0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (8,971 puan) tarafından

image

günün linç haberi, sövmek serbest 🤦🏼‍♀️

6 Cevaplar

+5 oy
tarafından

Paygamber efendimiz buyurdu ki Allah 3 kimseye cenneti haram kilmistir icki icenler ana babaya isyan edenler ve deyuslar sahabeler sormuslar deyus kimdir Ya Rasulullah ailesine fuhusu hos goren ailesini kiskanmayan kimsedir demis kufretmeden kufrettim diye dusunuyorum 

(8,971 puan) tarafından

insan gerçekten hayret ediyor böyle şeylere

tarafından

Vallahi oyle 

-Reklam-
+4 oy
(4,976 puan) tarafından

Bunların gördükçe aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Bu sadece bizim gördüğümüz kim bilir görmediğimiz evlerde daha neler oluyor hangi çocuklar istismar ediliyor diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. 

Allah yok etsin bunlari 

(8,971 puan) tarafından

aminnn

+2 oy
(7,395 puan) tarafından

Para kazanma adı altında heryer fuhuş pazarına döndü . Rabbim çocuklarımızı muhafaza eylesin.  Her yerde maalesef var  Allah sonumuzu hayır etsin 

(8,971 puan) tarafından

kişinin kendi hür iradesiyle yaptığı şey olsa, kim ne halt ediyorsa etsin derim ama bir baba, bunu evladına nasıl yapar 🤦🏼‍♀️ 

(7,395 puan) tarafından

Tiktok hesabım var oda dini seyekr takip ediyorum öyle pislikler dönüyor ki aklm duruyor. Olacak şey değil her şey normalleştirmeye çalışıyorlar

(8,971 puan) tarafından

tutuklamışlar babayı🤦🏼‍♀️

(7,395 puan) tarafından

Oh olmuş 

+1 oy
(18,688 puan) tarafından

Gördüm gördüm Ş...eşref.sizzz  sinirden deliye döndüm inanki paranın kulu kölesi olmuşlar bedavadan iki kuruş gelsin diye git çalış çabala Adiiii heriff😡😡 Şükür gözaltına alındı insallahhh bırakmazlar 😡😡😡

(3,245 puan) tarafından

Serbest evindedir bile emin ol canım ülkede adalet var mı 🙁

Bilmem gördünüz mü bundan bir kaç ay önce bir baba 2  yaşındaki çocuğuna binanın merdivenlerinde tekme atıyor çocuk yuvarlanıyor merdivenlerden diğer 3-4 yaşlarındaki çocuğununda karnını tekmeliyordu binanın içinde bina kamera kayıtları haberlerde falan gösterildi içeri alındı çocuklarını devlet koruma altına aldı bu adamın 20 den fazla suç kaydı olup yasaklı madde içip satmaya yönelik kaydı bile varken nerde biliyor musun dışarıda geçen gördük şok olduk çok değil 1 hafta 10 gün sonra çıktı çocuklarda yanında nasıl olabilir böyle birşey ya nasıl ? 

Ülke de sistem bu şekilde devam ettiği sürece ne cinayetler ne hırsızlık ne yolsuzluk ne taciz tecavüz hiçbir şey bitmez bitemez 

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 

(4,079 puan) tarafından

Adalet bu ulkede yazılı olarak var uygulama olarak yok boyle oldugu surece ısteyen ıstedıgı sekıl yapar daha gecen gun pazarda roman pazarcı ıle atıstı kadının kenarından bıcak yere dustu cocugu aldı annesıne verdı resmen ulu orta yerde bıcak tasıyor ahanda boyle adaletın 

(8,971 puan) tarafından

bu herifin p. zevenkten ne farkı var 🤦🏼‍♀️ o başka başka kadınları satıyor bu kendi kızını 🤦🏼‍♀️ zamanında onlara iyi ceza vardı keşke hala olsa

(8,971 puan) tarafından

tutuklanmış baba fuhuşa teşvikten inşallah hiç salmazlar dışarı bi daha

(18,688 puan) tarafından

İnşallah inşallah 🤲🏻 Hapishanede de onu oynatirlar inşallah 🤭🤭

0 oy
(3,245 puan) tarafından

Ya sabah gördüm meymenetsiz herif suratına s*çmam p*zevenk 

Tövbe tövbe yaaa 🤬

(8,971 puan) tarafından

tam anlamıyla p. zevenk zaten soysuz. yazık kıza, bundan sonra hayatı daha da zor olacak, bu görüntüleri görenler kızı başka şeylere zorlayacak 

0 oy
(33,380 puan) tarafından

Nasıl bi baba olduğunu kendisi göstermiş zaten Allah ıslah etsin 

(8,971 puan) tarafından

aminn

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 676 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selcugum (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,270 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Arme (256 puan) tarafından soruldu