0 oy
1,435 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (475 puan) tarafından

Post açmıştım önceden kaynım bize gelıcek ama ben kaynanamdan dolayı istemiyorum gelmesini doğumda yanıma gelmedi bakamam sana çocuğuna babanın evine gıt demıstı kayınpederim olucak adam hamileyken bana saldırdı vs çok olay oldu işte geldi bize Temızlık yaptım çok hasasım heryerı çok güzel temizledim bebeğim hasta oldu grıp bizim odadaki petekler çalışmıyor (kıradayiz) bu arada bizde salonda uyuyoruz çocuk hemen ıyılessın dıye baya soğuk burası  kaynım benim yatağımda uyuyor hiç istemedim ama yatacak yerımız yok bugün sabahtan Beri yatak odamdan çıkmamış yani ben giderken cekınıyorum başlığımı 2 saat temizledim uğraştım suan yatağımda uzanıyor aşırı rahatsız oluyorum bilmiyorum annesinin yaptıklarından dolayı gözüme mi batıyor yoksa gerçekten haklı mıyım bilmiyorum ya sabahtan beri hiç çıkmamış odamdan sınır oluyorum 

Sımdı eşime söylesem nolmus abartma vs der uzatır  15 yaşında salonda gelıp otursun yanı 

28 Cevaplar

+3 oy
(756 puan) tarafından

Benim çocuklarım bile yatağıma uzanmaz söylerim oğlum birinin yatağına yatak odasına girmek ayıp hiç bı evde girmezler bile ben girecek olsam bile müsade isterim bence sende buraya yazacağına odamdan cik iceride uzan demelisin yoksa anası ogretmemis belli

(475 puan) tarafından

Cekınıyorum aslında ama çok sinir oluyorum yanı bide hep uzanıyor ben giderken bır kalkar ayıptır dımı 

(756 puan) tarafından

Valla benim kaynım ve oğlu İst 7 yıl bende kaldılar hiç böyle bı saygısızlık görmedim Allah var banyo yaptıklarında bile arkalarindan temizlemek için girerdim eşimden bile temiz bırakırlar di bu saygısızlığı giriyor 15yasinda demişin benim o yaşta oğlum var canım ergenliğe giriyorlar müsade etme sen söyle oğlum geç içerde yat bunda bişey yok yani cekinecek

(475 puan) tarafından

19 yaşındayım ben oğlum dersem ayıp olur aslında biliyor diğer oda boş ama oraya gitmeyi tercih etmiyor

(1,167 puan) tarafından

cal kapiyi gir iceri. odada isim var diger odada salinda koltukta yatabilirsin . yatakda yatma de nevresimleride degis. anlasinlar rahatsiz oldugunu. diger oda bis . baskasinin yataginda yatmaktansa kuru yerde yatmak daha iyi de . esinede soyle boyle boyle bu ne igrenclik de. kaynananada de sacma sapan is dunya yizu gormedimi baskasinin yataginda yatilirmi ya de. valla ben kendi anne babamin yataginda bile yatmam kiz oldugum halde hic hoslanmiyorum

-Reklam-
+2 oy
(1,859 puan) tarafından

Eşindeki genişliğe de maşallah kimse kusura bakmasın babam bile olsa kimse yatağımda yatamaz orası benim özel alanım ne münasebet 😒

(475 puan) tarafından

Bende nefret edıyorum ama çocuk değil ki bu anlaması gerekiyor bide o kadar Temızlık yaptım küçücük bebeğim var 

+1 oy
(14,216 puan) tarafından

Senin odan senin özelindir başka bir erkeğin orda işi ne yatağında ne hakla yatar tövbe bunlar nasıl işler ya 

(475 puan) tarafından

Ben burada kalmasını bile istemiyorum ama hepsi eşimin yüzünden 

+1 oy
(31,777 puan) tarafından

Beraber mi yaşıyosunuz anlamadım kaynın neden sizinle birlikte 

(475 puan) tarafından
+1

Çalışıyor burda ama hep bızde kalacak diğer erkek kardeşlerin evinde kalabilir ama eşim yürürmüş burda kalsın 

+1 oy
(3,785 puan) tarafından

Yuh artık yuh ben odama kımseyı sokmam kaldı ki yatakta uyumak cıkar bır dahada ızın verme gerekırse kılıtle ben musade etmıyorum de 

(475 puan) tarafından

Bende istemiyorum ama gerçekten yatacak yerımız yok dıger abilerinin evı Burda ablasının onlara gitsin ama eşime anlatamıyorum küçücük bebeğim var benim zaten 

+1 oy
(5,024 puan) tarafından

Kaynım yatağımda yatıyor dediğinde gözlerim fırladı elin adamı ne işi var yatağında ama yaşını sonda yazmışsın cocuk da değil büyük adam da değil ama bilemedim yinede. O değilde evin müsait değilse niye cümbür cemaat sende kalıyor köylü köyüne evli evine

(475 puan) tarafından

15 yaş ergenlik çağı gorsenız esımden uzun ben kalmasını istemiyorum çocuğu emziremyorum sürekli eşarp basımda sıkıldım artık 

(5,024 puan) tarafından

Ohoo olmaz öyle. Ben 6 hafta mecburiyetten kaldım kaynanamda olacak da kızım 2.5 yaşındaydı patlıyordum artık uzun kollu yazmayla evde  hem tesettürlüsün hem emziriyorsun olmaz öyle  gitsin diger kardeşlerinde kalsın 

(475 puan) tarafından

işte ben bunu eşime anlatamıyorum

+1 oy
(1,828 puan) tarafından

Canım orası senin yatağın ve senin özelin

Odadan o çıkınca hemen kitle 

Orası benim le abinin odası de oda bize özel de

Bu ne munasebet ya 

Eşin biraz geniş galiba 

Kaynım odama girse eşim kavga gürültü çıkartır 

(475 puan) tarafından

Benım benim alime olunca ayı kendi ailesi olunca özel aşırı sinir oluyorum tam uyudu sabah uyanıp çıksın dimi sanki odasıymiş gibi uzanıyor ya bir de ben gidince tenezzül Edip kalkmıyor ben çekiniyorum

(1,828 puan) tarafından

Annesi öğretememiş galiba terbiyesizlik resmen 

+1 oy
(1,167 puan) tarafından

boyle sacmalikmi olur benim yatagimda baska adamin isi ne yatsin salondaki koltukta gerekirse yere yorgan ser orda uzansin. cikar bence . kapiyi cal odama girme izinsiz de yatagimda degil salonda yat de

(475 puan) tarafından

Bebeğim hasta diye bir salonda uyuyoruz ya ben de artık yatak odama geçeceğim sanırım gelip o salonda uyusun

+1 oy
(552 puan) tarafından

Yatağıma eşim ve benden başka kimse yatmayı geç oturamaz bile,gördüğüm an uyarırım.Kaynının ne işi var senin yatağında Allah aşkına eşindeki genişlikte bi tuhafmış yani

+1 oy
(2,085 puan) tarafından

Kimse yatak odama giremez hele kaynım, saçmalık ötesi

+1 oy
(2,364 puan) tarafından

Sürekli sende kalacaksa başka odaya yatak aç orda yatsın 

(475 puan) tarafından

Başka odam yok bir tane odam var depo şeklinde boş eşyalarımı koyuyorum orası da yatak falan hiçbir şey yok

+1 oy
(244 puan) tarafından

Allah aşkına okurken sinir krizi geçirdim ya ilk evlilik yılımda benim eşimin kuzeni bizim eve gelip duruyordu eşim evlenmeden şantiye hayatı yaşadığı için o da şantiyede kalıyordu gelir bizde kalırdı yatak odamda asla yatırmadım asla içeri girmedi ama arada eşim işteyken onun işi bitiyordu geliyordu eşime söylemiştim kavga ettik ama söyledim yani sen yokken gelmesin istemiyorum birde bu kadar abartmasın gelme işini demiştim en son köye gidecektik evin anahtarını bana bırakın diye şaka ile karışık söyledi dedim burası bizim evimiz iki kişilik yani ne münasebet sana anahtar verelim filan  neyse ki sonra başka şehre çalışmaya gitti kurtuldum 

(475 puan) tarafından

Bunları hiç düşüncesi de yok yani ya kaynanam arayıp söylesin küçük bebeği var onun evine ne yapıyorsun diğer kardeşlerin evine git diye nasıl insanlar ben çözemiyorum sırf kaynanam bana inat etsin diye kesin onu gönderdi

+1 oy
(257 puan) tarafından

Yani ben istemezdim açıkcası yatak odama yatılmasını rahatsız olurum 

+1 oy
(1,216 puan) tarafından

Yazmayayım diyorum ama 19 yaşındasınız henüz çocuk sayılırsınız bu hayatı neden kendinize reva görüyorsunuz 

(475 puan) tarafından

Abla iş işten geçti artık yapacak bir şey yok maalesef

+1 oy
(1,352 puan) tarafından

1.Si tamam ben de istemem evime birinin gelip bu kadar kalmasını.

Ama siz anladığım kadarıyla sadece kaynananıza sinir olduğunuz için istemiyorum demişsiniz yani eşiniz gelip kalsın dedikten sonra mecburen de olsa çok sorun yapmayıp kabul etmişsiniz. 

2.Si diyorsunuz ki biz salonda yatıyoruz başka yatacak yer yok o yüzden yatak odamızda yatıyor. E ne yapsın çocuk nerde yatsın ? O da büyük ihtimalle kapısını kapatacak bir alan istiyor ve orda duruyor. Başka odanız olsaydı zaten orda yatırırdınız diye düşünüyorum.

(475 puan) tarafından

Eşim benden habersiz çağırdığında baya kavga ettik eşim annemleri falan aradı falan öyle kabul ettim Bizim boş depo şeklinde bir odamız var yer yatağı yapıp oraya da yatabilir ama eşim izin vermiyor

(1,352 puan) tarafından

Eşini ikna etmelisin canım ya hiç kalmasın sürekli beraber kalınmaz ille kalacaksa o odayı düzenleyip güzel bir oda yapın ya da siz yatak odasında yatın başka çözüm yok

+1 oy
(44 puan) tarafından

Yatak odası mahremdir ya ben kızıma bile gereksiz yere girmemesini söylüyorum ki başka evlerde de girmesin ve asla başka evlerde merak edip bakmaz 6 yaşında çocuk yapabiliyorsan kocaman çocugun da idrak etmesi gerekir bence 

+1 oy
(4,899 puan) tarafından

15 yaşındaki çocuğun nesinden çekiniyosun yahu kalk git içeri de biz mi geçimsiz tipleriz anlamıyorum ama bu kadar hassaslık zor 🙂

(5,550 puan) tarafından

Nerdeyse aynı yaşta kaaynıyla diyemiyordur.

(475 puan) tarafından

😂😂😂 Allahım yaaa

+1 oy
(1,014 puan) tarafından

Anne babanın vermesi gereken terbiyeyi sen veremessin ne desende anlamazlar

(475 puan) tarafından

öyle vallahi gerçekten öyle

+1 oy
(5,550 puan) tarafından

Senin ne kocan ne kaynanan nede ailesi normal değil.

Ha bana göre sendede sıkıntı var.her postunda sustuğun için bişiler yaşıyorsun .hatta 18 yaşında evlenerek hatayı başta yapmışın ama artık o geçmiş

Bundan sonra bari sesini çıkart 

Evinde yer yok ama kaynın kalıyor. Siz vermişiniz o odayı ona gel burda yat die .sonrada şikayet etme bence . 

(475 puan) tarafından

Haklısın ama işte elimde olan bir şey değil eşim beni yok sayıyor ya kavga etmedik mi sanıyorsun anneme bile gitti bu konu yani annemi arayıp söyledi ama sözümü dinlemiyor ben ne yapabilirim

0 oy
(436 puan) tarafından

Eşimin oğlu var 14 yaşında o bile giremez yatak odasına degıl kardeşi

(475 puan) tarafından

Olması gereken o zaten 

(436 puan) tarafından

Evlendikten 3 4 ay sonra çamaşırlarımı karıştırdığını fark ettim bide yatak odasındaki banyoyu kullanıyordu dedim eşime bir banyo daha var onu kullansın yatak odasına da girmesin benden izinsiz asla giremez zaten odasında herşey var banyosu ayrı girmesi için hiçbir sebep yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 75 göst.
+1 oy
7 cevap 162 göst.
0 oy
4 cevap 319 göst.
+1 oy
6 cevap 186 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sil bastan_ (3,752 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,591 soru