Kizlar bi bucuk yasimda kizim var .masallah cok hareketli amacok yoruyor beni.Ne uyuyor ne uyutuor ne is yaptiriyor.Camaşırlari katlicam onda bile zorlaniyorum arkami dagitiyor. Tekken yanindan ayrilmiyor.Biri varken evde rahat ediyorum is yapabiliyorum ancak.Esimde yogun calisiyor bana bi akil verin.
Bebegi bi yas ustu yerinde durmayan tek basina bakmaya calisan annelere sesleniyorum
Amacim soylenmek degil sukur kizimi veren Allah a o ayri belki fikir alisverisi yapariz.
Burdada herseyi aciklama geregi duyuorum yanlis anlamaya merakli bi toplum olduğumuz icin..
Yemek harici pek iş yapmıyorum onlar uyanıkken
Genelde gece yApıyorum mesela bugün 4 te uyudum
13 aylik gunde 1 saat uyursa o ara evi topluyorym yemek koyuyorum camasirlari hallediyorum kızım kalkinca yine ayni oyun oynasa bile yaninda istiyo beni yapisik ikiz gibiyiz eve biri gelince kizimi veriyorm oyle temizlik yapabiliyorum cok yoruyo beni bunada şükür bazen sabrım tasiyo ama
Kızım 9.5 aylık aynı bahsettigin gibi emeklemeye başladığından beri ne uykusu var ne durduğu:D arkamda dolanıp duruyor millet yürüyünce gör bi de sen diyorlar gözüm korkmuyor degil
Selamun aleykum cnm benimde keşke senun gibi olsa sen şimdi diyon ya yoruyo beni ...
Ben yalnız olmadigim halde zorlaniyorum ya Allah kolaylık versin cnm
1,491,629 soru
24,374,059 cevap
348,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın