0 oy
99 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (829 puan) tarafından

Kızlar 3 yasında oğlum daha önce ameliyat durumu vardır testisinden o yüzden yeni bırakmak zorunda kaldık  herneyse 3.güne gircez ne çiş var diyor ne tuvalete yapıyor sürekli götüruyorum ediyorum yani aslında 3 yasında da anlıyor ama korkuyor basamak merdiven ve klozete ağzı aldm ama yok korkuyor ne yapmam lazım neler yaptınız

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız oturaklı klozetler var ya bebekler için hani mesela ben onu aldım 10 dakikada bir sürekli pijamasını indiriyorum hadi oturalım çişimizi yapalım aa çişim geldi mi çişini yaptığı zaman ayrı bir mutlu oluyor ellerini şak şak yapıyor mesela ben de o ilk yaptığı zaman alkışlıyorum ilk 1-2 haftamız bu şekilde ilerledi hamdolsun gece de iki defa kaldırıyorum çişini geldiği zaman hemen karnını tutuyor mesela büyük abdesti geldiği zaman da po.p.o.sunututuyor bu ayın 23'ünde 2 yaşında olacak

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım müzikli klozet alabilirsin belki böyle yavas yavas alışır ama tabi seninde sabırlı olman gerekiyor zor bir süreç biz hep böyle alıştırdık kimi 1 günde kavrar kimi 3 ayda kimisi de 6 ay da çocuktan çocuğa değişir sana düşen kızma bağırma illa çişi kaçar kazalar olur olmaz değil yeri geliyor bizlerinde oluyor ufak tefek kazaları sabırlı ve anlayışlı olursan o süreci güzel atlatırsın 

0 oy
(3,005 puan) tarafından

Lazimlik ile ve oyunla başladım ben. Oyuncak ayı ile şırıngaya su doldurup çiş yaptırdık. 1.hafta sonra lazimliga oturdu sonrasında lazimliga oturmayip evin her yerine kaka yaptı. 2 ay boyunca eve işeyip kaka yaptı. En sonunda alıştı. Tam 2 ay sürdü. Hemen öğrenmesini beklemeyin 3 senedir beze yapıyor bu çocuk 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
3 cevap 193 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Almila ahmet (521 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 199 göst.
0 oy
4 cevap 151 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler