0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (343 puan) tarafından

Kızlar 8+4 haftalık hamileyim. 4 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 10 gündür çocuk bi türlü iyileşemedi. Hatta ondan bana da hastalık geçti 3 gün kadar kusma ishalle uğraştım. Bu arada ben de eşim de öğretmeniz. Kızımı kreşe verecektir bir türlü açılamadı mağdur olduk uzak köylerde çalışıyoruz. Çocuğu bi ben bi babası götürdük ordan hasta oldu. Tam bu hafta aşırı koku hassasiyetim tiksinmelerim başladı. Eşim hiç anlamıyor halden. Her şey üst üste geldi. Eşimin ailesi çok üzdü bu güne kadar. 6 yıllık evliyiz çok anlayışsız ve kabalar.  Eşim onlara hiç toz kondurmaz. Yazın yine bi olay oldu. Eşim yine ailesine arka çıktı ki bana sen haklısın dediği halde. O gün beni burda yalnız başıma bırakıp hamile halimle ailesini götürdü 3.5 saat gidiş 3.5 saat geliş. 7 saat bi kere halimi sormadı. Annem de bunu o gün aramış. Niye eşini ezdiriyorsun hamile kadın ufak çocukla bırakılır mı falan demiş. Bu da altta kalmamış. Annemi çok özledim. Yanıma gelsin istiyorum. Eşim nadıl tepki verir bilmiyorum.  Gurbette çok yalnız hissediyorum.  Bi ağlıyorum bi gülüyorum. Çocuk hasta bırakacak kimse yok. İçimi dökmek istedim..

4 Cevaplar

+1 oy
(6,441 puan) tarafından

ahh bacım bubadama 2.. çocuk niye? cahil de değilsin anacım.

çağır anneni gelsin, eşin de ne yapıyorsa yapsın desteğe ihtiyacın var senin

(343 puan) tarafından

Tam huzurlu oluyoruz gibi oluyor. Mesela hamileliğimi öğrendik oturdu ağladı sevinçten. 1 hafta sonra ailesi çıktı geldi. O kadar canımı sıkacak şeyler yaptılar ki. Bugün de bak iyiydik. Annesi ile konuştu artık ne konuştu ise tavırlı tavırlı oldu hemen. Çok yorgunum çok...

(24,728 puan) tarafından

Ben de olsam annemi çağırırım çok zoruna gidiyorsa ağlayarak günlüğüne yazabilir :) onun anası danası kıymetli ise biz ağaç kabuğundan çıkmadık benim de babamla eşim arasında böyle bir gerginlik oldu ben 7 aylık hamile idim şehirde tek bırakıp ailesini alıp memlekete gitti onlar çok bunalmışta değişiklik olsun diye de yanımda kimseyi birakmamıştı. Hatalı olan eşin olduğu için devamında mecbur alttan almak zorunda kaldı

-Reklam-
0 oy
(5,770 puan) tarafından

Bir insan bi gün iyi bi gün kotuyse 

Zaten ikinci çocuk dogurulmaz 

Kendi ağzınla demişsin ailesi kötü 

Eşim bi iyi bi kötü diye 

0 oy
(4,967 puan) tarafından

Bu adam sonradan olmamıştır başından beri huyu bu bir anda değişmedi ya. İkinci çocuk çok büyük riskmiş senin için ve sen bu riske gözü kapalı atlamışın tüm olumsuzlukları da yaşıyorsun şu an. Ailenin yanına gitmek istiyorsan git eşin ne diyebilir ondan izin alacak halin yok ya. Eşim de altta kalmamış diyorsun. Senin pasifliğinden yüz bulduğu için bu kadar rahat senin eşin.

0 oy
(1,946 puan) tarafından

Ya sürekli böyle adama şu kadar çocuk neden verdin diyolar merak ediyorum bu kadar mükemmelmi hepsinin kocası madem öyle herkes niye şikayetçi kocasından kaynanasından hayatın yaşayışı bu o olmesa başkası olsa onunlada sorunlar çıkacak kendi anne babamızla bile anlaşamıyoruz yeni geliyo eşle nasıl sürekli anlaşalım herkesin bi huyu var işte ama evlilikte devam ediyor sonuçta he dövme aldatma onlar ayrı ama geçimsizlik her evde  oluyor illaki kadın hamile ve belkide bilemeyiz duygusal olduğu için bu süreçte bu kadar takıntı etmiştir dolmuştur eşinle konuşmadan hiçbişiyi çözemezsin canım maalesef sakince içini dökerek anlatılan gerekiyor he anları ne güzel ama anlamadıyya syapacak bişey yok ya yeter ulan diyip yoluna bakarsın yada bu şekilde kabullenir sende tavrano davranışını değiştirirsin ona karşı 

(343 puan) tarafından

Allah razı olsun canım. Ben eşim kötü biri demiyorum ki ev işlerinde yardımcı, evden hiç çıkmaz evine bağlı biri. Ama dediğim gibi ailesine aşırı düşkün ve onlar haksız bile olsa onlara hep destek çıkıyor bu beni çok üzüyor. Evliliğimi sürdürüyorum yani ayrıca dediğin gibi hamileyim. Birilerine içimi açmak rahatlatır gibi hissetmiştim. Ama herkes neden ikinci çocuk yaptın diyor. Çocuğum şu ara hasta olduğu için zaten çok yıprandım her şey üstüme geliyor gibi oluyor. Çaresiz hissettim. Beni bi sen anlamışsın çok sağ olasın

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 456 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 617 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.

Kategoriler

1,479,558 soru

24,212,223 cevap