Kızlar 38 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim tansiyonum yüksekmiş yatış verdi ama ben imza atıp çıktım bç sorun olur mu yaşayan var mı
Tabiki olur.adamlsr tatil yapasın diye yatış vermiyorki.
Gebelik zehirlenmesi olabilir
Söylemek bile istemiyorum
Ani bebek ölümü olabilir
Yuzup Yuzup kuyruğuna gelmissin 38 haftalikmis bide şuan doğsa sagsaglim eve gidebilirdiniz
Neden yatmadın anlamis degilim?
Tansiyon ciddi bi şey cunku
Bebegin tansiyon yüzünden ölebilir sende gebelik zehirlenmesi yaşayıp ölebilirsin neden risk alıyorsun ki zaten az kalmış doğuma. Bu sebepten 6 aylık doğum yaptım
yuksek tansiyon buyuk sorun sen keyfi yat diye hoc bi dr yatis vermez ya zehirlenmen varsa ne cesaret imza attin ve imza attigin kagidida okumadin dimi
bebek ölebilir sen ölebilirson veya ikiniz birden ölebklirsiniz gebelkk zehirlenmesi nasi bisi hicmi arastirmadin sen yaa harbo ne cesaretle ciktin hadi senin caninin kiymeti yok icindeki bebegedemi acimadin
kız niye çıktın hastaneden
erken doğum yaptım ben bu yüzden
gebelik zehirlenmesi ya da başka bir şey olabilir
Keşke cikmasaydin ben tansiyon hastasıyım 5 ay önce doğum yaptım çok zordu
Gebelik zehirlenmesi
Ani suyunun gelmesi
Allah korusun ani bebek ölümü
Herşey olabiliyor benim suyum fazlaydı 37 haftayı zor tamamladık 28 haftadan sonra devamlı yattim doğumda 8 9 kere tansiyon ilacı verildi zor düştü ayağa hemen kalkamadım
Ablam yüksek tansiyondan acil sezeryana alınmıştı. Keşke çıkmasaydın
Çıkmanızdaki sebep neydi acaba
Yuzmus yuzmus sonuna gelmişsin Allah korusun bebeğini bile kaybedebilirsin🥺Neden yatmadın peki?
Yaaa keşke çikmasaydin tansiyon büyük sorunlar doğurabilir
17 18 leke cikarsa evet canim sıkıntı olabilir zaten 38 girmişsin ben sam.hem3nnsezeryana aldırırım
Evet bu sebepten 39.hafta karninda bebek ölen var cok cok onemli
Bende yüksek tansiyonla hastaneye yatış yapmıştım refakatcım annemdi rahat edemiyo diye çıkalım dedim imza ile çıktık sonra ilaçları düzenli kullanmadığım için tekrar yükseldi düşğremediler erken doğum yaptım sezeryanla bebeğim küvezde felan kaldı sana tavsiyem hastaneye yatış yapman bu iş şakaya gelmez
Nasıl yani annen rahat edemiyo diye çıkılır mı
Ya o bişey demedi ama ben halinden anlamıştım hiç bir zaman önceliğim kendim olmadı hep bir başkasını düşündüm ama yanlış yaptım tabiki
Önce evladını düşünmeliydin bu durumda
Tabiki sorun olur gebelik zehirlenmesine kadar gider Allah korusun zaten doğumun gelmiş neden çıkıyorsun ki tansiyon bebek için çok ciddi
Ben 40 haftada tansiyon yüksekliğiyle gittim. Sabahında sezaryene alındım. Hatta doktora demiştim ki evde tansiyonumu düşürmeye çalıştım. Çok kızmıştı. Nasıl beklersin diye
1,480,631 soru
24,226,712 cevap
338,980 kullanıcı