merhaba hanımlar nasılsınız iyi misiniz?
feci hastaydım da ilaçlar biraz toplardı, bugün daha iyiyim.
ve çok beklenen saç fotoğrafı 😅
bu normal ışıktaki hali
hafif turunculuk var sanki ama beyazların çok oluşundan galiba
neyse kocam da beğendi, dün suratıma bakmamıştı bugün gençleşmişsin dedi😂
Yok canim gayet te güzel olmuş güle güle kullan yeni saçını çok yakışmış bende düşünüyorum aslında benim beyazım filan yok b3n dökülmeden dolayı istiyorum çok dökülüyor bir bitmedi dokulmesi
Teşekkürler canım 🤗
Vallahi dün boyama esnasında öyle bir döküldü ki tararken saçsız kalıyorum zannettim. Kan tahlili de yaptırmıştım demirin de iyi ama hala çok fazla dökülüyor.
Ya benimki de öyle
Saçlarına naptinki😃
Boyadım 😂 ilk defa boya değdi saçıma
Ama yüzüne çok yakışmış 🤩
Güzelsin zaten iyice renk gelmis
Teşekkürler canım 🤗 bu de kendim boyadım üşendim kuaföre gitmeye😂 beyazlarım coktu artık yaşımdan büyük duruyordum bence😅 yenilik şarttı
Tam bakır olnuş.akşam sarı duruyordu dipleri.
Ama güzel olmuş yinede yakışmış🌸
Kumral aldım boyayı ama işte beyazlardan sanırım bir turuncumsu oldu😂 bi sonrakine hafif koyulaştırım olmazsa
aynn guzel olmus. igora 0.22 katarsan bir findik tanesi kadar turunculugu alio. bende de beyaz cok. boyarken igora katiyorum
evet bunu gördüm de almaya fırsatım olmadı bir sonrakine öyle yaparım
O ne oluyor bende boyamayı düşünüyorum haftaya alayım bende boyaya mı katıyoruz beyaz çok bende de bakır almayı düşünüyorum boya
aynen boyaya katiisun findik tanesi kadar . turunculasmayi önluyor. bi tup bi sene yetio az az kullanildigi icin
Çok teşekkür ederim alayım bundan da o zman her renge katılır mı
Güzel olmuş valla. Bende siyah istiyorum.
sağol canım🤗
Aklımdaki tek soru akıllı saati hangi marka acaba bebekle evde surekli kullanabiliyormu benimkiler rahat bırakmıyor benim saatimi 🫣🫣🫣
Benimki o kadar kaliteli degil 2 bine almısdım telefon bayiden
benim 2 sene oldu, eşim kendine almıştı, beğenmedi başka bir taneye göz koyunca bunu iade edecekti, ben el koydum 😂
Benimde 2 yıl oldu ...vay be kandırılmışım
evet biraz kötü olmuş 🤦🏼♀️ benim eşim çok meraklıdır böyle şeylere iyice araştırır, eder ve genelde internetten alır. bayiiler biraz kazıkçı oluyor
Ben heves edip bi anda alalım mı dedim aldık. Açıkçası İnternetden almak aklıma gelmedi..
Yalnız bardak altlığının, bardak ile uyumu şahane☺️
Çok güzel olmuş, aşırı doğal, kendi saçın gibi duruyor. Beyazlar çok olunca kızıllık vermesi normal. Bir kat daha boya vurabilirsin birdakine.
fincan kesmiyor bizi ondan çay bardağı, 😂
kızım da oyun diye kaç tane çay tabağı kırdı, artık cam temizlemekten sıkıldm😅 hayır terlik giyse dert etmeyeceğim de giymiyor işte😂 melamin alalım dedik en düzgünü buydu😂
Aaa 2 gün önce de doğal haliyle de fotoğraf atmışsın, ona denk gelmedim. Şimdi biri o posta yorum yapınca gördüm. Boyaman gerçekten harika olmuş.
evet iki fotoğrafı kıyaslayınca benşm de baya hoşuma gitti
Kiz seninde yaşın varmis 😊
ahaha evet buranın büyüklerindenim😂
o yüzden burda bazen birilerine abla diye yazıyorlar ya, onlara abla demiyorum çünkü yaşıtım ve hatta küçüğüm olabilirler😂
Benim kadar varmisiniz sizde
İlk defa görüyorum seni yaşını merak ettim ☺️
daha yeni attım foto bi de geçen gün atmıştım 😂 öncesinde hiç atmadım
35 yaşındayım
Memnun oldum ben ablacım desem iyi olur ☺️ bu arada yaşlar güzel olmuş 🤍
farketmez bana istediğini diyebilirsin🤗
Gayet güzeldiniz iyice arttı boyayla bence🤭bide iki üç yikamayla akicak daha güzel oturucak rengi.Sadece boya akmaya başladımi saç derisi çok kaşınıyor onu bil yıllar önce boyadım ulan dinler geliyor ben bitli gibi kasiniyorum boya yapan komşum dedi o boyadan kaşınıyor o oldu bidaha boyamadim ama gerçekten yakışmış 🤌
ayy teşekkür ederim 🤗
evet kaşınıyormuş annem ve ablam da der hep
Canım cok tatlı olmuş
Güler yüzün hic solmasın
sağolasın canım 🤗
Tu tu tu masaAllah cok yakismis
Bi dahakina cikolata kahve ya da koyu kumral dene bagimlisi olursun sana cok yakışır ikisi de gule gule kullan
Afiyet olsun sonucta o kahve mideye inoyo cokda seeetme 🤭
Bende simdi mutfaga geciyorum neler yapcami inan bende bilmiyorum
çok koyu yapamam ben ya 😂 turunculuk gitsin diye açık kahveye boyarım belki
Hayatim sacin beyazya cok koyu olmaz zaten ama sen bilirsin yoo cok turuncu durmiyo guzel olmjs
çok korkarak yapmıştım ama yorumlar iyi hissetttirdi
Askim sen her halinle guzelsin ufacik degisiklik tabiki dikkat cekti
Güle güle kullanın bi kaç yıkamadan sonra tam oturacak
sağol canım, inşallah azalır turunculuk
Güzel olmuş yakışmış da.
teşekkür ederim 🤗
O kadar ısrar ettim en son ben gördüm yorumlara bak 🤦♀️
Valla ben beğendim kocan da beğensin bi zahmet 🤌🤌🤌
Çok güzel olmuş canımcım ayrıca kahve ictiğin ortam her evin normal hali afiyet olsun
😂😂
sağol canım, istemedi başta da beğendi şükür
Bence sen Brezilya fonu mutlaka çektir inan on yaş genclesirsin
seneler önce kuaföre sorduğumda normalde 6 ay ama dipteki kıvırcıklardan dolayı 3 ay anca gider sana demişti. ben para almak için yaparım yine deyince vazgeçtim 😂
Tuzsuz şampuan kullanıyorsun baya bir gider en az 6 ay gitmezse zaten hiç ustası degildir keratin bakımda yaptirabilirsin
Maşallah bacım yakışmış
Güzel olmuş yakışmış abla yorumlardan yasini görünce ondan abla dedim 🤗 ayni saat bendede var afiyet olsun bnde çorba yaptım pişiyor eşimde balık qlmaya gitti kahveyi akşama doğru içerim artık 2 tane içtim bugün 🤣
Tamam🤣 Ay balığı biz ailece severiz al al seviyorsan 🤣🤣🤗🤗🤗
bende severim de eşimin aklına gelmez. yerken uğraştırıcı şeyleri sevmez 😂
Hahah bnde uğraşmayı sevmem ama yemesini severim esin temizliyor o yapicak genelde balıkları hep o yapar 🤣🤣
benimki hiç anlamaz pişirme işinden sadece mangal 😂😂 afiyet olsun şimdiden
Haha🤣 teşekkür ederim 🌼🌼
Yakışmış 😉😉😉 kendin iyi boiyamissin ben yapamazdım herhalde
çocukluğumdan beri annemin saçını ben boyarım, elim yatkın o yüzden
👏👏👏👌👌👌
Yüzüne yakışmış güle güle kullan 🦋🌼
Anlığım böyle başım kemiklerim ağrıyor nane yaptı kocam onu içmeye çalışıyorum
amann hasta olma tavuk suyuna çorba iç, bende öyle fena olmuştum
kovid de çok yaygınmış
Yok canım hastalık gibi değil ben tiksinince böyle oluyorum sabah yumurta koktu canıma okudu
1,496,393 soru
24,444,608 cevap
353,563 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın