0 oy
342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından

Kaynım kumar borcu yüzünden iki bilezik istedi vermedim kredi çekti yolladı diye belirtmiştim 

6 senedir borçlarımızı daha yeni kapattım 

Hep kocama destek oldum hep alttan alan ben oldum 

Bide bu yüzden daha bana laf edip beni üzmesini aşamıyorum bana hak vermek yerine daha benim ad dilememi bekliyor ona göre hata etmiş yardim dilemiş kaynım sorun eden benmişim 

Bu sefer adım atasım yok ama neden ben daha çok üzülüyorum hamilelikten mi bilmiyorum sürekli ağlıyorum beni kırdı hiç takmadı ezdi geçti hissediyorum hiç değerim kiymetim yok gibi hissediyorum aşırı üzgünüm 

6 Cevaplar

+3 oy
(1,166 puan) tarafından

merak etme sen hakliymissin ben slaklik etmisim deyip aptalligina yanacak senin hakli oldugunu girecek essek gibi hem birc odeyip hemde evini ihmal etmemeye calisacak. sen hic acima lazim yada degil gerekli yada gereksiz herseyin en iyisinden al . ihtiyac vardi aldim elalemin bircu yuzunden ihtiyacimizi alamayacakmiyim de . gerekirse donunu satip odesin kocan hem sizin giderlerinizi hem kardesinin bircunu. ozaman akli basina gelir yok demeye mecali bile kalmayana kadar. hicbirseyinden kisma . hatta gereksiz olsa bile al biseyleri esin hem size hemde kardesinin bircuna yetmeye calissin. bakalim nasil yetio

(71 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum 

Ama içimdeki sinir öfke kırgınlık geçmiyor 

Resmen kumar için eşim kredi çekti neymiş bir hata etmiş şubata kadar öderim demiş ben dedim bir daha yapar kumara bulaşan ilk fırsatta yine gider bak çocuğumuz var 2.ci oluyor ne gerek var huzursuzluğa o gitti ertesi gün parayı yolladı bile beni zor zamanda her şekilde yanında olan karısını ezdi 

(1,166 puan) tarafından

bekle ve sabret subat olunca butun kinini kirginligini kusarwin.  esin daglara taslara vurur kafasini bidahada  lafindan cikmaz colandirilasi gelmis esinin bile bile kredi cektigine gore.

(6,605 puan) tarafından

kesinlikle canan'a katılıyorum. acıma asla, harca paranı gönlünce. birikim yapacaksan da söyleme. tıpış tıpış gelecek yanına af dilemeye. sadece sabret. 

-Reklam-
0 oy
(7,321 puan) tarafından

Geri adım atma umrunada takma eşin kredi çekti ama parasını geri alamıycak o zaman bakalım senin yüzüne nasıl bakacak sen bebeğini düşün üzülme onlarda ne hali varsın görsün 

(71 puan) tarafından

Elimde değil ona yaptıklarım aklıma geldikçe keşke yapmasaydım diyorum üzüldüm hemde çok 

0 oy
(2,034 puan) tarafından

Sen hakliisn tabikide karnında bebeğin var özel hastaneye özel dokyora dört dörtlük ihtiyacını alabiliyormu o olsa krediyle kardeşine yardım etmez demekki yok yoksa zorlamanın anlamı yok kimsenin keyfi borcu için çor cicugumun rızkını yedirtmem sende bu konuda altdan alma devamı gelir kumar zaten bağımlılık bu şekilde abim baldizigile verdi geri alamadı borc batağına düşmüş birisi zaten geri vermez devamida gelir  sende acıma alınacak ne varsa aldr fazlasiya 

0 oy
(2,871 puan) tarafından

Asla günahın eşine gelmesin seni dusumeyip kardeşine kredi cekebiliyorsa sende asla kısma özele git herşeyi al ye iç asla kendini üzme çok dediğinde de banada kredi çekersin sen alisiksin diye hep laf sok alta kalma ve asla günahın ona gelmesin kendimi de üzme 

0 oy
(3,158 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın vermemekle ben ***** 40 gram bilezik verdim 15 bindi o zaman şimdi 200 bini geçti karaktersiz araba almış karıya altın almış benim daha borç ödenmedi sala hiç takma 

0 oy
(6,036 puan) tarafından

Kusurs bakmasinda kumarbaz kayninin borcunu sen degil kimse odememeli hatasinin bedelini odemeyen tekrar dusuyo cunku terapistler de boyle diyo bi de odemedin diye ozur mu dileyecekmissin 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 602 göst.
3 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Nihal.34 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
0 oy
6 cevap 512 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 602 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,583 soru

24,226,171 cevap

338,945 kullanıcı

...