0 oy
114 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (358 puan) tarafından

Ya da bu durumda ilgisizlik ve degersizlik hisseden kadin ne yapmali?  

4 Cevaplar

+1 oy
önce (242 puan) tarafından

Bu konuda seni en iyi ben anlarım ama çözüm desen yok delirmek üzereyim hele şu aralar şöyle öz etliyim kendimi 

Sabah 8 akşam 11-12 çalışıyor geldiğinde aşırı yorgun oluyor Max 15 dk içinde uyuyor 

4 yaşında ilgi bağımlısı ve babası hayatta gelmeden yatmayan bir kızım 12 den önce asla yatağa girmiyor deli dehşet uykusu olsa bile baba görülecek anca öyle 

Üstüne birde 36+5 hamileyim 

4 yaşındaki kızım sürekli dışarı çıkmak aktivite yapmak istiyor haliyle çılartamıyorum çıkartamadığım için evde oyalamak gerçekten zor 

Üstelik eşimin çalıştığı işyerine gün aşıro 4 kişilik yemek yapmam lazım evide hesaplarsan 5-6 kişilik yemek 

Artık erken gelmesi gerekiyor sezon kapandı gibi. Bişey ama eşim hayla ya olursa müşterinin ne zaman geleceği belli olmaz diyerek beklemeyi tercih ediyor 

Üstelik ve en önemlisi izin günü yok yani haftada bir resetleneyim gezeyim dolanayım eşim yanımda olsun modu yok görüşemiyoruz 

Çözümüm yok keşke olsada uygulasam 

Önceden olsa anane babanne giderdik ama kızımda artık sıkıldı sürekli anane babanne ev asla durmuyor ee onlarda çalışıyo işden yorgun geldiği için bir müddet sonra gece 12 lere kadar gelmemizi kabul etmiyorlar yani bitik durumdayım 

önce (358 puan) tarafından

Cnm cok benzer durumlar yasiyoruz ben dün patladim tartistik biraz neyse ki uzatmadi içimi dökmüş oldum rahatladim biraz. Bilmiyorum kac yil daha boyle gider uzun surecegini de dusunmuyorum ama surec zorlayici. Yapacak bir sey yok galiba bir muddet sabretcez

-Reklam-
0 oy
önce (3,666 puan) tarafından

Benim eşimde çok yoğun çalışan biri kafa, göz yoruluyor muhasebeci.. Ondan tek beklentim eve geldiğinde ilgi olarak sarılsın yeter bana. 

0 oy
önce (5,799 puan) tarafından

Kocasının kazandığı parayı yemeli bence yani kendinr vakit ayırmalı bütün ilgiyi ve sohbeti eşinden beklememeli. Kendine ait arkadaş çevresi ve meşguliyeti olmalı. Malesef bunların çoğu da parayla yapılan şeyler oluyor.

0 oy
önce (1,055 puan) tarafından

Benim eşimin iş saatleri gayet makul fakat devlet işi olduğu için resmi zamanlarda kafası kazan gibi yorgun geliyor o şekilde bile ne beni ne çocugumuzu ihmal etmez bizleyken dinlenir bu biraz kişinin içinde olan bişey yorgunluk çalışma ilgiye alakaya engel değil bu tamamen bahane en basit 12 saat inşaatta sırtında çuval taşıyan bi hammalın yorgun olması çok normal eve gelince eşini öpüp çok yorgunum dinlenecem dese kadınlar buna zaten itiraz etmez çünkü eşini öperek aslında derdini anlatıp anlayış beklemiştir

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 883 göst.
+1 oy
24 cevap 809 göst.
+1 oy
12 cevap 378 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 982 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ece0935 (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler