Günaydn kızlar... Son günlerde dişim çok ağrıyordu. Acile gittik röntgen çekildi. Dişle alakalı değil kulak burun boğaza gidin sinüslerin dolmuş dediler. Randevu aldım gittik. Burnuma uzunca boru soktular. Burunda eğiklik var nefes almanı zorlaştırır dedi. Tomografi istedi. Detaylı bakalım ondan sonra net birşey söyleyelm dedi. 3 güne sonç çıkarmş. Dün gece e nabız yükledim. Tomografinin üstünde paranazal sinüs die yazıyor. Netten baktım kanser türüdür diyor. Tek burundan nefes almak, eğildikçe sol yanağımda dişime kadar gelen baskı olması. Ağizdan hava alınca hava boşluğu gibi zonklaması. Burunda sarı akıntı(sümük) geniz akıntısı. Aranzda bu durumu yaşayan var mı? Eşime söyledim nette öyle yazıyor boşver neti doktorun ne diyecek öyle kanser mi olur dedi. Benim içimde de kötü bir his yok ama boşluğa düştüm gibi hissediyorum kendimi.
Kanser değil sümüğün var demek o kız
Sinüzit demek değil mi canım paranazal sinüs
Doktor sinüslerinde iltihap var mı yok mu ona bakmış. Ne kanseri Allah aşkına ya, nasıl bu kadar drama yatkın olabiliyorsunuz :)
Dramla ne alakası var. Acile gittiğimde bile yüz felcimi die yüzüme hareket yaptırdılar. Kadın yüzüme karşı söyledi. Doktordan da iyi bilen sizlersiniz belli ki okumadan.
Tamam da anlattığın şey nere kanser nere ya. Hemen tribe girmek nedir. Bahsettiğin şeyi ben de yaşadım aylarca, domuz gribi yüzünden zarar görmüş sinüslerim, kanser aklımın ucundan geçmedi 😄
Google basım ağrıyo yazsan kanser diyor 😂 babam tedavi gördüğü zamanlar hastane bankosunda şey yazıyordu teşhisi Google koyduysa ikinci görüş olarak Yahoo ya danışın 😂
Sinüzit vardır büyük ihtimalle
Başım cok ağrıyor 3 gündür sol tarafi felç gibi resmen hissetmiyorum hatta gözüme vuruyor sulandiriyor resmen gözümün önünü görmüyorum kansermiyim kizzz
Google Sor esmaaaagg 🤪 Migren atağı sanırım yok mu Migren ilacın
Yok bir yon agri kesici içtim banamisin demedi
Sinir stres de tetikliyor olabilir acile git istersen
Yok canım ne alaka benim de ***** ve sinüzit tutuyor arada olsaydım ben olurdum kanser
Paranasal sinus demek burunun etrafindaki bosluklar demek alninda yanaklarinda vs oluyor onlar dolup iltihap olursa sinuzit oluyorsun doktor da ona bakmis egrilik gormus de olabilir tabi benim esim de evlenmeden once benzer seyler yasayip ameliyat olmus ama cozum olmus mu tam olarak degil. bir nazal temizlik kiti al burnunu onunla yika cok ise yariyor
Kız sinüzit olmuşsun işte
He haltı kansere yayma
yillardir cekiyorum sinüzit mafediyor ama öldürmüyor surunduruyi
4 yılık eşimden tecrübelerime dayanarak paketli gida tüketmeyin hafif oksuruk burun akıntısı başladığı an burun yikama yapin asla ilerlemiyor
su paketli gida da neymis ya dün de hasimato icin yazmislardi cok tüketmiyorum canim
Kız bende baktım şimdi netten kanser yazmıyor sen nerden gördün
Ne kanseri ya arkadas
Burun fıs fısı varsa
İri tuz koy az da şu sirke burnuna fıslat
Burun deligini birini tıka diğerine yap
Sonra digerini aynı sekilde
Temizle oldu bitti işte
Ne kanseri ya kanser falan değilsin
Sünizt balgam geniz akabilir onu sümkür ve tükür at.
Sakın yutma
Biz esimle hep öyle yapıyoruz
1,508,592 soru
24,620,648 cevap
364,591 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın