0 oy
181 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (16 puan) tarafından

Merhabalar kızım 4 yasında yarım gun krese vermiştim ılk ıkı gun bekledim dıger gunler artık kendi durmaya başladı bırakıp dönüyorduk ve kresını cok sevmişti haftasonunu bıle zor gecırıyorduk sabırsızlanıyordu ama bu hafta ne olduysa gitmemek ıcınn ağlıyor sureklı ıkı gundur deniyorum ağlayarak gidiyor krese ve gun boyuda susmuyormus annem gelsin dıye  kendine zarar veriyor sacını basını fln yoluyormus off napmam lazım kızlar alısırmı yoksa almalımıyım kresten icim gidiyor onun o halini düşündükçe 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,518 puan) tarafından

bence alma . kreste belki bisey yasamistir . belki cocuklarla bisey paylasamamislardir. bence alirsan oisman olursun vunku zaten alismis covuk

-Reklam-
0 oy
(30,552 puan) tarafından

Neden o hale geldi en önemlisi o. Bence kötü davranan mı oldu bir şey mi dediler sevmişken bir anda böyle olması normal değil 

0 oy
(5,721 puan) tarafından

Kızım 3 buçuk yaşında, 1 aydır okula gidiyor. Sabahları bırakınca hala ağlıyor arada. Ama okul içinde sorun yok diyor öğretmeni. Geçen okula gitmek istemiyorum dedi. Nedeni de istediği bisikleti başka bir çocuk almış. Öğretmen de müdahale etmiş, vermemiş kızıma. Oyuncak paylaşma konusunda hala sıkıntı yaşıyoruz. Eğer siz de nedenini bulursanız, müdahale etmesi daha kolay olur. Okulda kendine zarar verecek kadar neye sinirleniyor olabilir, bulmak lazım. Burada öğretmenin de tavrı önemli ama. Nasıl yaklaştığı, nasıl davrandığı vs. 

0 oy
(1,387 puan) tarafından

Belki çocuklar falan vuruyorsa benimkide öyle oldu dedi arkadaşım bana vuruyor öğretmenle konuştum uyarmış çocukları şuan gidiyor

0 oy
(276 puan) tarafından

Benimki alılrı sonra sizin ki gibi belli bir dönem gitmek istemedi ağladı ama benimki içeri girene kadardı içeri girdikten sonra fotoğraf arıyorlsrdı gayet gülğyordı 

Ona sorun bişey mi oldu öğretmeni mi beğenmedi vs 

Çünki daha sonradan öğretmeni değişti benimkinin hiç istememeye başladı ben gittim tekrar değiştirdim öğretmeni bu sefer düzeldik 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 570 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gulhancakmak123 (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
0 oy
7 cevap 535 göst.

Kategoriler

1,508,003 soru