Kızlar size sorum su kayınvalideylemi oturursunuz birlik yoksa ayrı ev mi durursunuz bide kızlar ayrı ev için esinizi nasıl ikna ettiniz vala ben 4 sene oldu ikna edemedim ikinci bebekde yolda napıcam bilmiyorum
Onla aynı oksijeni almaya zor tahammül ediyorum birdeaynı ev ha...
Allah birlik yaşayanlara inayet dirayet versin (amin samimi sekizde) zira o dirayetli bende...cinlerin tepeme cıkıyo
Ayni evin içinde yaşayamayız ama biz aile apartmanindayiz valla ben memnunum bazen elim ayağım oluyorlar
Doğrudur vala
Başta beraber otumamak en mantıklısı kabul etmeyip tavrını koymak istemedin için suclanirsn beraber otururken halbuki basta olması gereken o
Vala doğru inş banada nasıp olır
Rahatsızlandım 40 gün falan kaldımda doktor az daha biriyle kal tek kalma dedi herkese iyileştim dedim o derece bunlattı ilk günler iyiydi son gideceğimiz gün iş yapmadın yardım etmedin sanki yardıma gittim iş yapacaktım evimin neyi vardı hasta olduğuma geldim dedim çok kötüydü şimdi küstük inşallah hiç barışmayız
Anladım cnm
En başından beri kendi evimde oturuyorum kimsede bana beraber oturalım diye bi teklifte bulunmadi ki bence bu çok saçma Bi erkek kendi evinin idaresini yapamayacak durumdaysa evlenmesin Bi zahmet
Aynenn vala
Canım benim şuan 6 yaşında oğlum var
Yıl olacak 2040 ve üzeri
Kesinlikle evi iki sokak ötede kapısı ayrı olsun
Ne kırayım nede kırılsınlar
Ben kendime köle almıyorum ! oğluma eş alcam allah izin verirse inşallah doğru zamanda doğru mekanda doğru ve dürüst insanda huyunda suyunda karakterinde kişiliğinde
1,488,984 soru
24,338,063 cevap
345,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın