0 oy
345 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde tarafından

Kızlar banyoma küçük bir şofben almak istiyorum kullandığınız tavsiye ettiğiniz bir marka varmı 

Ve elektrik çok yakar mı?

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canım biz şofben kulaniyorduk hem fatura kabarık geliyordu hemde kullanışlı değildi ha bire bozuluyordu. Termosifon aldık cokk memnun kaldım ve çok yakmıyor kullanışlı istersen bakabilirsiniz fikir olsun 

tarafından

Linki varmı acaba atsan 

Günes enerji var diye oda olsun dedik de şimdi öyle arada kaldım 

Termosifon mesala nasıl bişey anlatır mısın 

-Reklam-
0 oy
(33,384 puan) tarafından

Neden şofben alacaksın peki kombi yok mu 

(33,384 puan) tarafından

İkisine de bakın bence iyi olur çünkü bazen internette indirimli olan şey mağazada pahalı oluyor bazen de tam tersi mağazalar indirim yapıyor 

tarafından
+1

Çok çok teşekkür ederim ben bir araştıracam mutlaka 💜

tarafından

https://ty.gl/73n5j3vgwlgs1 şunu beğendim acaba alsam mi

(33,384 puan) tarafından

Yorumları da iyi görünüyor 

tarafından
+1

Sipariş verdim canım inşallah güzeldir:)

0 oy
(2,445 puan) tarafından

Çok yakmaz ama su ısıtma olayları ciddi sıkıntı aniden su soğutabiliyor eviniz doğalgazlı değil sanırım bu durumda çok sıkıntı yaşatır size

tarafından

Aynen köyevi ama su soğutma olayı anlamadim biraz daha detaylı anlatır mısın 

(2,445 puan) tarafından

Kaynar suyla yıkanırken aniden devir daim yapıyor o sıra buz gibi soguk su akıtıyor 1 dakikaya yakın sonra sıcak suya geri dönüyor devir daim yaptıgı sıralarda ani soguk su şok etkisi yaratır

tarafından

Hadi yaa bu bütün sofbenlerde geçerlimi ama ben hani kova kullanacam direk duş başlığından değil 

(2,445 puan) tarafından

Marka olarak bilemiyorum bi kaç defa çevremden öyle duyum aldım seçtiğiniz markanın kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz

tarafından

Çok teşekkür ederim 💜 

0 oy
(2,244 puan) tarafından

Onun yerine termosifon al daha iyi canim eşim şey demişti bütün tesisatlara zarar verir bu küçük şofpenler o yüzden gittim arçelikten 80 litrelik termosifon aldim miss gibi 7/24 sıcak suyun elinin altına faturada bize 3 ayda bir geliyor köyde olduğumuz için o da 3 bin geliyor 🤗

(19,142 puan) tarafından

İyimis valla. Kurulumu nasıl oluyor. Başka tesisata gerek oluyor mu. 

(2,244 puan) tarafından

Yok bizim kendi tesisat vardı zaten iki boru kazana bağliydi zaten kazanı çıkardık attık bunu da duvara monte ettiler servisten geldiler yarım saatlik iş işte bağlayıp taktılar hemen oldu bitti 😁 daha küçükleri de var ben en büyüğünü aldim rahat edelim diye 

(19,142 puan) tarafından

İyiymiş valla. Bende eşime diyim de yaptıralım. Kışın rezillik resmen. Sular donuyor biz gibi oluyor. Şofben desen korkuyorum bazen üstüme patlayacak diye.

(2,244 puan) tarafından

Yok yok bu çok iyi rahatlıkla alabilirsiniz vallahi eşime keşke yıllar önce alsaydık diyip duruyorum 😁 

tarafından

Hülyam güneş enerjisi ile beraber kullancam o yüzden küçük bişey istedim ya elektrik faturası beni korkutuyordu ama sen iyi geliyor valla sipariş verdim kız sen bu yorumu görseydim farklı düşünürdum galiba 

0 oy
(7,920 puan) tarafından

İhlas markasının ürünleri güzel

(7,920 puan) tarafından

Eskiden bizimde vardı biz memnunduk köyde teyzem var onunda ihlas aura memnun oda

(7,920 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan inşallah

tarafından

Çok teşekkür ederim aldım geldi valla çok güzel bişeymis 1 2 yeterli valla çok sıcak oluyor 

(7,920 puan) tarafından

Çok sevindim işine yaramasına kışın rahat edersin

tarafından

Aynen öyle 💜

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.