Oğlum yaklaşık 4 aydır kabiz hiçbir şey fayda etmiyor doktora götürdüm tahlil test yapıldı ama boşa 15 aylik sürekli kabiz kronik kabizlik galiba aynı sorun bende de var çünkü bende de bir sey fayda etmiyor elma tozu kullanıyorum arada o iyi geliyor ama onu oğluma kullanamam daha cok küçük ve zararı olur diye korkuyorum önerebileceginiz ilaç ya da bitkisel bir seu var mi bu arada zeytinyağı probiyotik kayısı tarifleri hepsini denedim
Erik kompostosu yap üzüm kayısı yedir benim kızda oluyor arada bunlar iyi geliyor şuan yine katı tuvaleti ama en azından yapabiliyor zorlanmadan
İster yemeğine içeceğine karıştırıp isterseniz sade olarak hindistan cevizi yağı verin 1 tatlı kaşığı 1 haftada geçer kabızlık sorunu kalmaz
kefir, kuru kayısı bunları tüketsin bol bol
şimdi bal kabağı da çıkıyor, ondan çorba yap mercimekle falan içsin
Dogal yontemleri denemissin cocuk dayanamiyosa artik lavman lazim oni yapmaktansa elma tozu daha iyi degil mi arada bi rahatlat bence beslenmesine dikkat et sivi agirlikli besle corba falan kabiz edecek seylerden uzak dur ilerde duzelir ama boyle kabizligi devam ederse Allah korusun hemoroide çevirmesin
Hemoroid bende de var babamda da var 😭😭 şimdi çıkmasa ileride çıkabilir maalesef
Hih iste tamam bagirsaklari tembellesir falan ama icer de kalip hemoroid olmasindansa ipacla yapsa daha iyi degil mi benim kaynim 27 yasinda adam ne cekiyo yedigine ictigine omru boyunca dikkat edecek dusunsene aciya bayilir asla yiyemiyo cok uzuluyorum o haline ona ramen 2 kez ameliyat oldu
Her gün tok karnına bi çay kaşığı Hindistan cevizi yağı verin . Kızım çok çekti uç buçuk yaşında vermeye başlayalı 6.7 ay oldu gün aşirı yapıyor
Keşke erken öğrenseydim o kadar zaman zorlandı
Kızım 28 aylık aynı sorundan muzdaribiz bizde bende veriyorum ama kabız değilken de vermeye devam etmeli miyiz yoksa sadece kabız olduğu zamanlarda mı
Yani normalde de her gün 1 çay kaşığı versek bi zararı olur mu ki ?
Çok ilaç yazdırdım kullandım fakülteye götürdüm özele götürdüm hiçbiri Kalıcı çözüm olmadı
Ama Hindistan cevizi yağı vermeye başladığımdan beri günaşırı yapıyor her gün bir tatlı kaşığı veriyorum
Bağırsak duvarını sıkılaştırıp bağışıklığını zararı olduğunu sanmıyorum öğrendiğim kaynağı eklerim şimdi
https://www.instagram.com/hastalanmayancocuk?igsh=cmR1MXdreHBoNml1
Hikayelerden paylaşıyor çoğunlukla Hindistan cevizi yağı hakkında takip etmenizi tavsiye ederim yararlı bilgiler var
Anladım canım bakarım çok teşekkür ederim 🌻
Her gün 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı veriyorum
Dulcosftu bi araştır istersen ondan da kullandık duphalactan daha iyi yani
Her gun 1 cay kasigi Hindistan cevizi yağı verin paketli şeylerden uzak dursun sebzeye ağırlık verin bir de sabah aç karnina haşlanmış siyah erik ve kayısı puresi verin
Bir de yuksek ihtimal yedigi bir şeyin etkisi var onu bulmaya calisin benim oglum yumurta ve kuzu eti yediğinde kabız oluyordu 2 ay çektik bunu sonra ben kendim farkettim yumurta diyetine girince 1 haftada duzeldi
Tavuk suyu çorba yapın tavuk suyu biraz yağlı yapıda olduğu için iyi geliyor.
Kızımda öyleydi 4 gün yapamadığı için kustu günlerce doktor dubalac verdi iki kere verdim günde 1 tatlı kaşığı düzeldi çok şükür eczaneden alın kullanın zararı yok dedi doktor ama uzın süre kullanma düzene girince bırak
Kızım 6 aylık doktor önerisiyle 1 aydır mürdüm eriği yediriyorum mevsimi geçmeden al dene istersen
Birde duphalac şurup kullanıyoruz
1,502,573 soru
24,533,847 cevap
360,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın