0 oy
279 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

Elti dışa dönük yaşı olsana çocuksu ve nerde ne hareket yapmasını bilmiyor aramızda 3 4 yaş var herkes onu bu şekilde kabullenmiş ailesinin tek kızı diye ben ise tam tersi daha içine kapanık daha sessiz biriyim ben kaynanamla altı üstü oturuyorum ve nedendir bilmiyorum sürekli ortam içinde laf sokmaya başladı yine daha öncede yapıyordu bıraktı ama şimdi yine başladı ve benim konuşmadığım insanlarda bilerek aynı ortama girip kahkaha koparıp benim üstüme oynamaya çalışıyor ama artık buna dur demek istiyorum ama ben direk konuşan biriyim öyle onun gibi alttan laf sokamam beceremem Taktik verin ne yapabilirim sürekli sık sık aynı ortamlara giriyoruz mecburen 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (8,518 puan) tarafından

Laf sokmasına tepki gösterebilirsinde konuşmadığın insanlar ile olan samimiyetine karışamazsın böyle bir hakkın yok 

önce (17 puan) tarafından

Mevzu o değil isteyen istediği ile konuşabilir ben ortam içinde konuşmadığımı bildiği insanlarla kahkaha atarak laf arasına laf sokmasındayım

önce (8,518 puan) tarafından

Tamam bende diyorum ki kahkaha atmasına karışamazsın ama laf sokma konusunda açık açık alıp karşına konuşman en iyisi

-Reklam-
0 oy

Kızlar kimse yok mu 

0 oy
önce (31,553 puan) tarafından

Ne söylüyor sana veya insanlara senin hakkında kötü bişey mi söylüyor ne konuda laf soktu onu anlamadım 

+1

Ben sessiz sakinim ya o da çok dışa dönük ortam içimde abartılı gülsün konuşsun uyarıyorlar az sessiz ol çok bağırarak kahkaha atma diye oda onun bunun gibi içimi dinleyip buzdolabı olacağıma böyle olmayı tercih ediyorum diyor mesela örenek olarak böyle şeyler 

Söyle sende kendisine beni örnek olarak gösterip durma kendi sesini kıs önce seninki normal bişey değil de 

+1

Bu sefer ortaya attım niye üstüne alındın diyecek 

Seni kastederek söylüyosa inkar edemez 

0 oy
önce (4,938 puan) tarafından

Direkt konuş zaten. Ne laf sokucam diye uğraşasın ki, baktın anlamıyor kaynana da söyle aynı ortamda bulunma. Ben de kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum. Biz eltimle çok nadirdir aynı ortamda bulunduğumuz. Çok haz etmiyoruz birbirimizden. Ben ondan 5 yaş büyüğüm . Aramızda tartışma bile olmadı laf sokma da yok. Bana saygısızlık da yapamadı hiç ama uyuşamadığımız için aramızda kendiliğinden bir mesafe oluştu. 

Bizimkinde laf sokma var işte 

Aynı ortamda bulunma o zaman .

Mecburen bulunuyoruz kaynanalar altı üstlü oturuyoruz kayınbabam ve eşim dışarıda çalışıyor onlar her geldiğinde kaynanamın evinde aile toplanır bu ailede bir gelenek gibi bu 

O zaman herkesin içinde uyar , alttan alma 

Bu sefer ortaya attım niye üstüne alındın diyecek

0 oy
önce (415 puan) tarafından

Elti görümce vs değil valla herif milletinin hepsi sıkıntı en iyisi uzak kalmak 

önce (0 puan) tarafından

Bence uzak dur sorunlarını dile getir mesafe koy ve muhatap olma senden kıskandığı belli dediklerine bakılırsa uzak dur allaha havele et 

önce (415 puan) tarafından

Ben hepsinden uzağımda eşim çok samimi davranıyor onlarda herseyı deme fırsatı buluyorlar 

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 424 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 608 göst.
0 oy
9 cevap 525 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevii (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler