Merhaba hanımlar nasılsınız
Hava çok sıcak yemek yenilmiyor ya insanın yapasımda gelmiyor 🤦♀️
Bana böyle deneyip hoşunuza giden salata tarifleri verirmisiniz 🫣
Bunlar dışında tabi
Kısır
Mercimek köftesi
Patates salatası
Şeherliye salatası
Makarna salatası
Bunlar dışında yaptığınız güzel doyurucu tarifler var mı 😍
Domates, salatalık,biber, soğan doğruyorum birde biraz tavuk parçaları çok güzel oluyor sosunu da dökünce
Sos olarak neler kullanıyorsunuz
Sağol canım deneyecem inşallah
Sosta ne kullanıyoruz
Limon, zeytinyağı,biraz tuz, sevdiğin baharatlari da ekleyebilirsin
Ben de domates salatalık kuru soğan salatası yaptığım zaman zeytinyağı limon suyu karabiber kimyon tuz ekliyorum güzel oluyor
Sağol canım
Marul roka nane falan hepsini iri iri doğruyorum içine limon minicik zeytinyağı tuz gece bile kalkıp yapar yerim ferahlatiyor sevmiyorum antin kuntin salataları 🤣🤣🤣🤣🤣🤣klasikciyim
Bende dün gece 2 salatalığı soyacakla soydum içine yoğurt nane pul biber atım yedim çok güzeldi de eşim çok sever farklı salataları bana yemek yapma salata yap diyor
Evde yeşiliğim var ama biraz antin kuntin şeyler olsun ki adamın gözü doysun 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Semizotu yogurtlamasi 😺😺
Ay onu bende çok severim semiz otu salatalık sarımsaklı yoğurt çok güzel ama ben onu yemeklerin yanında yapıyorum onu adamın önüne koysom gözü yemek arar🤣🤣
😀😀😀
Pancarlı bulgur salatası ve nohut salatası yapabilirsin. Fikir olarak tarif olarak benim henüz denediğim yok ama cok güzel oluyor bu iki salata yapmadım ama yedim ☺️
Gerçi doğru söylüyorsun bol limon herşeye yakışıyor
Ton balığı en son geçen sene makarnanın içine koymuştum çok güzel di sonra almadık
Bakmalıyım bu ay alabilirsek denerim roka salatasına çok yakışır az mısırla da mükemmel olur
Ton balıklı salatayı cok karıştırmam canım ben onu sadece marul mısırdan yaparım.
Ben onu en son makarnaya koymuştım üstüne krema ve mısır çok güzel olmuştu tavsiye ederim 😂
Ay yok kız makarna ile almayayım ben sağol 😂
Dene pişman olmazsın ama sade makarna 🤣
DENEMEYEN KALMASIN! MUHTEŞEM Mercimek Salatası Tarifi (videolu) https://www.nefisyemektarifleri.com/yesil-mercimek-salatasi-3254055/
Nohut Salatası Tarifi (videolu) https://www.nefisyemektarifleri.com/nohut-salatasi-tarifi-209603/
Bu ikisini yapıyorum hem lezzetli hemde çok doyurucu oluyor
Ay çok sağol kuzum ikisinide deneyecem inşallah şimdi bir yere gidecem gitmeseydim nohutlu olanı deniyecektim malzemem de vardı ama en kısa sürede yapacağım 🥰🌸🌸
Rica ederim
Ben bu mercimekliyi sık sık yaaprim kendime tadida çok güzel turşu mısır ekliyorum .bı başka tarifte Mercimeği hasliyorum sehriyeyide hasliyorum ikisini yogurtliyorum o da çok güzel oluyor üzerine kızgın tereyağı ve ceviz immm harika serin serin
Seninkinde deneyeceğim inşallah canım farklı şeyler severim ben
Tavuklu sezar salata. Hem çok doyurucu hemde tadı çok güzel
Sezar salatanın şu sos kısmını bı türlü restoranlardaki gibi yapamadim
Ben restoranda denemedim😂 nefis yemek tariflerinde gördüğüm şekilde yaptım hep kendi damak zevkime uyarlayıp. Çok hoşuma gitti. Arada yaparım canım çektikçe.
Ben restoranda yemiştim çok beğendim ama evde yaptigim o lezzeti vermedi
Hmm anladım canım
Sağol canım ilkez gördüm böyle bir salatatı en kısa zamanda yapacağım inşallah
Semizotu salatası .
Semiz otu yaprakları
2 baş kuru sogan
Domates salatalık
Kuru Reyhan
Tuz limon nar ekşisi.
Kabak yogurtlamasi
Kabağı rendele suyunu al Kavur yoğurt mayonez nane ceviz zeytin yağıyla hepsini buluştur .
Pancar salatası yoğurtlu
Havuç tarator var .
Kırmızı lahana salatası var oda zaten çok basit ince ince doğrayıp tuzla ovala üstüne limon suyu.
Köz salata
Kırmızı biber patlıcan domatesi kozle doğra üstüne zeytinyağı
Patlıcan kozle yoğurtla buluştur bunu kırmızı biberlede yapıyorum.
Nohut salatası var .
Genelde ben hep salata tarzi yiyorum hamileyim aklıma bunlar geldi .
Birde kafamdanda yapıyorum ben
Karıştırıp malzemeleri oturup yiyorum.
Ay çok sağol kuzum inşallah hepsini deneyecem malzemem oldukça
Bı kaç gün önce misafirim geldi sunu yaptım.
Salatalıkları Yuvarlak doğradım küp te olabilir
Havucu yağda kavurdum
Yoğurdun katı yerinden güzelce hepsini harmanladim
Tuz attım dolaba koydum yoğurt biraz çekince üzerine bolca pul biber ve nane ekledim çok beğendiler misafirlerimiz
Kafama göre ayarlıyorum
Sağol kuzum ya bende deneyecem inşallah çok severim ben salata meze vs
Ben yaz aylarında patlıcan közleme çok yaparım genellikle meze olarak servis edilir ama ana yemek kadar doyurucu.
Patlıcan ve kapya kırmızı biberleri közle.üzerine dövülmüş sarımsak ve yoğurt çırp ekle.kırmızınpul biberi.en son kzıgın sıvı yağı dök muhteşem oluyor hafif acılı yaparsan daha lezzetli olur
Sağol kuzum deniyecem inşallah
Ben daha çok salata türü arıyorum böyle yatıp öğün olarak yanında içecek karpuz vs yiyip kalkalım gibisindeyim
patatesi minik dograyip yogurtla karıştırıp kornison tursu dereotu ile karıştırıp yapabilirsin serin serin güzel oluyo
Bunu kesin yaparım canım dere otu na bayılırım zaten çok sağol
arkadasim yapmisti bayıldım varsa kozlenmis kapya biberde koy
Valha biberim de var evimde değilim gittiğim gibi yapacam inşallah
1,502,678 soru
24,535,242 cevap
360,168 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın