+2 oy
421 göst.
önce Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından

Sorum yukarıda  erken mı  yoksa baslamalıyım

15 Cevaplar

+3 oy
önce (14,816 puan) tarafından

Ben öyle kocaman temizlik gibi düşünmüyorum vaktim oldukça tek tek odaları yapıyorum o yüzden pek büyük temizliğe gerek kalmıyor

Geçen vaktim vardı çocukların odasına komple kaldırdım temizledim perdelerini taktım

Tek tek elden geçireceğim bakalım

önce (109 puan) tarafından

Komple bur gunde yapamam parca parca

önce (14,816 puan) tarafından

Benim çocuklar küçük ikisi de o yüzden vakit buldukça yapıyorum tek tek

Sen vaktin varsa bir günde bitirebilirsin daha iyi olur

-Reklam-
+1 oy
önce (8,200 puan) tarafından

Benim evim temiz 1 ay önce halı yıkayıp serdim şuan gerek yok ama kışıda bitiremem bu şekilde. çokta bekletemem hava çok soğursa girişemem. 

O yüzden bu ay yaparım herhalde. 

+1 oy
önce (1,010 puan) tarafından

Bu bloğu görünce bi an korktum temizlik bloglarındaki korkulu rüyamız demet hanım yeni nick ile geldi sandım korka korka bloğa baktım neyseki korktugumuz başımıza gelmedi 😂😂 hangi ildesiniz bilmiyorum ama kış çoktan geldi bi an önce başlayıp bitirmeniz gerekiyor

O dedıgınız kısı ben degılım  yalnız

Siz değilsiniz zaten biz çok başka alemlerde yaşayan bu dünyadan olmasının mümkün olduğunu düşünmediğimiz bi başka blog yazarından söz ediyoruz

Vajinasını çekip atmasından öte bebek böyle bi doğar dşye doğum anını çekip atmasın bu sefer vallahi düşer bayılırım redditte bile bu kadar açık seçik saçma sapan bloglar yazılmıyor

önce (12,209 puan) tarafından

Blog yazarı demeyeydin iyiydi, gerçek blog yazarlarına ayıp oldu 😂😂

Kendisini tasvip etmesemde buraya kayıtlı olduğu sürece yazı yazdıgı için blog yazarı oluyor sizler post diyorsunuz sanırım yazılan şeylere ben önceden yabancı sitelerde takıldığım için orda blog ve blog yazarı deniliyordu ordan alışkanlık olmuş bi türlü değiştiremiyorum yılların alışkanlığını 🤭

önce (597 puan) tarafından

@Eslemofficall yok kuzum sen değilsin 

+1 oy
önce (23,564 puan) tarafından

Bugün yanlışlıkla başlıyordum. Bı enerji gelmişti heves gelmişti. Ama yemek yapmadigimi hatırladım. Yemekle uğraştım. Ye iç. Sonra sen bana bı ağırlık çöktü. Bı uyumuşum. Keraat vaktine kadar . Böylece genel temizligim gelmeden gitti 🤣 haftaya yapmayı istiyorum. YouTube dan biraz motivasyon videoları izlemeye ihtiyacim var. Cam silmekten hiç hoslanmiyorum da 😅

Ne bileyim. Geçen dehb videosu izledim. Hiperaktivite değil de dikkat eksikliği var olabilir bende 😅

önce (5,441 puan) tarafından

Hiperaktivite zaten kendi arasında çeşitleri var . Dehb kişilerin genelde kafa içinde hiperaktivite si oluyor. Vücuda yansımıyor 😅

Bak bunu bilmiyordum. 😅 İyice bı araştırayım. 

Ben sana özelden atayım videolar onları dinle kesin teşhisi koyarsın😂

Dinledim ben onları 😁

+1 oy
önce (7,099 puan) tarafından

Be ev Güneş görmüyor soğumuş aslında ama öğle sıcak oluyor Diyarbakır ah ah çözmesi zor memleketim 😂

Çocuklarım için oda yaptrduk inşallah bu gelseydi hemen serecem çocuklarım hasta oluyor hemen 

+1 oy
önce (30,279 puan) tarafından

Kis yaz temizligi yok bende :) 

Hep elim ustunde gozum nere takilsa hemen temizlerim yaparm onun icinde cok batmaz oyle durup aylarca sonrası kapi

Pencere  dolap duvar silmem  sık sık yaparim  ve temiz kalir onun icin bende vakti yok vakti olanlari bilemiyorm

Bende oyleyım ama

+1 oy
önce (944 puan) tarafından

Bende bi hevesle başladım gardolap içleri mutfak dolap içleri cam bi salon kaldı mutfak fayansı banyo tuvalet buzdolabı bide mutfakta 4 katlı çekmece sular gidiyor ankarada kaldım valla heveste gitti halılar yıkandı geldi 10 gün oldu seremedim

+1 oy
önce (489 puan) tarafından

Havalar serinleyip camlar kapandıktan sonra halıları yıkamaya verdim camı kapıyı perdeyi dolap üstleri dolap içleri en ayrıntısına kadar sildim koltuklarımı yıkadım bazalarımın altını süpürdüm sildim duvarları sildim halılarım geldilarımı serdim şimdi normal süpürüp silip toz alıyorum yaklaşık bir hafta oldu kapı camda açılmamadığı için ev toz olmuyor günlük havalandırma yapıyorum çünkü havalar soğuk artık

Buralar gunduz sıcak oldugu ucun cam acık aksamları kapatıyor m

+1 oy
önce (1,481 puan) tarafından

Bitti benim çok şülür

+1 oy
önce (18,814 puan) tarafından

Sobayı kurmadan bir kaç gün önce başlarım. 15 20 günü var daha.

+1 oy
önce (15,032 puan) tarafından

Bitirdim ben valla oldukça gene yapıyorum tabi ama havalar soğudu burda

+1 oy
önce (5,907 puan) tarafından

Bence bu aralar yapilir bende hasta oldum olcam bugun yarin olurum bugun annemlere gitcez dogum gunu kutlamaya yapamam da yarina olursa baslicam 

önce (628 puan) tarafından

Ay merviş denk geliyor hastalıklarımız bende olcam beni de gazla bi mutfak var bi de kilimleri falan yıkayıp kaldırayım. Kışlıklara daha var bizim hava sıcak diğer işler bitse o da kolay olurdu bu hava beni çok çökertti düzenim kaçtı:( 

önce (5,907 puan) tarafından

Askim sen ne kadar ertelersen ertele sen yapacan o isi en iyisi yap bitsin erkenden rahat otur ben oyle oluyprum is orda bekleyince durtuyo beni biranonce yapiyim bitsin rahat oturuyum diyorum 

önce (628 puan) tarafından

Ay nerdeyse 3 haftadır abimler geldi diye hareketliydim eve gelince de dinlenmek istedim ondan aksadı hep. Sana yazdıktan sonra küçük kilimleri yıkadım inşallah halıları da yıkatabilirsek direkt onları sererim. Ama dediğin gibi iş bekledikçe kafa yoruyor 

+1 oy
önce (443 puan) tarafından

Bir haftadır başladım çok şükür az kaldı mutfağı da elden geçirsem biticek ama enerjim kalmadı azıcık dinleneym erkenden dogurmayayim.ayakkabi bot vs kocamin anladığı alan müsait olunca o halledecek

0 oy
önce (266 puan) tarafından

Kışlıkları yerlestırdım, yerlestırırken dolap içlerini sildik, yazlıkların hepsini yıkadık koyduk, koyarken kileri tamamen temızledım :D halıları da yıkattım e bitti :D sureklı evı temızlıyorum zaten :D

Yatak dosegı ıle koltukları yıkadım cok yoruldum salıdqn ıtıbaren baslarım

önce (266 puan) tarafından

Halıyı yıkatırken koltukları da yıkıyodu aynı şirket onlarda yıkandı, valla bırkere kendım sıldım de 3 gun kolum tutuldu benım,Allah yardımcın olsun

Halı yıkama makınem var kendim yaptm

0 oy

Balkondan başladım dün mutfaga geçtim orayı bitridim sayılır 

Bugün de 2 cam sildim 

Ben öyle neresi pisse orayı yapanlardanım . Toplu kalkamam işe

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 415 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,980 puan) tarafından soruldu
0 oy