+1 oy
197 göst.
önce Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından

İnsani hayattan sogutan sey nankorluk gormek. Kavga edince hemen sen evde kös kös otururken ben es*k gibi calisiyorum lafi. Acaba nerede yanlis yapiyorum ki yaptiklarim kucumseniyor ve ona olan ilgim eksik goruluyor. 

15 Cevaplar

+3 oy
önce (243 puan) tarafından

%80 i sanırım aynıdır . Bir gün ev ve çocuk yurutemezler kocam da dahil 

önce (358 puan) tarafından

Aksam geldiklerinde tum yaptiklarimizi saymamiz mi gerekiyor sirf bunun icin yaptiklarimi not almayi dusunuyorum ki aksam hepsini sayabileyim boylece belki anlar

önce (243 puan) tarafından

Duymazdan gelmek lazım cevap dahi verme bence 

önce (358 puan) tarafından

Dogru soyluyorsun yine basit kolay gorecek kucumseyecek. bosuna kendimi yorcam. Anlayamaz

-Reklam-
+2 oy
önce (6,385 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Annelerinden diye düşünüyorum ben.

Anneleri evdeki her işi ırgat gibi yapmış gık dememiş ve kendilerine de bir bardak su taşıtmamış, oğulları da şimdi normali bu sanıyor. Vaktiyle anneleri ev işlerine dahil etse ya da ne kadar yorucu olduğunu söylese böyle olmazlardı.

Oysa bilseler dünyanın en nankör işi ev iş. Tüm gününü verirsin düzenlemek, temizlemek için. 20 dakikada eski haline döner. 2 saatte 3 kap yemek yaparsın, 20 dakikada biter. Dağ gibi çamaşır yıkar ütülersin, 3 günde biter. Bunlardan kimsenin haberi yok. Ben çalışan kadınım, çalışmasam da eşime peşin peşin dedim ev bizim iş bizim herkes bu evde çalışacak diye.

+2 oy
önce tarafından

Mesele ne biliyormusun ?

Para kazanmamak evde ne yaparsan yap para gelmiyor hepsi boş bu sebeple onların bakış açısına göre çok acı ama gerçek bu .

+2 oy
önce (6,381 puan) tarafından

hiç ev işi yapmadıkları için 

büyürken anaları iş yaptırmıyor, evlenince de siz eşler iş yaptırmıyorsunuz. erkek ne anlat işten, erkek temizlik yapamaz, yapmamalı kalıplarından dolayı yaptırmıyorsunuz. onlar da yapmıyor, bilmedikleri işi küçümsüyor. 1 gün evde kalsa senin günlük rutinini yapsa ayaklarına kapanır 

+1 oy
önce (3,666 puan) tarafından

Çoğu öyle düşünüyor aynı kafadalar

+1 oy
önce (145 puan) tarafından

Maalesef benim eşimde öyle aradığında ne yapıyorsun diyor bende oturuyorum diyorum diyoki öyle oturuyorsun zaten bende dedim ki evet oturuyorum ama bebek ayağımda saliyorumki oturuyorum sinir ediyo beni böyle dediği zaman 

+1 oy
önce (23,601 puan) tarafından

Valla evde durmaya başlamadan önce ben de öyleydim. Çocukluktan beri anneme ozenirdim. Oh biz okula gidiyoruz annem evde oturuyor diye aklımdan geçerdi. Ama nerden bilebilirdim ev işlerinin bitmeyen bir girdap olduğunu 😏😖

+1 oy
önce (3,533 puan) tarafından

Ben bir hafta sonu büyük kavga ettim eşimle eve hic birsekilde dokunmadım ne oldu peki birdaha bana evde ne iş yapıyorsun diyemedi çünkü afedersin evi *** götürdü 😁

+1 oy
önce (1,200 puan) tarafından

Yapmayı bırakın 3 5 gün hiçbir şey yapmayın ne bulaşık ne çamaşır ne ütü ne süpürge ev leş gibi olunca anlar evde ne yapıyormuşsunuz. 1 gün ya sadece 1 gün bişey yapmasam hasta olsam afedersiniz evi b.k götürüyor 

önce (4,987 puan) tarafından

O kadar doğru ki 4 gün önce yataktan kalkamayacak kadar hastaydım hiç bir sey ama hiç bir sey yapmadım akşamına ev savaş alanına dönmüştü. 

önce (1,200 puan) tarafından

Evet hele çocuk varsa beter oluyor 

+1 oy
önce (4,987 puan) tarafından

Sende yapma kiz bir hafta ne yemek ne bulaşık ve banyolar ne çamaşır ne toz alma ne alışveriş ne ütü bak sonra bir daha bu lafı ediyor mu :) akıllı olun sizde. Eşimde bir keresinde bütün gün evde oturuyorsun dedi. Daha bebek 1 yaşında değildi emzirmek dışında hiç kucağıma almadım o da mecbur emzirdigim için ne çocuğu oyaladim ne bez değiştirdim ne yemek ne bulaşık. Adam 1 gunde pişman oldu bir daha bu lafı etmedi. 

+1 oy
önce (1,934 puan) tarafından

Hepsi aynı bunların para kazanmasına işe yaramıyor oluyorsun bi gün çocuğa baksa evi temizlese görürler günlerini alışmışlar hazır yemeğe temiz eve rahat batıyo bu taraflarına belli benimkide ayrıldı sinirlendim bıraktım b,ok götürdü evi yıkamadım kıyafetlerini geldi yalvardı giyecek birşeyi kalmayınca bu salonu temizledi öldüm bittim havaları bidaha duyarsam ağzından ne iş yapıyosun diye evi tepene geçiririm dedim dahada demiyo ahahahah

+1 oy
önce (3,209 puan) tarafından

Ben çalıştığım halde öyle görülüyor

+1 oy
önce (2,032 puan) tarafından

Böyle demez diyemez çünkü coccuklarla hiç birşey yapamaz geçen şu icemedim diye ağlıyor di dalga gectim 😂😁 basite alıyor gibi yapiyor çok ciddiye alsa çok yardim etmesi gerekecek sinir oluyorum hamileyim halim yok yetemiyorum yoksa yardım ediyor gelince akşama kdr yatmıyor en azından ama yinede yetmiyor ev işleri kalıyor hep diyemez vala  

+1 oy
önce (4,948 puan) tarafından

Bir izin gününde çocuğu ona bırakıp çık git evden yatana kadar da gelme. Bakalım evde neler yapılıyormuş 

+1 oy
önce (4,467 puan) tarafından

Sen çalışsan el üstünde tutar seni para gelince

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 204 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 428 göst.
24 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 428 göst.