Sınıf degıstırebılır mısın ve degısınce esyaları yenıden mı alınacak
Geçerli neden olmadan sınıf değişimi yapmıyorlar genelde liste aynı oluyor eşyaları alır diğer sınıfına verirsin
Ne bıleyım kuskuda kalıyor okula yolluyorsın bırseyler ogransın dıye
ya anaokulunda ne ogrenecekki zaten . zaman gecirsin oynasin enerjisini atsin yasitlariyla sosyallessin boyasin kalem tutmayi becersin yeter yani. okuma yazma matematik ogrenmicekki. ha o sinif ha diger sinif nefarkederki. sen istiosunki cocuk odevlere bogunsun okul hayati basladi kafasiyla surekli bisyle mesgul olsun yazsin cizsin surekli . cck daha okula baslamadiki evde oynadiklarininokulda oynayacak sadece . okullu olmadi daha. 1 i ikiyi 3 u 5 i gosterip problem vozdurmuyorlar sonucta sadece yazmasi sekli cizmesi . saymasi goruo onu da oyunla. 3 kere ziplamak uc sayisini ogrenmek. 5 tane topu basket atmak 5 i ogrenmek demek anasinifi icin
Benim kızımda sadece 1 öğrendi .
Ve öğretmen ağırlıklı oyun etkinlik yapıyor.
Tüm sayıları biliyor ama sadece o etkinlik yaptılar.
Benim hiç aklıma gelmiyor böyle düşünceler.
Ben öğretmenden çok memnunum çocuğum sabretmiyor okula gitsin çok da mutlu.
Öğretmen de tecrübesiz .
Önemli olan çocuğun mutlu olması.
Bizimde oyun etkinlik ağirlıklı sadece 1 ve daireyi yaptırdı denetler yapıyoruz diyor kızım dün kuş evi boyayıp ağaçlara asmışlar bugün sebze ektiler mesela anaokulu zaten eğlenmek için bence seneye istemedikleri kadar ödev olacak
Ana okulu sayil harf öğrenme yeri değil birinci sınıfa hazrlik yeri kurallara uyma nasl.davranacginu bilme toplum değerleri boyama oynama okulu ogretmeni sevme yeri sayıyı evde siz öğretin zor degil öğretmenlerinde işi zor gerçekten sen öğretmeni mana edip sinif değişikliği isteyeceksin suçlu öğretmen oluyor burda
Canım okul dediğin uzun bir süreç bir ayda 10 a kadar saymayı öğretirse devamında ne öğretecek. Ayrıca bazı öğretmenler video çekmek için harcayacağı vakti çocuklara harcıyor. Video atmak herşey değil. Ama kızın öğretmeni sevmiyorsa mutlu değilse sınıfında değiştirmeyi düşünebilirsin. Ama henüz bir ay oldu açılalı alışması için zaman vermek gerekiyor bazen çocuklara.
Dıger ogretmenler etkınlıge çocukları cekmek ucun ugrasır bu olmuyorsa farklı bursey yapsın o gün mesele kısmı kuru boya kısmı sulu boya kısmı oyun hamuru ıle oynuyor
serbest etkinlik yapiyordur. sonuzta zorla herkese suluboya yaptiratamaz ilkokul
cocugu degilki kurallarla gecirsin vaktini
Canım çocuklara zorla yaptıramaz sulu boya yapmak istemiyorlarsa ne yapsın öğretmen. Birde oyum hamuru oynatıyor diyip geçme oyun hamuru ile oynamaları çok önemli parmak kasları gelişimi açısından. Oğlum 1.sınıfa başladı öğretmeni parmak kasları gelişmemiş yazarken yoruluyor oyun hamuru ile oynasın bol bol dedi. Küçük gördüğün oyun hamurunun çocuk gelişimi açısından çok büyük faydası varmış
Okul öncesi eğitim zannettiğiniz gibi sadece rakamlar şekillerden ibaret değildir. Öğretmenin uyguladığı planı programı bilmeden burada anlatıp hakkına girmeyin yahu. Önceki postunuzda da anlattık anlamıyorsunuz demek ki. Gidin müdürle öğretmenle görüşün buraya dedikodu malzemesi yapmayıverin. Bunun okula uyumu var , özbakım becerileri sosyal bilişsel becerileri var. Belki kadın yaptırdigi etkinlikleri eve yollamayip okulda dosyaliyor. Çocuga sorsan zaten der hamur oynadık boya yaptık diye .gidin Allah için sınıf değişikliği talep edin de şu öğretmen de kurtulsun sizin gibi veliden
Çocuğunuz kaç yaşında. Sınıf değişikliği mümkün. Yani ilkokuldaki gibi zor değil. İsterse yönetim değiştirir. Etkinlikleri yaş gruplarına göre farklı yapiyorlar. 4-5 yaş grubu oyuna yönelik oluyor. 5-6 yaş grubu rakamları ve harfleri öğreniyor. Daha çok ilk okula hazırlık gibi oluyor büyüklerinki.
1,497,403 soru
24,459,843 cevap
354,555 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın