0 oy
312 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından

En büyük imtihaniniz ne oldu sanki bı tek ben sorun yaşıyor musun gibi hissediyorum ilişkileriniz nasil

14 Cevaplar

0 oy
(909 puan) tarafından

Görümcem yokta kaynana ile yuvarlanıp gidiyoruz. Güzel fena değil aramız iyi kadındır 

(0 puan) tarafından

Kaynanayla 2 sene yasadim cok zor

(909 puan) tarafından

Ben beraber yaşayamam sanırım doğumda 2 ay kadar kaldı hiç kafamız uyuşmadığını anladım 

-Reklam-
0 oy
(2,029 puan) tarafından

Benim iyi görümcem küçük ztn üniv okuyor bana saygısızlığı olmadı hiç kaynanamla arada sürtüşüyoruz ama iyiz normalde hatta çoğu kaynanadan iyidir kötülük ettiğinden değilde tez canlı bi insan arada tahammül edemiyorum o kadar

0 oy
(1,180 puan) tarafından

benim ikiside oteki tarafta o yizden sukur bir problemim yok kendileriyle:))🧿

0 oy
(561 puan) tarafından

Ne görümcelerimle ne Kaynanamla sorunum var çok şükür iyi anlaşıyoruz Ben bi tek anlaşamadığım biri var oda eltimle kavgaliyim Görüşmüyoruz ve karşımda bulursa çok kötü şeyler olacağını bile biliyor ondan bi arada bulunmamaya çalışıyoruz ama mecburen buluyoruz 

0 oy
(10,480 puan) tarafından

Kaynanamla sıkıntım yok senede 1 gidiyoruz 1 de onlar geliyor görümce elti vs de en baştan mesafeliyiz sorun yok böylece samimi olsak illaki olurdu 

0 oy
tarafından

Ben görümcemi sevemedim en son geçmişi gündeme getirip kavga çıkardım bebeğine aldığım hediyeye sadakam olsun dedim diye beni engelledi umarım bayrmada da karşımıza çıkmaz  

0 oy
(1,231 puan) tarafından

Kayınvalidem Öz annemden ileridir canım kanım benim 

(2,382 puan) tarafından

Şok içindeyim 5 kere okudum 🤣🤣

(1,231 puan) tarafından

Hayattaki tüm şansımı eşim ve ailesinde kullandım kayınvalidem demeye dilim varmıyor öz anne oldu bana o yüzden aramızdan su sızmaz hiçbir zaman

(2,382 puan) tarafından

Mutlaka öyledir ama görünürde iyi olsada içten olan henüz bir kaynanaya rastlamadım hepsi aynı tür benim için .Bağınız çok daha iyi olsun dilerimm

(1,231 puan) tarafından

Bunu söylemek biraz ayıp olabilir ama kayınvalidem Türk değil o yüzden genlerinde bizim Türk kaynanaları gibi pislik yok (gercekten iyi olanları tenzih ederim) 

0 oy
(14,884 puan) tarafından

Herkesin aile ilişkileri farklı

Kaynananı çok severim sırf ona yakın olayım diye karşı apartmanına taşındım

Bir tane görümcem var evlendi çok şükür oğlu oldu şimdi yeni severiz birbirimizi

0 oy
(452 puan) tarafından

Tek değilsin. Bende aynıyım. Sürekli ayrımcılık yaşıyorum. 

0 oy
(3,584 puan) tarafından

Görümcem yurtdışında, aramız 12 saat tek uçuşla. 1 buçuk senedir küsüz asla konuşmam. Kaynanamı sevmem, o da beni sevmez. Asla aramam, o da oturmaya falan kendisi asla gelemez evime. Eşim şuanda ailesiyle küs. Küs olmadiği zamanda bile ayda 1 kez akşam görüşüyorum, başkasını istemiyorum

0 oy
(5,812 puan) tarafından

İkisinden de hatta eltimden de nefret ediyorum 

Ama maalesef bi araya geliyoruz mecburen

0 oy
(61 puan) tarafından

sanırım bende senin gibi sansizlardanim ne kaynana ne gorumceler artı ailelerine yeni katılan görümcelerimin gelinleri dahi daha tanışmadan düşman kesiliyorlar bana benim tek sorunum haksızlığı asla kabul etmem yalanı sevmem ikili olamıyorum ve dedikodu sevmiyorum ondan sanırım ayak uyduramiyorum onlara zaten anne babam da yok sanırım kimsesi olmayana daha çok cektiriyorlar

0 oy
(773 puan) tarafından

8 görünce bı kaynana var bende herkes iyi olsun uzak olsun 

0 oy
(50 puan) tarafından

6 sene yaşadım kaynanam görümcem kaynanamda beterdi  Allah'ın cezası çok çektirdiler bana onları Allaha havale etmiştim çok şükür allah belalarını verdi

(14 puan) tarafından

Ne oldu ya

(50 puan) tarafından

kaynanasının yanındadır benim çektiğim gibi oda çekiyor allah pererinde versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 318 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
24 Eylül 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Bitanecikoglum (411 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 624 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 367 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,713 soru

24,227,936 cevap

339,004 kullanıcı

...