Kızlar günaydın. Nasılsınız? Ruh haliniz nasıl. Bu aralar ben bu kadın gibi biraz bunalmış ve salmış durumdayım😅 Size de arada gına geliyor mu böyle😅
Sabah sabah ben güldüm birazda siz gülün. Gününüz bereketli huzurlu geçsin🌸
Günaydın canım ahahha banada bazen geliyor bu kadının ruh halinden
şuan hava soğuk oğlum başımda 😃
İstemsizgeliyor bu haller 😅
Baya soğuttu canım buralar. Siz açtınız mı kombileri
Yok canım dün bile çok sıcaktı hava devam ederse yakarız bakalım ama sanmıyorum devam etsin
Ara ara gündüzler sıcak olduğu için akşam evin içi de sıcak oluyor. Artık dediğin gibi pek sıcak olmaz canım.
Günaydın hayırlı sabahlar seninde günün güzel geçsin inşaAllah🌸
Attığını göremiyorum ama çok dengesiz tuhaf bir dönemdeyim bir bunalmış bir aktif hareketliyim😂 çilemi de @Sekerkizz çekiyor🥹
Kadın bulaşık makinesinin sepetinin kaşıklığını direk çekmeceye deviriyor😅 vidyo bu
Ev işleri çocuklar derken mental sağlık gidiyaaa. O yüzden çok normal bu hallerimiz😅
Senin cileni her zaman cekmeye hazirim 😇🌹
Günaydın canım oğlumu okula hazırladım servis gelir alır bekliyorum
Sonra yatış uyuyacağım inşallah
Gribim terletmem lazım kendimi bütün kemiklerim ağrıyor
Geçmiş olsun abla yat dinlen inşallah. Bir de Taylor varsa soğuk algınlığı tozu sıcak suyla karıştır iç hemen keser Allahın izniyle.
İnşallah canım
Çoğu zamn yaptığım olay 🤣
😅😅😅😅
Ay yok ben yeni atlattim onu bu ara iyiyim sukur
Aksam erken yattik sabahda gec uyandik iyicede bi binlenmisim bayadir uykumu almis uyanmiyodum cok iyi geldi esim ise gitti cocugun acikmasiji bekliyorum aklimda da hic bisey yok bakalim
Zaman içinde şekillenir. Dinlenmiş sinir ya önemli olan o. Hayırlı günler cano
Günaydın dostum ne yapalım eşim ve ben işe, oğlum kreşe, kızım anneme
Kahve içtim çalışıyorum bana son 1 haftadır gına geliyodu biraz atlattım gibi
Ruhen iyi olmak çok önemli gerisi hallolur
Günaydın csnım. Annelerin bir çoğu yorgunluktan bir dönem mental çöküş yaşayabiliyor buna değindim bunu şu an yaşayanlara ufak bir nükte hem de dertleşme postuydu. Yoksa ruhsal açıdan bir problemimiz yok çok şükür😀
1,491,678 soru
24,374,846 cevap
348,271 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın