0 oy
250 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (730 puan) tarafından

Oglum 13 aylık ciğeri dolu dedi doktor, röntgen istedi ama oğlum çok hareketli bir çocuk sürekli kımıldadığı için ancak 4.cekim düzgün oldu. Çok moralim bozuldu hanımlar, radyasyona fazla maruz kaldı yavrum. Röntgenciye sinirlendim o da bana güzel tutmuyorsun dedi. Yukarıdan kollarından tuttum ama ayaklarıyla kımıldıyor nasıl yapacaktım ki?

2 Cevaplar

+1 oy
(5,059 puan) tarafından

Yine iyi tutmussunuz 2 kişi gerekiyor böyle durumlarda. Ben olsam röntgeni kabul etmezdim cigerlerinin dolu olduğunu dileyip anlamis zaten kitle ya da ödemden suphelenmediuse ne gerek var ki 

(730 puan) tarafından

Çok bitkin üzgün ve yorgundum düşünemedim. Kabul etmemem gerekiyordu. İlk defa başıma geldi 

(5,059 puan) tarafından

Haklısınız insan iyi bir sey olacak diye dusunuyor. Bu radyasyonlardan arınmak icin kürler var deneyebilirsiniz

-Reklam-
+1 oy
(2,632 puan) tarafından

Benim oglumada cok rontgen cekilir kronik bronşiti var doktora dedik aşırı  rontgene giriyor fapan dedi evde 2 telefon 1 televizyon  varsa 2 gunde birde ayni radyasyonu aliyor dedi  tomogradi tehlikeli ama rontgenden korkmayin dedi gecen sene inanki geniz etinden sinuzitinden defalarcaaa cigerinden 15 20 kere  en az rontgen cekildi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 243 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
18 Şubat 2026 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (91 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 781 göst.
+3 oy
5 cevap 207 göst.

Kategoriler

1,500,600 soru

24,506,803 cevap

358,656 kullanıcı

...