Kızlar bugün bir hastaneden doğum paketi için fiyat aldım, 70 bin dediler. Kaçıncı haftada paket aldınız siz?
70 bin çok iyi bence , hamile kalır kalmaz alınır normalde muayenelerle birlikte gidilir
Valla iyi mi değil mi bilmiyorum. Daha hiç doktora gitmedim, 5 haftalık hamileyim. İki hastaneye sordum sadece burası paketi olduğunı söyledi
Eğer yapılacak tahliller gittiğin muayene ler gireceğin nstler ve ameliyat ameliyat vs sahilde bence çok iyi
Evet yapılacak bütün testler, muayene ücretleri, kardiyoloji ve diyetisyenle 1 kere muayene var
Muayeneler , tahliller her şey içinde mi?
Evet bütün her şey dahil, ekstra kardiyoloji ve diyetisyenle 1 kere görüşme hakkım da olacak
O zaman çok çok iyi
70 mi o kadar olmus demek fiyatlar
Ben 3 yil once 5bine doğum yaptım 😰
Aynen yaa birde özel odayla 5 bindi yani
Doğum değil bu. Hamileliğin başından doğumda dahil bütün muayene , testler ,hamilelikte yapılan her şey içinde.
Normalde de o fiyata çıkmış diye duydum da o yüzden dedim canım tabi ekstra bu masraflar içindeyse çok iyi, yoksa dediğim gibi bu doğum için istiyorlarmış 60 70 bin
Hamile olduğunu öğrendiğin an alınabilir ben bunu geç öğrendim herşey içinde bütün testler içindeyse keisnlikle kabul et
Her şey içinde
21-22 haftalıkken almıştık biz 21 bin verdik 2023 de
aaa öylemi hamileyken alırdın diyorsun peki anladım benim dadigigim var bir ay kalmiş doğum yapacak o alabilir mi simdi
Bacım hastaneye soracaksınız ücretli birşey zaten durumu iyiyse sorsun satın alsın ama 1 ay kalmışsa zaten paket almaya gerek olduğunu sanmıyorum boştan para öder
peki ne kadar para odecek
Bilmiyorum her hastanenin fiyatı farklıdır dediğim gibi sorup öğrenin
bilgi verdiğin Çin çok sağol canm allah razı olsun
1,508,069 soru
24,614,468 cevap
364,253 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın