0 oy
240 göst.
önce Diğer kategorisinde (977 puan) tarafından

Kızlar kilo almak istediğimi söylemiştim 3 haftada 2 kilo almışım normalde çok kilo alan biri değilim inşallah bu şekilde devam eder bir 4 5 kilo daha alirim

6 Cevaplar

+1 oy
önce (3,724 puan) tarafından

Anlatt gelsınn cabukk

önce (977 puan) tarafından

Akşam yemeği geç saatlerde yiyorum yatmaya yakında 5 6 bisküvi bir muz biraz bal bir kaşık fıstık ezmesi biraz sut karıştırıp yiyorum hamur işini tatlıyı da biraz cogalttim yemeye 

-Reklam-
0 oy
önce (1,019 puan) tarafından

ya sahsi algilama sana degil canim bu lafim ama biyle postlari acan birini direk uykusunda bogasim olduresim gebertesim gelio😂😂😂 lafim sana degil. ama yuce mevlam niye hoyle haksizlik yapio yani biyle post acanlari 350 500 kilo tlc deki sisko obezlere cevirsin diye dua ediyorum . yani tamamen kiskanclik sanirim😻😂😂😂

önce (3,724 puan) tarafından

Canan acill bana söv bende alimm kilo 🤣

yuce mevlammm benden alsin on kati ile sana versin kiiiiaaxs😀😀 demin biber kizarttim bizimkilere allahim o koku yeminle burnumun ucunda hala bulasiklari yikarken tabak bulasigini koklayasim

geldi yemedim ama 🤣🤣

Ay banada et kiz aynı duayi

ayy kiz alin kiz etim kemgim derim sizin olsun ben safinaz gibi kalayim ay neguzel olur yeminle🤣🤣

Hee sorma kıçında dön durmaz sutyen kolunu kaldirdikxa kayar gider üstünden göğüsler çıkar gider içinden bir mağazaya girersin 100 tane dener 2 parça zor olur üstüne o zaman görürsün nasıl oluyor hoş olcak olanlarda genelde crop bistuyer gibi şeyler en nefret ettiğim şey ne anlarlar orasını burasını açmaktan onu da anlamıyorum yaa

0 oy
önce (5,907 puan) tarafından

Nasil aldin peki 

Birinci olarak akşam yemeklerini biraz daha geç saatlere koydum uymaya yakında 5 6 bisküvi bal 1 tane muz ve bir yemek kaşığı fıstık ezmesi karıştırıp yiyorum 

Biskuvi bebe bisküvisi mi 

İster bebe ister petibor fark etmiyor 

Baska biskuviler olur mu 

Başka derken. Canim

0 oy
önce (2,388 puan) tarafından

Ne yaptın bacım banada tuyo ver birazcuk bende ne yapsam alamıyorum boy 168 kilom 47 bi 55 i görsem bana yeter 🤣

Valla akşam yemeğini yatmaya yakın yiyorum yatarkend3 5 6 bisküvi 1 muz biraz bal 1 kaşık fıstık ezmesi biraz sut karıştırıp yiyorum ve hamur işi tatlıyı çok yemeye calisiyorum bakalım hedefim 55 60 civarı inşallah biraz daha alirim

önce (2,388 puan) tarafından

Kız ben bunların 2 katını yaptım  yatmayı bırak gece uyanıp yemek yediğim oluyo hala alamadım badem ceviz bebe büskivisini mama yaptım yedim yine banamısın demedi saldım bende artık  🤣🤣🤣

Çikolata çok ye tatlı filan 

0 oy
önce (3,185 puan) tarafından

Hemen sana 10 kg gönderiyorum 🤸🏻‍♀️🤪🤣

Ay gönder bacım biraz etli butlu alayim gondermisken kalmaya gönder bi biraz da goguse

Tamam 10 kalça 10 göğüse  🤪

Bak bu iyiliğimi unutma hee kargoladım 🤸🏻‍♀️🤣

Teşekkür ederim canim 😍😍😍😍

Ne demek bacım rica ederim 🫠🥰

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın aç karnına pekmez ye iştahta açar hem

Cici bebe muz süt bıztt yap yatmadan önce iç 🌻🤗

Onu yapiyorum zaten canim 

0 oy
önce (3,220 puan) tarafından

Keşke gönderebilsem 10 kilo felan 😅 şaka bir yana sevindim senin için inşallah istediğin kiloya ulaşırsın 🤲❤️

Ay inşallah canım yaa ne yaparsam yapayım almıyorum fazla bi kilo 

önce (3,220 puan) tarafından

Başarırsın canım merak etme 🤲🤲❤️

+1

İnşallah canim insallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 264 göst.
27 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Tansugoc (977 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 592 göst.
9 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 595 göst.
21 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 389 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,830 soru

24,202,910 cevap

337,696 kullanıcı

...