0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (959 puan) tarafından

Gör görümcem Almanya'dan geldi eltim ve kaynanamda kalıyor eşim de kızın okuldan alıp annemlere geç sonra ben de oraya yemeğe gelirim diyor hoş geldin demek için o şekilde yaptık cuma yine gideceğiz yanısına eşim yine aynı şekilde yapalım sen önden git sonra ben de oraya yemeğe geleyim diyor hem de bu durum hoşuma gitmiyor biraz görgüsüzlük yapıyormuşuz gibi geliyor ben de evde yemeğimizi yerim çay saatine gideriz bir çay için vedalaşıp geliriz diyorum sizce haksız mıyım. Siz olsanız nasıl yapardınız. Eşim akşam 8.00'de geliyor yemek yese gitsek 9'da gitmiş olacağız 11 gibi eve döneriz diyorum sizce

7 Cevaplar

+1 oy
(15,351 puan) tarafından

Siz yemeğe davet etseniz şık olan o

(959 puan) tarafından

Ben davet ettim cnm. Görümcemle eltim küçük bebegin var hic zahmet etme dedi ben cok israr edince tamam yarin aksam sendeyiz dediler. Aksamda kaynanam eşimi aradi gelemicez zaten bebegi var. Siz gelirsinuz bi farkimiz yok dedi. Daha sonra tekrar gelin diye ısrar etmeme dl ragmen gelmediler. 

(15,351 puan) tarafından

Yemeğe gideriz kısmında ben de senin gibi düşünüyorum çaya gidip vedalaşmak doğru olan

-Reklam-
0 oy
(7,547 puan) tarafından

Kaynanan değil mi ne olacak yabancı biri değil ki.. Zaten gidince yardım da edersin

(959 puan) tarafından

Kaynanam olsa oglusu ne olacak derimde eltimin evi o yapiyo hazirligi fln oda yabanci degil ama yinede gerek yok sanki gibi geliyi

(7,547 puan) tarafından

Yada sen çayın yanına birşey yap götür önceden konuş söyle eltine. Yada bebeğin var uğraşamam dersen hazır alabilirsin yada bir çeşit yemek yapıp götür

(7,547 puan) tarafından

Sen davet ettiğinde uğraşma bebeğin var demişler madem öyle eltin demedi mi bize gelin yemeğe. Şimdi eltinle samimiyetini de bilmiyorum yada eşine söyle yük olmak istemem çaya gidelim de

(959 puan) tarafından

Yok zaten bana gelecz dedi eltim sonradan vazgectiler beni aramadi kaynanam esimi arayip soyledi gelemicez diye 

0 oy
(1,181 puan) tarafından

Kız tatlini yap git nolcak yani :)) görgüsüzlük niye olsun ailesiniz seiz :)) seni düşünmüşler yani . Gelmeisler çay pat gelseler bebeyle evde ugrassan daha zor :) takılan detaya bazı insanlar bizim kadar detaylı düşünmez erkelreede evde yemek ye gidelim demek hosalnmiyolar gitsin yesin anasinin evinde bebelri doyur sen:)

0 oy
(1,868 puan) tarafından

Eşinin tarefandan bakınca ailesi ne daveti diye düşünmesi haklı benim ailem olsa bende öyle düşünürüm ama gelin olarak çekinmen çok normal olmadı evde bu çeşit bişey yap sende götür böylelikle kendini yak olmuş gibi hissetmezsin misafir gelmiş görümcen ztn nolcak idare et gitsin 

0 oy
(1,740 puan) tarafından

Erken git yemek yaparken yardım et sende 

0 oy
(31,434 puan) tarafından

Görgüsüzlük değil de ayıp olur gibime geliyor bende istemezdim öyle yapmak zorla davet ettirmiş gibi olur sanki 

0 oy
(5,902 puan) tarafından

Ay bende hic sevmem oyle seyi siz davet etseydiniz ya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 252 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Syma (959 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,105 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,168 göst.
0 oy
21 cevap 1,178 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,618 soru

24,199,934 cevap

337,465 kullanıcı

...