Ben bugun acicam ya ev soguk isinamiyorum artik. Sizde durum nedir
Ben daha açmadım gündüzler aşırı sıcak geceler soğuk. Dün gece üşüdüm kalkıp battaniye çıkardım hepimize. Çok dengesiz havalar. Genelde ekim ayında açıyoruz çocuklar olduğu için. Çocuk olmasa kasım a kadar bile durulur burada Kahramanmaraş tayım sıcak oluyor genelde.
Kahramanmaraş merkezde misiniz
Evet merkez deyim
İstanbuldayım daha açmadık
Dün açmaya başladım bugün de serin gibi açık hâlâ üşütüyor gerçekten
Dün buz gibiydi bugün sıcak ne yapayım bilemedim şuan soğursa açacam
Klima açık 32 ° sen selamlar
Bizde açacaz bir kac gune bitlis soguk
2 gündür açıktı az önce kapattım ısındı hava
Bizde esiyor bu iki gündür ama evi ısıtacak kadar üşümedik daha. İlk defa dün gece uyurken bütün penceleri kapattım.
Klima çalıştıryorum gece gündüz kıbrısta
Bizim kapılar kapanmadı peteklerı açim kapı cam acık uyuyoruz
nasıl aynı ülke içinde bu kadar çok iklim farkı oluyor yahu tamam dağlık coğrafya cart curt 😂 ama bir yerde biri kalorifer açmayı düşünürken diğeri terlememeli😂
Bizim burası gündüz daha 27 derece önümüzdeki hafta tekrar ısınacak hava sen nerede oturuyorsun o kadar soğudu
Kiz disarici cehennem gibi tursuluk alsyim diye ciktik plduk eve gelene kadar elimizde yuk cocuk bi de soguktur diye giyindiler
Osmaniye sogdu kombi kapalı ama yarı kışlığa geçtik
Daha acmadik ama kapılar camlari kapatıyorum akşam bugünde yorganları çıkarıyorum kıyafet olarak mevsimlikler çıktı
Burası sakarya akşam sıtma tuttu beni gribim çok üşüdüm battaniye üstüne yorgan attım uyumuş kalmışım sabah namazına kadar.
Şaka mı yapıyorsun canım nerede yaşıyorsunuz sibirya'da falan mı 😂😂 vallahi biz burada klima açmadan duramıyoruz daha bayağı sıcak yani
Orası mersin veya adana mı?
Hayır canım manisa 🫠
2 haftadır sobayı yakan ben 😆
Profil resmindeki gibi sırıtıyorum akşamları soğuyunca dişlerim.
Hahahahahahaa nerdesin bacım 😁
Konya
İstanbuldayim.suan klima calisiyor ne petegi kiz :)
Hala klimalar soğukta çalışıyor
1,492,993 soru
24,394,460 cevap
349,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın