+2 oy
666 göst.
Diğer kategorisinde (500 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız napıyorsunuz oğlum ders yapıyor ben ondan daha çok yoruldum sanki 😁  bundan hariç 4 sayfa daha var sizler neler yapıyorsunuz ☺️

6 Cevaplar

0 oy
(19,141 puan) tarafından

image

biz de aynı ödev yapıyoruz.  Bundan ayrı kitapta da ödevleri var. 
(500 puan) tarafından

Ay bizimde aynı kitapta da var bana sen yap öğretmene söylemem dedi 😁kitaptaki dersine geçene kadar akşam olacak galiba Rabb'im önce bizlere sonra çocuklara kolaylık versin inşallah sabır işi 😁

(164,067 puan) tarafından

emos zemin kaplaman ne fayansmi yoksa fayans gorunumlu parkemi

(19,141 puan) tarafından

@Eslem 01 bize de dün öğretmen çok vermişti ödev valla ne yalan söyliyim harf olanları kızıma yaptırdım ama resimli çizgi ödevlerini 2 sini ben yaptım saat geç olmuştu bitiremezdi uykusu gelmişti. Ama bugün erken bitirecekler. 

@BabyBoyum fayanstır sevda. 

(164,067 puan) tarafından

gule gule kullan emosum rengi muggg

-Reklam-
0 oy
(4,956 puan) tarafından

Maşallah bütün evlatlar ve analarına🥰☺️

(500 puan) tarafından

Amin inşallah cümlemizden kardeşim ❤️

(4,956 puan) tarafından

💞🌷🥰

(7,519 puan) tarafından

Bizimki grip halsizliğinden dolayı kitab duruyor yapamadı cancanım 😕😔

(4,956 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım 

(7,519 puan) tarafından

Allah razı olsun 😙

0 oy
tarafından

Canim nasilsin merak ettim sen bayadir 

(500 puan) tarafından

İyiyim şükür kardeşim sen nasılsın hastane okul çocuklar iş güç uğraşıyorum öyle 🥰

tarafından

Allah iyilik sağlık versin bebek nasil bende nolsun dunya telasi iste 

0 oy
(2,514 puan) tarafından

Biz 3 cü sınıfsız arkalı önlü 1 yaprak vermiş matematikten yaptı çıktı oyun oynamaya 1 2 saat oynasın gelince kitap okuma saatimiz var 

(500 puan) tarafından

Ay ne güzel bizim öğretmen 5 sayfadan aşağı vermiyor oğlum çok yoruluyorum diyor yaptırırken bende çok yoruluyorum okuldan 2 de geliyor yemeğini yiyor derse başlıyoruz akşam oluyor tüm vaktimiz derse gidiyor hala bitmedi 😂

(2,514 puan) tarafından

1 ci sınıfta bizim ödevler 12 den önce bitmiyodu cok fazla ödev oluyordu şuan yeni açıldığı için az veriyor önümüzdeki haftadan sonra fazla ödevlere baslarız yaztatilinde 10 tane 100 sayalık kitap özeti cıkardık test kitaplarından yaptık şimdilik az veriyor 1 2 hafta sonra çoğalır yine ödevler

(500 puan) tarafından

Bizimki geçen hafta basit ve az verdi bu hafta dolu dolu maşallah çok geç saate kalmasın diye okuldan gelince başlıyoruz akşam erken uyuması lazım çünkü sbahçı zorla uyanıyor geç uyusa daha da zorlanır anladım kadarıyla okulun her senesi zor oğlumun da benim de ilk deneyimimiz şimdiden baş ağrılarım başladı 😂😂5 6 saat uğraşıyorum bitirmesi için Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲

0 oy
(3,727 puan) tarafından

1. Sınıf Da çok fazla ödev veriliyor o yüzden zor bir dönem Allah kolaylık versin biz o yolları geçtik şükür şuan da 2. Sınıftayız öğretmen 4 sayfa ödev veriyor onlar da basit Allah'a şükür 😁

(500 puan) tarafından

Özelikle iki gündür yaptırırken yalvarıyorum artık ve beynim ağrıyor çocuk üst üste yapıyor ara veriyoruz bu defa saat geçiyor akşam oluyor bu yorumunuzu okuyunca daha da morelim bozuldu 😂okuldayken tüm işlerimi hallediyorum oğlum gelince yarım gün dersle geçiyor darasıda bize olsun inşallah 🤲 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

(3,727 puan) tarafından

Yalan söyleyemem canımmm doğrusu bu valla 1. Sınıfta yeni doğum yapmıştım ben daha da zordu işim 🙄😁 şimdi 11 buçuk aylık işimmm daha da çokkl hiç durmuyor yerinde 🙄

(500 puan) tarafından

Bende doğum yapacam oğlum 1. Sınıf inşallah doğuma kadar alışır oğlum 🤲babasida yardımcı olur inşallah kolaylıkla atlatırız 

0 oy
(1,453 puan) tarafından

Ah ya benimki bu şekli noktaları birleştirirken yapıyor boş satıra yapamıyor yarın a harfi ne geçiyormuşuz  bizde

(500 puan) tarafından

Benimkide öyle bence çoğu çocuk öyle böyle böyle alışacaklar çok yıpranacaz ama emeğimizin karşılığını en güzel şekilde alacaz inşallah boş satıra yapıyor oğlum ama boş satıra yapmak onu daha çok yoruyor ya çok minik yapıyor yada büyük yapıyor 😁

(1,453 puan) tarafından

Bide beni çok yoruyorsun diyorlar☺️

(500 puan) tarafından

Ders benim  gibi ben daha çok yoruluyorum kaç defa siliyorum yaptı yeri 😁 Allah bolca sabır versin bizlere kardeşim ☺️ 

İlgili sorular

+5 oy
12 cevap 726 göst.
20 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 607 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 704 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Susam (4,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 913 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,992 soru

24,394,447 cevap

349,605 kullanıcı

...