Devlet hastanelerinde tek kişilik oda kiralayan varmı daha önce kızlar,ücretleri biliyormusunuz
İlk kez duydum bilgim yok post yukarı
Sağol canım
Ben kaldım tek odada devlette doğum yapınca ama ücretsiz di herkes tek odada yatıyordu geçen gittim yine herkes tek odada ücretsiz yatıyordu
Hiç duymadım belki büyükşehirlerde olabilir ama ben ilçede yaşıyorum böyle bir hizmet olduğunu sanmıyorum iki kişilikmıdalar
İstanbuldayım ben canım doğum yapacağım hastanede tek kişilik oda tutabiliyorsun ebeye sormuştumda ücreti sormamıştım hiç bilen vardır belki dedim
ücretsiz diye biliyorum. gebe okuluna gittiğim hastanede, eğer doğumu orda yaparsam gebe okuluna gittiğim için orada tek kişilik odada kalabileceğimi söylemişti ebe.
şehir hastanelerinde sanırım suit özel oda var. onlar ücretli olabilir.
Normalde yoktu ama biz rica etmiştik sağolsun hemşireler ayarladı süsleme de yasaktı çok aşırı olmamak şartıyla izin vermişlerdi.
Ne güzel canım şanslıymışsınız:)
Devlete bende kalmak istemiştim yanimdaki kadın hava iyi kombiyi acıyodu üstüne çamlar kapalıydı yeminle için şismişti ya kadından tek odalar hep boştu gecmek istediğimi şoyledim hiç bir türlu olmaz dediler orlar bulaşicı hastalar için dedi
1,478,958 soru
24,204,315 cevap
337,808 kullanıcı