Bugün kızlarım yaptı salatayı 🤭 büyük domateslerle maydonoz sapını görmeyelim lütfen 🤣
Allah'ım bugünleride gördüm çok şükür
Ellerine sağlık canım tabi ufak ufak yaptırın yapsınlar
Öyle canım başladılar yardıma 🤗
Afiyet olsun 😊 Doğrarken, bi yerden sonra sıkılıyor insan😇
İlk yapmaları olduğu için sıkılmadılar tabi ilerde hızlı hızlı yapıp geçerler 😅
Oh maşallah barekallah ☺️ biz de görürüz inşallah o günleri 😃
Yakındır canım . Bizimde çok uzak gibi gelirdi şimdi kocaman oldular
Yoğurtlu olan yemek hangisi
Çok güzel hepsi lezzetli duruyor. Benim kızların çoban salata günlük 😅
Salata değil canım o da yoğurtlu semiz 😋 Üstünde azıcık zeytinyağı gezdirip pul biber serpiştiriyorum
Umarım bu salatalar ana yemek yanınadır 🤗 Hepsi çok güzel ama öğün olarak doymam. Avokadolu salatanın üstündeki baharat nedir acaba🤔 Salatalarda değişik baharatlar kullanmayı seviyorum.
Keten tohumu ve chia tohumu canım. Benim için salata tek başına öğün olabiliyor 😍 Yanında her zaman ekmek ya da makarna yersem ama 😂
Deneyeyim bu şekilde,güzel görünüyor. Ahah karbonhidrat olmadan olmuyor gerçekten 😅
Ay ben postu yeni anlamışım, kızları yapmış salatayı bravo ya 😍😍🧿🧿🧿
Evet canım kızlarım yaptı 🤗 aşırı lezzetliydi
Kac yasindalar ki
Gayet başarılı 🙃🙃
11 ve 9 yaşındalar 🤗
Benim oğlumda 9 yaşına yeni girdi. Oda yapar birseyler
Öğrensinler erkenden
MaşaAllah yaşları kaç 😊
11 ve 9 yaşındalar öncekileri beraber yapardık buna dokunmadım yaptı iki kardeş
Ne güzel 🙂 hiç görmeyin büyük domatesleri maydanoz saçlarını övün bol bol devamı gelir mutlu da olurlar ☺☺
Yaptığın bananaysa öğrendigin kendine diye diye benim anamda bana yaptirirdi salata ama çok severdim salata yapmayı.
Afiyet olsun ellerine sağlık kızların
Aynn canım yaptırıyorum bende. Çamaşır sererler evi toplarlar masayı kurarlar ekmek alırlar ..Öğrensinler sorumluluk alsınlarr
Büyük oğlumda yapar
Sadece evlilik de değil bi üniversite kazanıp şehir dışına gitseler evlerini pok götürüyor şimdiki gençlerin.
Kendi yaptığınız ilk salatayı düşün önce gayet başarılı bence kizcelerin ellerine sağlık arada vermek lazım benimkiler erkek ama yatak toplarlar sofra ser kaldır yaparlar bı iş versem yaparlar yani ama mutfak kırmızı cizgim bende başkası iş yapamaz bı bardak yikayamaz evime gelen misafirler bile bilir huyumu kimse ellemez
Bende kırmızı çizgi felan yok inan 🤣 girerler ben yokken felan soğuk kahve yaparlar kendilerine meyve salatası yaparlar . Oğlum çay demler yumurta kırar kızlar kek yaparlar .
Sofrayı beraber kurarız toplarız
Benim bu buyum iyi değil ama elimde değil herkeste bilir yani
Ooooo aramızda ultra pro max anne varmışş Allah sana bağışlasın acılarını göstermesin ahh ahh biri 3 biri 1 yaşında ne zaman gelecek o günler ne zamann
🤣🤣 evet canım büyük benimkiler kızlarım 6.sınıf ve 4.sınıfa gidiyor yapıyorlar çok şükür
Gecen de kek yaptılar aşırı mutlu oluyorum darısı hepinizin başına
Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşılarına hep mutlu olsunlar inşallah
kızlar çok farklı oluyorlar kızım doğunca anladım bi şey yaşayınca ya benim kızımda bunları yaşarsa hissi oluyor içimde hep
Daha posta girmeden soğan domates salatalık üçlüsü dedim ve post da öyle imiş zaten. Çok severim bol yağlı sumaklı olacak ama
1,486,257 soru
24,298,587 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın