0 oy
125 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (259 puan) tarafından

Herkese Selam!ben şuan hamileliğin 30 haftasındayım.Ama nedense içimde kötü hiss var sanki doğumdan sağ çıkmayacakmışım gibime geliyor öyle hissediyorum..bacaklarımda varis damarları var.hatta popomda bile var.tromb olmasından korkuyorum.Sezeryandan da korkuyorum.bu 3 hamileliğim.ilk ikisi normal doğumlu doğdular.bu nasıl olacak bilmiyorum.Bazen kendi kendime keşke bu çocuğu zamanında aldırsaydım belki de benim canımı almaya geliyor.kafama kötü düşünceler geliyor hep…

5 Cevaplar

+1 oy
(5,569 puan) tarafından

Ölüm korkusu amenna ama zamanında bunu aldırsaydım benim canımı almaya geliyor ne demek.?

Azrailmi karnındaki 

Bu düşünceler hiç sağlıklı değil. İstemediğiniz bir gebelik olmuş belli 3.istemedin demekki.

Ama karnındaki bebeğin ne suçu var . 

(259 puan) tarafından

Yani bir var ölüm habersiz gelsin birde onun gelme korkusu doğum sayesinde.çok korkuyorum o sancı nedir ben biliyorum nasıl başaracağım bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(8,273 puan) tarafından

Herkes hamilelikte bu korkuları yaşıyor. Bende de varis var ve 3 normal doğum yaptım. 

(259 puan) tarafından

İnternette araştırdım normal doğum zamanı varisler yüzümden akciğerlerde kanla alakalı şeyler oluyor bu da risk taşıyor,korktum ve sezeryanın da kötü olduğumu belirtmişler bağırsaklar zedelene biliyorlarmış hem geç sağalıyor 

0 oy
(24,853 puan) tarafından

Yani korkunu tabiki anlıyorum ama keşke aldırsaydım düşüncesini zihninizden uzaklaştırın. Eğer kaderinizde genç yaşta ölüm varsa bu hamile olmasanızda yaşanır kadere inancınız varsa tam teslimiyet gösterip pozitif düşünmeye çalışın 

(259 puan) tarafından

Ne kadar da kötü üzücü bir yorum.Korktuğumu bildiğin halde

(24,853 puan) tarafından

Çocuğu aldırmadığına üzülmek yerine pozitif düşün ölüm dediğimiz şeyin belirli bir olayla bağlantısı yok dedim ben şu an hamile değilim ama kaderimde ömrüm bu kadarsa sabah uyanamam demek istedim aslında kötü bir şey demedim ama yanlış ifade etmiş olabilirim veya hassasiyetinizi gözden kaçırmış doğum güzel bir hadise bunu ölümle eşleştirip sonra aynı kaderi doğmamış bebeğinize layık görmeniz de çok üzücü hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 

0 oy
(28,666 puan) tarafından

Gebelikte herkeste bu korkular var 36 haftalık olcam hem bir an önce doğurmak istiyorum hemde korkuyorum Rabbim korusun bütün hamileleri dua edelim birbirimize gebelerin dualarını boş çevirmez Rabbim 🌸🌸

(259 puan) tarafından

İnşaAllah sağ salim alırsınız kucağınıza 🥰

0 oy
(2,876 puan) tarafından

2 çocuğumda da aynı korkuları yaşadım. Doğduktan sonra da bana bir şey olursa çocuklarıma kim bakacak düşüncesi oluyor da oluyor annelik böyle bir şey herhalde🥲 sezaryenden hiç korkma eğer öyle olursa. Akşaminda bebeğe kendim baktım. Hastaneden çıktım eve geldim kimsemiz yoktu. Eşim ve 2 yaşında bir oğlum daha vardı. Büyük oğlumu ayakta sallarken kucugunu emzirmeye çalıştım. Bacaklarımda çok varis var benim de.bazen sezaryende çorap giydirebiliyor doktorlar bana. Giydirme diler. Şimdi oğlumu sallarken yazıyorum bunu. Cidden zor ama her zerresine bin şükür. İyi ki olmuş iyi ki doğurmusum. Sen de sağlıkla kucağına alınca öyle diyeceksin 🌸

(259 puan) tarafından

Benim için çok zor olacağını biliyorum.Gırbet elde 2 çocuk+küçük bebek.1-ni okula götürüyorum öbürünü kreşe küçüğü ne yaparım bilmiyorum.Sezeryan benim için zor olur çünkü çocuklarım beni çok incitirler Allah yardım eylesin bir an önce kurtulayım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (552 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 214 göst.
+2 oy
8 cevap 187 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde kadersiznurten33 (215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,788 soru

24,229,045 cevap

339,049 kullanıcı

...