Kızlar kornişon turşusu yaptım sıcak suyla kovonoza olan tarif. Öğlen yaptım akşam işten geldim sarımsakları mavi bazıları mavileşiyor normalmi yenir mi
Sarımsaklar tam suya batmadığı için mavileşiyor.
Suyun içinde
İthal sarimsak mavileşir yerli sarimsak beyaz kalir.
İlk defa yaşadım kızım istedi diye kurdum ilk kez sıcak suyla başıma bu geldi şoklardayım
Cinsinden dolayı mavimsi oluyor . Biz yiyorduk bisi olmuyordu. Ama bekletme fazla
Bugün kurdum daha :)
Haftaya yenir
İnşallah sarımsakları mavi gördükçe bir garip geliyor çünkü masmavi sarımsak mı olur enteresan geliyor
1,488,398 soru
24,329,581 cevap
345,628 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın