Bilenler biliyo tüplerimi baglattim ,her duyan olumsuz tepki veriyor psikolojimi bizdular:( allah eksikliklerini gostermesin 3 cocuk yeterli bizim icin ,zaten kucukler anca buyuturuz bakariz vs. Herkes aaa niye yaptin daha erken bilmem ne ? Ameliyat olmaktan korkuyorum hercekten 4. Kez sezeryan olmak istemiyorum o yuzden baglattim
Kimeneee????Niye söylüyorsunuz ki!!Ben baglatali 4 yıl oldu bilenler yakın çevremden bı kaç kişi.. Herkes herşeyi bilmek zorunda degilki
Pekı gerçekten koruyor mu yani. Başka tedbirde alıyor musunuz
Hiç bir tedbir almadım bilmiyorum 🙄🫣Ama baglatip kalan da var orası ayri
Dogru herkes her seyi bilmek zorunda degil. Herkese her seyinizi soyleyerek onlara konusma firsati veriyorsunuz aslinda
O kadar hakkisin ki gercekten oyle
Herkese neden söylüyorsunuz böyle şeyleri ben olsam bir eşim bir ben bilsek yeterli gerekmedikçe kimseye söylemem ha oldu ki öğrendiler ve olumsuz yorum yaptılar karar verebilecek bir yaştayım derdim
Evet bastan hata yaptm soyleyerek
Ay boşver . Zaten insanlara niye tüplerini bağlattığını söylüyorsun ki, bir de yetmez gibi bunun sebini açıklıyorsun. İnsanlar burunlarını her şeye sokmayı sever ama bizler de mahremimizi insanların önüne sermeyelim.
Haklisin canm bastan soylememeliydim
aman milleti ne takio baglattim de gec bende bagliyim. genc yas menc yaz dio bazi duyan. daha iyi ya diyorum genc yasimda bi kazaya daha kurban gtmeden gencligimi yasiycam . kimene yani
Bencede ya kikseyi ilgilendirmez
Bu senin özelin niye söylüyorsun. Yani her neyle korunuyorsan kimse bilmesine gerek varmı . Yani bazen eleştiriyi kendimiz çekiyoruz
Aynen canim:(
Sadece çok günah o yüzden bende baglatmadim ama senin kararın kimseyi ilgilendirmez tüp benim beden benim sanane de canını sıkanlara insanlar seviyo mod düşürmeyi🤭
Bide birisi vardı baglattihi halde hamile kalmıştı yani bu dünyada alacak nefesi varsa gelen geliyor demekki
Evet eğer hastalık durumu varsa caiz ben hepsini normal doğurdum post sahibide 3 tane
Öyle örnek çok var halam 2 taneden sonra bağlattı, hamile kaldı düşük yaptı sonra tekrar operasyon geçirdi tekrar hamile kaldı şuan 14-15 yaşlarında oğlu var 😁
Yani var işte bende 11 yıl spiralle korundum 3 çocuk yeter dedim hep babamı kaybettim cenazeden eve geldi mide bulantısı felan gittim dk km verdim hamilesin dedi ama spirali çıkarmam gerekiyordu ben önemsemedim yani Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın
Vala oyle sumos ,ameliyattan cok korkuyorm 4. Olamam diye baglattim cok agrili geciyor benim
Niye erkenmiş 18 yaşında tek çocuk sahibi misin sanki. Herkes çok biliyor boşver. Kimseye deme bile bağlattım diye. Allah yavrularına uzun ömürler versin
Allah razi olsun canim amin
Bende bağlatacaktım dinen sağlik sorunu olmadan bağlatmak caiz olmadığı için eşim izin vermedi ama bakamayacağın kadar çocuk doğurmakda iyi değil ki maddi manevi olarak yetebilmek çok önemli yada hamile kalıp bebeği aldırmak daha kötü sen milleti boşver kimseyi ilgilendirmez Herkes kendine baksın çok akıllı olsalar zaten lohusa olan kadının moralini bozmazlar
Aynen oyle canim benimde ameliyatlarm kotu geciyor diye istedim
Kardeşimde bağlattı iç karnı yırtılmış doktor birdaha gebe kalırsan ölürsün dedi dört tane sağlıklı oğlu var iki tane düşük yaptı napsın mecbur kaldı Sende mecbur kalmışsın dinleme milleti
Ay bosver onları bence iyi yapmışsın canım 3 yeter bu devirde
Allah bagislasin hepsini yter insallah
Valla iyi yapmışsın bağlatarak. Bende 30 yaşımı bekliyorum bağlatacağım inşallah
Hayirlisi olsun canim
Sen tüplerini baglatmisin bende ikinci cocugu istiyorm diye olumsuz konusuldu bana yani kimseye yaranamiyorsun
Oyke valla agzi olan konusuyo
Bende düşünüyorum ama eşim istemiyor bir bebeğim daha olsun diyor kızımız 5 yaşına girdiği. Zaman getir baglat diyor kimseyi ilgilendirmez
Hayirlisi olsun canm allah gonlune gore versin
Çok sağol canım
Senın hayatın senin kararların bir baskasını ılgılendırmez sonucta o cocuklardan sen sorumlusun erken dıyen degıl
Aynen oyle feyzosum
Bana da diyorlar aynısını umurumda bile olmuyor Allah sizlere versin diyorum
Sen kac yil oldu canm baglatali
6 ay 😂😂😂
Aman kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
Vala haklisin canim
Herkesin burnunu sokmadigi bir o kalmıştı. 4. Çocuğu da yapsan ne acelen var nasıl bakcan peşpeşe doğurup duruyon dicek o herkes. O yüzden herkesin dediğine bakmican ağzı olan konuşuyor. Senin hayatın senin kararın senin çocukların senin bedenin tek söz sahibi sensin
Aynen oyle bizim millet konusmayi seviyor
Sen kaç yaşındaydın ? Yaş tutuyorsa ben de bağlattırcam mervoş 😂❤️
Asko 30 yasindayim sen 2. Getur baglat,😍
Bende bağlattım 3 tane yeter duyanlar yaşın çok küçük diyor e napim 4. Olsa daha mı iyi boşver milleti
O yaşta bağlıyorlar mı ya ben 30 falan sanıyordum Bence de iyi olmuş bağlattığın yaşın küçük 3 çocuk büyüt artık sende hayatına bak
Yaş sınırı olmadığını söyledi özeldeki doktor eşinde imza atarsa bağlarız dedi
Bu yasta nasil baglattiniz ya inanamiyorum biraz da insanda düsunce olacak bilmiyorum bu senin ikinci evliligin ve esin ile aranda sıkintilar var
Olduki bosandin tekrar evlendin eşin çocuk istese ne olacak
Ona bakarsan ilk evlilikten de cocugunuz vardi ama bakin bu evlilikten de tekrar dogum yaptiniz
Hadi olduki Allah kimseye vermesin çocuklariniza birsey oldu tekrar dogum yapmak isteseniz asla geri dõnusu yok aileniz yokmu hic akil verecek
Yada bu nasil kanun 23 yasindaki bir kişi yi bile baģliyor senin yasitlarin daha bekar geziyor
Yaşıtlarım bekar geziyorsa ben napim Allah’ını seversen ya herkesin kendi hayatı banane yaşıtlarımdan eşimle sorunlarımız var ama boşanırsak sonrası zaten olmaz benim için çocuğu da verende Allah alanda biz hepsini düşündük öyle bu kararı aldık
Bizim millet seviyor konusmayi canim
Canım böyle şeyleri dememek lazım bence boş boş konuşurlar ancak onlara tamam doğurayım sen bak diyeceksin kapatacaklar ağızlarını
Cok haklisin canim
Boş konuşuyorlar
Ya çocuklar hasta kendim hasta yazamadim nasıl oldun nasıl geçti doğum
Gecmis olsun canim🪻vala berbatti ya :( 3 gun hastanede kaldik ama sukur suan daha iyiyim
Geçmiş olsun canım bebiş iyii mi
Sagol canim ,iyi cok sukur minnak😍
Çok şükür canım gözün aydın o zaman sağlıkla büyüsün inşallah
1,493,261 soru
24,398,869 cevap
349,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın