Bebegin kalbi durmussa ne gibi belirtiler olur kanama filan yok
Kuzenim zorlu geçirirdi çok kötü olurdu hamilelikte tüm belirtiler kaybolunca şüphelenip gitmişti ki hiç kanama fln yokmuş o öyle öğrendi ben kanama vardı ama ilaç fln kullanıyordum ikili test için gittiğimde öğrenmiştim. Başka kuzenimin eşi kanama çok oldu ama şükür sağlıkla doğdu Kişiden kişiye değişiyor. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kac haftalik bebegim
Yani bi anda hamilelik belirtileri kesilmişse ,ama cok kucuk daha evde anlasilmaz inslalah oyke bise yoktur banada aynisi oldu bi iki gun midem bukanmamisti kosa kosa hastaneyw gittm yasiyordu cok sukur doktor arada olur oyle dedi sende bi baktir bakalim
Belli olmaz canım ben 3 kere yaşadım bunu kalbi durdu farklı haftalarda kanama olmadı hiç anca ultrasonla bakılınca anlaşıldı kalbinin durduğu kürtaj oldum maalesef öyle bişey yaşamazsın inşaallah 2 hafta ölü bebekle gezmişim bilmeden anneye 12 haftalık olana kadar bi zararı yokmuş öyle demişti doktorum
Ablamin bebeği doktor bir kalbi atıyor az birsey olsads demis sonra atmıyor demis gec döllenme olabilir diyor ablamda
Daha iyi ultrasonu olan bu hastaneye gitsin durumu varsa özele gitsin muhakkak şuan hamileyim ve başta bebeğime acilde öğrendim bebek yok kese boş kürtaj dediler bekledim yine acile gittim aynısını dediler çok bulantım ve bayılmalarım vardı normal doktora gidicek hal bulamadım baygın gittim acilde en son özele gittim kendi doktoruma evet var bebek çok küçük dedi onlare kalsa kürtaj olucaktım başka doktorlara muhakkak gitsin canım çok kadın yaşıyor bu durumu
Yarin gidecek ozele gidiyor zaten detaylı ultrason yaptıracak
HHareket Plmaz
Ama benim 15 günü geçmiş ben yeşil kusmustum meğer zehirliyormus artik
Buda bir harfta oldu cnm doktor bekle demis ablama
Doktormu demiş kalbi atmıyor anlamadim
İlk kalp atisi var diyor sonra tekrar gidince yik diyor. Kalp atışı oda bekliyir gc dölleme filan belki
Bence hemen belirti olmaz .
1 harfta da belirti olmaz mi
Hamilelik belirtileri ortadan yok oluyor genelde. Kanama olmasa bile kalbi durmuş olabilir.
Ha tm cnm
İlk kalp atışını duyup sonradan duyulmadıysa üzgünüm ama yaşamıyordur.
Benimde başıma geldi.ilk gittim kalp atışı vardı 10 sonra yine gittim kalbin durduğunu söyledi.belirti olarak bel ağrım vardı.benimki de 7 haftalıktı.
Ama alttan mutlaka muayene olsun
Altan muane oldu ust uste kac kez baktılar bir var bir Yok diyorlar ağrısı sancisi yok
10 haftaliktan erkense belirti olmaz canım ama bulantı felan kesilebilir
Zaten hic bulantısı olmadi zaten en bastan beri
Biz ne desek boş biraz büyük oldumu belirti oluyo ama küçük olmuyo en iyisi dk gitmesi
Hic bir belirti olmuyor
Agri sanci filan olmuyor mu hamilleik beliwtitisi hala varmış
Olmadi benim
İnsallah gec dollmedir
Belirti olmamıştı
Yok cnm doktor bir kalbo atıyor bir atmiyor demis gittigi zaman 6 harftalikdi gec döllenme olabilirmis
1,512,835 soru
24,674,554 cevap
367,457 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın