Oglum 13 aylık ciğeri dolu dedi doktor, röntgen istedi ama oğlum çok hareketli bir çocuk sürekli kımıldadığı için ancak 4.cekim düzgün oldu. Çok moralim bozuldu hanımlar, radyasyona fazla maruz kaldı yavrum. Röntgenciye sinirlendim o da bana güzel tutmuyorsun dedi. Yukarıdan kollarından tuttum ama ayaklarıyla kımıldıyor nasıl yapacaktım ki?
Yine iyi tutmussunuz 2 kişi gerekiyor böyle durumlarda. Ben olsam röntgeni kabul etmezdim cigerlerinin dolu olduğunu dileyip anlamis zaten kitle ya da ödemden suphelenmediuse ne gerek var ki
Çok bitkin üzgün ve yorgundum düşünemedim. Kabul etmemem gerekiyordu. İlk defa başıma geldi
Haklısınız insan iyi bir sey olacak diye dusunuyor. Bu radyasyonlardan arınmak icin kürler var deneyebilirsiniz
Benim oglumada cok rontgen cekilir kronik bronşiti var doktora dedik aşırı rontgene giriyor fapan dedi evde 2 telefon 1 televizyon varsa 2 gunde birde ayni radyasyonu aliyor dedi tomogradi tehlikeli ama rontgenden korkmayin dedi gecen sene inanki geniz etinden sinuzitinden defalarcaaa cigerinden 15 20 kere en az rontgen cekildi
1,500,600 soru
24,506,803 cevap
358,656 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın