0 oy
864 göst.
Diğer kategorisinde (514 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar kızım bundan 6 ay önce apantis ve bağırsak düğümlenmesi ameliyatı olmuştu ameliyattan sonra bi süre kusması durdu ama 2 aydır geri aynı oldu doktora zor bi şekilde randevu bulduk bugün gittim filim çekildi ultrason çekilecek yarın da bugün yatış verdi ama yanımızda kıyafet vs hicbisey yok diye kabul etmedim yarın hazırlıklı giderim dedim karın ağrısı kabızlık ilk lokmada kusuyor yarın ki ultrason sonucundan korkuyorum tekrar ameliyat olur mu korkusu yiyor bitiriyor beni doktor ameliyattan sonra hiç kilo almamış dedi oğlum 1. Sınıfa başladı hamileyim inşallah kızımın sonucu temiz çıkar içimdeki his yarın sonuçlar kötü çıkacak gibi hissediyor inşallah yanılırım yarın Allah rızası için dua eder misiniz kızım iyleşsin 🤲

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Rabbim şifa versin 🤲🏻korktuğunuza uğratmasın 

(514 puan) tarafından

Amin inşallah İdil ablam dualarını eksik etme Allah razı olsun inşallah 🤲 

-Reklam-
0 oy
(5,280 puan) tarafından

Allah şifa versin canım lütfen kötü düşünme sonuçlari temiz çıkacak. 

(514 puan) tarafından
+1

İnşallah yanılırım yanılmak istiyorum sebepsiz yere kusma karın ağrısı halsizlik olması da normal değil o yüzden iyi de düşünemiyorum bı bakıyorum Şen şakrak sbah kaktı yere halı gibi serildi kafasını kaldiramiyor an anı tutmuyor iyi mi kötü mü bilemiyorum Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲

0 oy
(7,089 puan) tarafından

Rabbim tez şifa versin Eslem imize . Tekrar yenileme olasılığı varmıymış. Ne dedi doktor . Başka bi sıkıntısı olmasın bu yavrucuğın

(514 puan) tarafından

Tıkanıklık olabilir dedi tekrar düğümlenme de olabilirmiş tıkanıklık olursa serumla yatis yapıp açılacak eğer tıkanıklık değil tekrar düğümlenme olduysa tekrar ameliyat olabilir dedi tıkanıklığa razıyım inşallah ameliyat olmaz zor atlattık zaten 🥺 Allah razı olsun inşallah 🤲

(514 puan) tarafından

Herşey yarınki ultrason da belli olacak 🥺

0 oy
tarafından

Allah şifa versin. 

(514 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun kardeşim 🤲

0 oy
(33,672 puan) tarafından

Rabbim izi kalmayacak şekilde şifasını versin 

(514 puan) tarafından
+1

Amin inşallah yaşadığımız günleri unutmadan tekrarı çok ağır ve zor olur kızım için kızım hala etkisinde aklına gelince duygusallasiyor çok teşekkür Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲

(33,672 puan) tarafından

Geçecek inşallah moralinizi düşürmeyin sakın 🌹

(514 puan) tarafından
+1

İnşallah Rabb'im çok büyük bizede en kolayını göstersin kızım acı çekmesin inşallah 🤲🥲❤️

0 oy
(6,672 puan) tarafından

Bağırsak çok narin bir Organ. Tekrar tıkanma da olabilir düğümlenme de olabilir ama inşallah yoktur. Beslenme bozukluğu vardır ve raporlu mama ile düzelir inşallah. İçini ferah tut sevgi ve dua et. Anne olarak hep en kötüsünü düşünürüz endişeleniriz. Sen güzel düşün güzel olsun🙏🏻

(514 puan) tarafından

Mama denedik 1 ay ama mama içerken de aynı mamayı da zorla yarım içiyordu tadını sevmedi doktor da dedinin aynısını dedi Filiz abla ikiside olabilir dedi çok korkuyorum doktor ameliyattan sonra kilo alır kendini toplarlar demişti 13 kiloyken 12 ye düştü gram yükselmiyor çünkü mideye bisey gitmiyor ilk lokmada diğer yediklerini de çıkarıyor ateşi çıkıyor vücut bayılacak gibi halsiz o ilk hasta oldunda da  böyle gözleri baygın gibiydi çok acıkıyor yemek istiyor ama yiyemiyor doktor hiç güzel bişey demedi Allah'tan ilgili bı doktor yarın rnsvdu almadan direk gelin dedi oğlanı okuldan alıp direk hastaneye geçecez Allah'ın izniyle inşallah 

(6,672 puan) tarafından

Mamayı içemediği an neden gitmedin ki? Böyle durumlarda drları biraz darlayın. İnşallah beslenme bozukluğudur. Kötü düşünmeyelim 

(514 puan) tarafından

Mamayı içmedi ki zaten sonra alamadik da aylık 1500 doktor kilo alsın diye yazdini söyledi bağırsakla ilgili oldunu düşünmedim inşallah dedin gibidir abla🤲

0 oy
(2,274 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım Rabbim şifasız bırakmasın evladını hiçbir anneyi evladıyla sınamasın hamileyim dua edicem kızın için Rabbim kabul etsin her zorlukta bi kolaylık vardır imtihanınızı kolaylaştırsın Rabbim 

(514 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 gerçekten konu evlat olunca çok başka Rabb'im en kolayından versin inşallah hiçbir evlada acı hastalık vermesin Rabb'im evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende hamileyim bide erken doğum riskim var sıkıntı yapmak istemiyorum elimde değil 🥲

(2,274 puan) tarafından

Hiç stres yapma canım herşey olacağına varır şifasız dert olmesın yeter ki herşeyin çözümü olur 

(514 puan) tarafından

Evlat olunca elinde olmuyor şimdi çanta hazırliycam hastane için o kadar içimden gelmiyor ama mecburum Rabb'im çaresiz dert vermesin hiç bir kardeşime 🤲

0 oy
(3,171 puan) tarafından

Allahim sifa versin insallah temiz çıkar.ve iyi olur..biz bunun suphesiyle bir gece yattık neler çektik Allah'ım size sabırlar versin gerçekten zor çocuklar hasta olmasın Allah'ım.

(3,171 puan) tarafından

Bizim geçen sene işte kaka yapamdi  lavman yapmama rağmen olmadı kusma vardı doktor dugumlenmeden suohelendi çok skur temiz çıktı.olmadik yani değilmiş.allah şifa versin canım insallah

(3,171 puan) tarafından

Kaç yaşında minnoş 

(514 puan) tarafından

Çok şükür evladınız için çok sevindim inanki o Ameliyat çok zor benim kızim hem açık hem kapalı oldu çok zor atlattık kızım 4 yaşında teyzesi çok küçük daha🥺

(3,171 puan) tarafından

Allah sağ salim size bağışlasın şifa versin inşallah korktuğun gibi olmaz canim

(514 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun kardeşim 🤲

0 oy
(1,997 puan) tarafından

Rabbim şifa versin tüm hast olanlara kizinsda inşallah 

Gerçekten insan hastaneye gittiği zaman herkes hasta galiba diyo okadar hastalık varmı insan çocuğa konduramiyor Rabbim o melekleri korusun😔

(514 puan) tarafından

Beni anlamanı bilmek iyi hissettirdi tırnağına taş değse canımız yanıyor evlat oldu için Rabb'im acılarını göstermesin inşallah hiçbir evladın rabbim sizede birdaha yaşatmasın çok zor 

(1,997 puan) tarafından

3 Kasım'da tekrar eeg cekilicek beyinden bizimki amin amin 

(514 puan) tarafından

Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah babanıza inşallah dualarım da 🤲🥺

(1,997 puan) tarafından

Babam vefat etti iki yıl oldu bu çocuğum😔 12 yasinda saol

(514 puan) tarafından

Mekanı cennet bahçesi olsun peygamber efendimize komşu olsun inşallah evladınıza Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah Rabb'im konseyi evladıyla sınamasın evlat acısı vermesin upuzun ömürleri olsun inşallah 🤲 

0 oy
(735 puan) tarafından

Rabbim güzel sonuç almanızı nasip etsin acil şifalar dilerim

(514 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

0 oy
(8,356 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah minik kızına sanada sabırlar dayanma gücü versin inşallah gebe halinle zor herşey yatış verirse oğluna kim bakacak 

(514 puan) tarafından

Oğlum okula gidiyor babası okula bırakıp alacak beslenmeye de simit poğaça idare edecek mecburen bakacak kimse yok iyiki hamileyim bebek kucağımda olsa beni refakatçı.da kabul etmezler bebekle yürürken zorlanıyorum erken doğum riskim var okul çocuklar yorucu şimdi pskoljikmen çok zor olacak çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ablam 

(8,356 puan) tarafından

İnşallah iyi çıkar sonuçları belkide sadece mikrop kapmıştır bağırsakları ilaç tedavisi ile geçer

(514 puan) tarafından
+1

İnşallah öyledir 🤲 yarın belli olacak bakalım inşallah 

0 oy
(10,621 puan) tarafından

inşallah önemli bir şeyi yoktur canım 

(514 puan) tarafından

Amin inşallah ablam 🤲

0 oy
(2,766 puan) tarafından

Rabbım sıfa versin cnm ınsallah kotu dusunme ıyı olsun ınsallah 

(514 puan) tarafından

İnşallah iyi olur 🤲amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲

0 oy
(4,199 puan) tarafından

Allah şifa versin ya bende hamileyken oğlum hastalandı solunum problemi vardı diye yatırdılar 1 gece zor kaldık oğlumda 2 yaşındaydı sürekli kucağımda durdu çok zorlanmıştım 

(514 puan) tarafından

Hamileliğim de normalde de zor geçiyor zaten erken doğum riskim var bide bizi yatırsa bir gecede bırakacağını hiç sanmıyorum inşallah yatmamiza gerek kalmaz yatan için de zor evde diğer evladını bırakıp gitmek de zor her anlamda zor çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim 🤲biz yattinizida da 2 hafta yattık çok zor geçti 

(4,199 puan) tarafından

Biliyorum hatırlamıyorum canım Allahım korktuğuna uğratmasın inşallah 🤲

(514 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun kardeşim.🤲

0 oy
(2,111 puan) tarafından

Allah yavruna şifa versin. Acılarından kurtarsın onu inşallah. Dua et bol bol 

(514 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah ediyorum başka elimden bişey gelmiyor 🤲

0 oy
(1,286 puan) tarafından

Canım Eslem. Allah yardımcınız olsun bol bol şifalar versin kuzuma.... 

(514 puan) tarafından

Çok teşekkür ederiz güzel teyzes amin inşallah i Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(741 puan) tarafından

Nasıl riski göze alıp kabul etmediniz ki kiyacetsiz dursayd, Allah şifa versin 

(514 puan) tarafından

Yatsa bile ultrason doktoru mesai saati dolmiştu filim yarına kaldı dedi insülin vurguluyorum onlar evde çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 bugün ultrasonu çekilip yatış verirse yatacaz 

0 oy
(3,246 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 

(514 puan) tarafından
+1

İnşallah kardeşim dualarınızı eksik etmeyin Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

(3,246 puan) tarafından

Amin inşallah cümlemizden canım 🙏🏻🌻

0 oy
(2,254 puan) tarafından

Canım Allahım şifa versin İnşAllah yeniden çok üzüldüm ama kötü düşünme 🤲🤲

(514 puan) tarafından
+1

Amin inşallah güzel kardeşim 🤲 elinde olmuyor insanın 🥺 Allah razı olsun inşallah evlat çok başka 

0 oy
(24,375 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin kuzucuga. İnşallah çabucak iyileşir.

(514 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 951 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,415 puan) tarafından soruldu
+7 oy
14 cevap 854 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,962 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,052 göst.
23 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (514 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 1,415 göst.