Kızlar kilo almak istediğimi söylemiştim 3 haftada 2 kilo almışım normalde çok kilo alan biri değilim inşallah bu şekilde devam eder bir 4 5 kilo daha alirim
Anlatt gelsınn cabukk
Akşam yemeği geç saatlerde yiyorum yatmaya yakında 5 6 bisküvi bir muz biraz bal bir kaşık fıstık ezmesi biraz sut karıştırıp yiyorum hamur işini tatlıyı da biraz cogalttim yemeye
ya sahsi algilama sana degil canim bu lafim ama biyle postlari acan birini direk uykusunda bogasim olduresim gebertesim gelio😂😂😂 lafim sana degil. ama yuce mevlam niye hoyle haksizlik yapio yani biyle post acanlari 350 500 kilo tlc deki sisko obezlere cevirsin diye dua ediyorum . yani tamamen kiskanclik sanirim😻😂😂😂
Kiz valla kendimi bildim bileli zayıfım çok yiyorum evden hamur işi eksik olmuyor yok bacım almıyorum deliriyorum sinir oluyorum bir şey giyerim çuval gibi oluyor emanet gibi duruyor 50 kilonun üzerini hep hamilelikte gördüm
benim universtden ev arkadasim da ole cik zayifti ama o 39 40 kiloydu boyu 170 e yakindi . hic pantln giymezdi elbise etek giyerdi zayfligi belli olmasin diye kisinda montla otururudu sinifta😆 hatta vesilalil foto cekilmis kabanli. iri gozuksun diye . bikac kere kot giydi heves etti icine esofman giyyodu iclik gibi. kalin dursun bacaklari diye. oyle olmakda zor . aonra evlendi esiyle priblemler yasadi esini evden kovdu. psikolojik ilaclar kullandi. suan 48 50 kilo civari tas manken gibi :) pantln sort mort vok rahat giyiyo
niye uyari verdinizki anlamadim :) tobe yaavv
Canan acill bana söv bende alimm kilo 🤣
yuce mevlammm benden alsin on kati ile sana versin kiiiiaaxs😀😀 demin biber kizarttim bizimkilere allahim o koku yeminle burnumun ucunda hala bulasiklari yikarken tabak bulasigini koklayasim
geldi yemedim ama 🤣🤣
Ay banada et kiz aynı duayi
ayy kiz alin kiz etim kemgim derim sizin olsun ben safinaz gibi kalayim ay neguzel olur yeminle🤣🤣
Hee sorma kıçında dön durmaz sutyen kolunu kaldirdikxa kayar gider üstünden göğüsler çıkar gider içinden bir mağazaya girersin 100 tane dener 2 parça zor olur üstüne o zaman görürsün nasıl oluyor hoş olcak olanlarda genelde crop bistuyer gibi şeyler en nefret ettiğim şey ne anlarlar orasını burasını açmaktan onu da anlamıyorum yaa
Nasil aldin peki
Birinci olarak akşam yemeklerini biraz daha geç saatlere koydum uymaya yakında 5 6 bisküvi bal 1 tane muz ve bir yemek kaşığı fıstık ezmesi karıştırıp yiyorum
Biskuvi bebe bisküvisi mi
İster bebe ister petibor fark etmiyor
Baska biskuviler olur mu
Başka derken. Canim
Ne yaptın bacım banada tuyo ver birazcuk bende ne yapsam alamıyorum boy 168 kilom 47 bi 55 i görsem bana yeter 🤣
Valla akşam yemeğini yatmaya yakın yiyorum yatarkend3 5 6 bisküvi 1 muz biraz bal 1 kaşık fıstık ezmesi biraz sut karıştırıp yiyorum ve hamur işi tatlıyı çok yemeye calisiyorum bakalım hedefim 55 60 civarı inşallah biraz daha alirim
Kız ben bunların 2 katını yaptım yatmayı bırak gece uyanıp yemek yediğim oluyo hala alamadım badem ceviz bebe büskivisini mama yaptım yedim yine banamısın demedi saldım bende artık 🤣🤣🤣
Çikolata çok ye tatlı filan
Hemen sana 10 kg gönderiyorum 🤸🏻♀️🤪🤣
Ay gönder bacım biraz etli butlu alayim gondermisken kalmaya gönder bi biraz da goguse
Tamam 10 kalça 10 göğüse 🤪
Bak bu iyiliğimi unutma hee kargoladım 🤸🏻♀️🤣
Teşekkür ederim canim 😍😍😍😍
Ne demek bacım rica ederim 🫠🥰
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın aç karnına pekmez ye iştahta açar hem
Cici bebe muz süt bıztt yap yatmadan önce iç 🌻🤗
Onu yapiyorum zaten canim
Keşke gönderebilsem 10 kilo felan 😅 şaka bir yana sevindim senin için inşallah istediğin kiloya ulaşırsın 🤲❤️
Ay inşallah canım yaa ne yaparsam yapayım almıyorum fazla bi kilo
Başarırsın canım merak etme 🤲🤲❤️
İnşallah canim insallah
1,478,912 soru
24,203,708 cevap
337,753 kullanıcı