0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,929 puan) tarafından
11w2d hamileyim dalmisim oglum hastaydi akciger filmi cektirmek icin odaya girdim cikarken kapidaki yaziyi okudum ama girmis bulundum ya bisey olur mu ordaki gorevli   olmaz dedi ama 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşallah olmaz cnm allahin izniyle 
(1,929 puan) tarafından
Insallah adam sen cik yaklsmadin dedi ama kafama takildi doktorada randevu yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kadın doğum doktoruna danış canım
(1,929 puan) tarafından
Randevu yok sorcam gittigimde
tarafından
Bnce randevuyu bekleme hastaneye gt izin iste gir sor canm
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Çekilirken orda değişsen bişey olmaz canım
(1,929 puan) tarafından
Ordaydim ya gorevli olmaz dedi ama bilmiyom iste
(5,483 puan) tarafından
İnşallah olmaz canım bilmiyorum
0 oy
tarafından
Oglun rontgen cekilirken mi girdin eger oyleyse bekleme git doktora kuzum
(1,929 puan) tarafından
Evet ya unuttum bianlik 2 dk bile surmedi esim tutuu zaten gorevlide haftasini sordu bisey olmaz dedi
0 oy
(12,324 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu bilmeden defalarca saatlerde pet ünitesinde radyasyon da kaldım o daha zararlı diyolar ama çok şükür bişey olmadı oğluma. Akciğer filmi kısa sürüyor birşey olmaz Allah'ın izniyle
(1,929 puan) tarafından
Insallah canim bende ilk gebeligimde hamile oldugumu bilmeden girdim  bisey olmadi ama bu sefer baya tedirgin oldum ya
(12,324 puan) tarafından
Doktora gittiğinde şöyle biraz dikkatli baksin bişey olmaz inşallah
(1,929 puan) tarafından
Saol canim insallah
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Olmasaydı kapıda o yazı yazmazdi olan olmuş inşallah bir zararı olmaz sana
(1,929 puan) tarafından
Kac gundur oglum uyumuyor zombi gibiyim dalgiblik kapisi acikti yaziyi fark etmedim kapatirken gordum direk gkrevliye sordum zaten neyse saolun
(1,856 puan) tarafından
Görevlinin yine de uyarması gerekiyordu geçen ben de girdim hiç demedi ceket verelim uyarması çıkınca eşime dedim bir radyasyon yeleği vardı adam ilimizden birine neden vermedi diye hiç senin gibi aklıma da gelmedi şükrettim hamile olmadığıma
(1,929 puan) tarafından
Her zaman rontgenle isimiz olmuyor iate bi anlik dalginlik ins olmaz bisey gidecem doktora
0 oy
(1,061 puan) tarafından
İçerdeyken film çekildi mi? Çekildiyse bile tek çekimle bir sıkıntı olmaz inşallah. Çekildiği sırada cihaza ne kadar uzak durduysan risk okadar azalıyor. Ben de hamileliğimi geç öğrendim. 8 haftalık olana kadar radyasyonlu alanlarda çalışıyordum. Çok şükür sıkıntımız olmadı. 
(1,929 puan) tarafından
Cekildi ya bebegimin akciger filmi cok kisa surdu ama cihaza yakindim 2 adim kadar bende yeni ogrendi alisamadim daha dalginligima denk geldi bi doktora sordum yelek varsa bisey olmaz dedi ama yelek falan da yoktu
(1,061 puan) tarafından
Tek çekimle birşey olmaz merak etme canım
0 oy
(241 puan) tarafından
O kadarcik radyasyon dan birşey olmaz inşallah .. ben 9 haftalik hamileyken tomografi çektirdim ama hamile olduğumu bilmiyordum tabi şimdi 21 haftalık oldu şu ana kadar birşey demedi doktorlar gelişimi iyi gidiyor haftaya detaylı ultrason var inşallah birşey çıkmaz... Tomografi 450 tane röntgen e bedel düşün yani o halde birşey olmadıysa inşallah seninkine hiç birşey olmaz.
(1,929 puan) tarafından
Insallah ya bende yeni ogrendim hamile oldugumu olansiz bu gebelik alisamadim daga bi doktora sordum yelek varsa ustunde bisey olmaz dedi ama yelek falan da yoktu vermediler
(241 puan) tarafından
İnşallah hicbirsey olmaz içini ferah tut

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 198 göst.
16 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tunber (674 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 762 göst.
0 oy
8 cevap 324 göst.
13 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Sevgih (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
30 Ekim 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,963 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,079 soru

24,380,451 cevap

348,694 kullanıcı