0 oy
134 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,929 puan) tarafından

Önceki sorularimda bahsetmiştim oğlumun zorbalığından kendime bı şey oalcak diye korkuyorum sinirden bı şeye en fazla ne kadar yapma diyebikiriz ki bizde haddi hesabı yok yap dedigimi yapmıyor yapma dediğimi yapmıyor.gecen sene sosyal gelişim merkezine gidiyorduk dikkat testi istemişlerdi yaptırmadık kaldı uzadı gitti öyle hem o testi yaptiracam hem bı çaresine baksınlar bilerek yapıyor resmen adamı delirtmeye çalışıyor sanki dövmesi sovmesi yok ama saçma sapan hareketler sesler köpek gibi havlıyor durduk yere yok poposonu sallıyor villi villi çekiyorum diyor kızım var 3 yaşında o da ne görse söylese aynısını öğrendi kime dur yapma diyeceğimi şaşırdım artık bıktım gerçekten 

3 Cevaplar

0 oy
önce (5,477 puan) tarafından

Tv telefon tablet ne kadar izliyor?

önce (1,929 puan) tarafından

Okullar tatilken izliyodu sadece telefon o da kısa kısa aralıklarla. Okullar başladığından itibaren hiçbiri yok hayatımızda TV normalde de hicbirimiz izlemeyiz evde. Tablet hiç vermiyoruz eşimin iş tableti zaten telefonlar şifreli eşimde 1 tane oyunu vardır ödevi biterse uslu durursa sadece hafta sonu oyun oynar o kadar 

-Reklam-
0 oy
önce (241 puan) tarafından

Önceki postuna baktım birlikte yatirmaktan bahsetmişsiniz davranışları düzenlene kadar kardeşiyle yalnız birakmayin

Ondan vazgectik zaten yaş araları var boşuna düzen tutmaya gerek yok. Ben mutfakta onlar odadayken zaten kıyamet kopuyor ya kizdiroyo ya elinden bı şey alıyor ya bağırıp çağırıyor 

0 oy
önce (969 puan) tarafından

Poposunu sallıyor vili vili diyince bir tane youtube ra denk gelmiştim. Genç bir çocuk. O öyle yapıyordu. Kesin o malı izledi

Ya buluyor da saçma sapan kişileri videoları hepsini şikayet ettim kötü kötü olumsuz yorumlar altına kapatılsın hesapları diye işe yaramaz gibi ama olsun. Ya bu cocuklar da hep mi böyle kötü şeyleri örnek alır kendine hâl hareketleri sözleri küfürleri hiç mi iyi bı şey öğrenmezsiniz yaa

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 199 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
5 cevap 450 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu

Kategoriler