0 oy
107 göst.
önce Diğer kategorisinde (421 puan) tarafından

Kzlar sarımsaklı yoğurdu bebeğe nezaman verdiniz benmki 11 aylık bugün ilk kez biraz denedim ama erkenmiydi bilemedim burda 9 aylık verilir diyor siz nezamn verdiniz bide kzlar büyük kızım 1 aydr hasta suruplari bitti hala iyilesmedi az önce yüksek ateşle babasıyla hastaneye gtti dünden beri ateşli parol bile fayda etmiyor öksürüğü hiç geçmiyor dua eder misinz 

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,225 puan) tarafından

Ek gıdada tadım bitip çorba yapmaya geçtiğim ilk andan beri veriyorum ben küçük bi diş mutlaka koyarım çorbasına yoğurduna haftada rahat 4 kere yer erken değil bence 

önce (421 puan) tarafından

Pişmiş halini kullanıyorum ama çiğ olrak denemedim hiç bide hangi çorbalara katiyorsun canm

önce (1,225 puan) tarafından

Tarhanasına etli uydurmasyon yaptığım çorbalarına hep katıyorum hastaysa çiğ doğrayıp yutturuyorum mutlaka yaşını geçince bal içine katıp verebilirsiniz mesela çok faydalı 

-Reklam-
0 oy
önce (31,589 puan) tarafından

Sarımsağı yoğurtla değil de hastalandığında yaptığım bir çorba var onun içine koyuyorum anca ya da ıspanağa koyulan yoğurtla beraber de veriyorum nadiren 

0 oy
önce (23,600 puan) tarafından

Sarımsaklı yoğurt faydalıdır. Geç bile kalmışsın 

0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

7. Aydan beri veriyorum oğlum da 11 aylık sarımsaklı yemekleri çok sever maşallah 

0 oy
önce (7,585 puan) tarafından

Sarımsaklı bal kürü denesene

0 oy
önce (466 puan) tarafından

Benimki 2 yaşında sarmısaklı şeylerden rahatsız oluyor kusuyor normalde bile yemeğe katsan.hastayken kendi denedigim şeyi onereyim çok iyi geliyor bebeğe,kendine kocana da yapabilirsin.baya araştırıyordum bir abladan duymuştum.bir limonun suyunu sıkıyorsun bebeğin bileğinden başlayıp topuk altı ayak parmak arası ayağının her tarafını limonlu su ile siliyorsun sonra mevsim farketmeksizin bilekte çorap giydiriyorsun.corabi 1 saat sonra cikarabilirsin.vucuda direk vitamin giriyor kısa sürede iyileşiyor bebek te.kime yaparsan hızlı toparlanıyor 1 günde toplam 4 defa yapabilirsin sabah öğle ikindi akşam uyumadan.kime denediysem faydasını gördük,kız erkek yaş farketmiyor 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 473 göst.
+1 oy
6 cevap 357 göst.
+2 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde kubra38 (136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,290 soru