0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (992 puan) tarafından

Saat 05.30 civarı kızımla uyuyorduk kapı çaldı adam dedi abla evinizi su basmış vanayı elektriği kapattım bende yeni uyanmışım uyku sersemi diyorum bu su nerden geliyor her yer ıslak ev batmış eşim 5te işe gidiyor bisey yoktu çıkarken dedi ne olduysa yarım saatte olmuş eşimi aradım geldi beraber halıları kaldırıp kuruttuk ağlayacaktım neredeyse her yer su ilk defa başıma geldi iyiki gelip uyarmislar ben uyurdum herhalde gece geç uyumuştum. Mutfak borusu patlamış ama ses falan duymadım 

9 Cevaplar

0 oy
(6,514 puan) tarafından

Aay üst komşum da köye gtti gecen onunda su basmıştı havalandrmada su sesi geliylr dedim saatlerce grupta dedim benim üstümde otryor kadın benim altimda a 101 var düşün oraya kadar gtmis Kasiyer geldi abla su nerden geliyor market maf oldu dye kadın annesi çilingir çağırdı göl olmuştu ev resmen ayy Allah yardım etsin havalarda soğudu insan camida acamiyor kurisin dye 

(992 puan) tarafından

Ay valla o kadar korktum ki her taraf su içindeydi eşim gelmese ne yapardım bilmiyorum ya uyusaydım kimse fark etmese yangın bile çıkabilirdi rabbim korudu 

-Reklam-
0 oy
(637 puan) tarafından

Geçmiş olsun benimde çok başıma geldi mutfaktan atiyo hep

(992 puan) tarafından

Sağol canım mutfağın borusu patlamış 

0 oy
(7,222 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım 

(992 puan) tarafından

Sağol canım benim 

0 oy
tarafından

Sağlık olsun sıkma canını 

(992 puan) tarafından

Orası öyle tabi canım 

0 oy
(33,381 puan) tarafından

Ayy Allah yardımcın olsun su basması kadar kötü bişey olamaz bende yaşadım ve ara sıra yaşamaya devam ediyorum dikkat edin valla sıkıntılı işler 😮‍💨

Geçmiş olsun bu arada 🌹

(992 puan) tarafından
+1

Çok sağol canım ilk defa başıma geldi ya birde gece olunca korkuyor insan 

(33,381 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum korkunç ve üzücü oluyo o anda benim salon parkelerim çöp olmuştu çok üzülmüştüm 

(992 puan) tarafından
+1

Parkeler şişmiş inşallah daha da şişmez kiracıyız ya

0 oy
(24,251 puan) tarafından

1.5 yıl önce bizim de başımıza geldi. Yağmur suyu teras balkonundan aktı. Yatak odası alt kattaydi. Aşırı yağmur var diye kalktım evi dolaştım akan bı yer varmı diye yoktu yattım. Birkaç dk sonra sunsedi gelmeye başladı. Ev dubleksti. Bı baktım üst katin merdiveninden sular şelale gibi akıyor. Hemen halletmeye çalıştık . Ama tüm odalar halılar battı. Allah'tan yatak odasına gelmeden durdurabilmisiz. Yoksa o gardrop yatak hayatta kaldırılmazdi. Sizin yatak odssi da ıslanmış mi. Gsrdopun altı falan islandiysa kurumaz da o. 

(992 puan) tarafından

Yatak odasına gelmiş canım ama dolabımız başka odadaydi serin diye yatağı küçük odaya getirmiştik altını iyice çektik 

(24,251 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 😕

(992 puan) tarafından

Çok sağol canım 

0 oy
(28,649 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Alllah beterinden korusun

(992 puan) tarafından

Çok sağol canım 

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım 

(992 puan) tarafından

Çok sağol canım 

0 oy
(1,327 puan) tarafından

İstanbuldayken bizimde basmıştı 3 kat mutfakta dolabın içinde doğalgaz sıcak su borusu patlamıştı bide kış ti evi kurutana kadar olduk yeni evliydim eşyaların herşeyim maf olmuştu boşver size bişey olmasın canım sanada ver Allah beterinden korusun iki üç gün parke varsa sen çocukla bı yere git ev iyice kurusun yoksa kurt yapar parkeler suya dayanikliysa bişey olmaz ama geçmiş olsun 

(992 puan) tarafından

Çok sağol canım kuruttuk ama yinede olur mu

(1,327 puan) tarafından

İyice havalandır benimki su koltuklara gelmişti böyle yarıya kadar çoktu yani seninki azsa hava çok soğuk değil kurur

(992 puan) tarafından

Çok yukselmemis canım çok şükür kurudu bile halıları sericem

(1,327 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 567 göst.
20 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hellomam (4,959 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 353 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 304 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 399 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sertuğ (382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,189 soru

24,397,773 cevap