumu düşürmeye çalıştım. Çok kızmıştı. Nasıl beklersin diye

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
+1 oy
6 cevap 145 göst.
+2 oy
7 cevap 207 göst.
+1 oy
1 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,480,639 soru

24,226,927 cevap