Bırı bes bırı ılı yasında sabah altıda kalkmışlar uyumuyorlar ne yapmalıyım cıldırıcam benom dızımde sallanktan derman kalmadı sabrımda kalmadı
Kac yasinda sen ayagindami sallayıyorsun
2 yasında
Iyiki alistirmamisim benim bebegimde 8.5 aylik biraz kucagimda saklardım.yuzunu severek uyuturdum simdi sallamami istemiyor yatağa yatıyor arkasına dönüyor yatıyor iki poposuna vuruyorum tamam
Buyugu oyle sacını oksatmadan uyumuyor
Benim oğlumda bu aralar böyle uyumayacağım deyip durudyor 9 buçuk 10 da yatan çocuk şu an uyutmaya çalışıyorum 2.5 yaşında .
Benımde oyle dıgerı hem erken uyandı hem okula gıttı uyumuyor cıldırmak uzereyım
Evet insanın beyni bir süre sonra kaldırmıyor
Sabahın 6sinda uyanıp hiç uyumadan bu saate kadar uyumadıysalar valla bişi diyemem Allah sabır versin. Mümkün değil çoktan bayılmış olmaları lazımdı en azından 2 yaşındaki.
Benim oğlum da öyle okul a sabah gtmeye başladı sabah erkenden kalkıyor okul saati gelmeden hemde gelip dinlenme de yok aksam park diyor bı kere uyuyakaldı ilaç kullandığı halde gündz uyuklamiyo bile benmde uykumu dağıtıyor gecede zorumla.yatiyor koltukta fln uyuyaklamiyor küçüklerde büyüğü aktif görünce uyuma isteği olmuyor ama oylen bı yatiyor kendi isteğiyle aksam enerji yükleniyor cicukalra
Koltukta uyuklaması lazım buyuyugun yok maalesef
Benmkide öyle vala
1,514,181 soru
24,693,744 cevap
368,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın