0 oy
316 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,095 puan) tarafından

Kızlar ben abilerimin evindeyim bugün kaynım yine aramış babamı  barışmak için baban tlf acmıl ben müsait değilim demiş sonra kücük kardeşimi aramış demiş babana söyle 2 gün sonra sizin eve geleceğiz kardeşim birşey dememiş bügün kücük görümcen aradı kızım 4 yaşında onu cok seviyor bende tlf actım dedim konulsun konuşunca yengem gördü dedi bak sana o kadar şey yaptılar abilerini darp ettiler acma bidaha tlf ağır olki hattasımı anlasınlar bende dedim komutan dedi konuşsun 5 - 10 dk bügün de ses kaydı atmıştı ağlıyordu seni cok özledim diye yeğenine atıyor mesajı görümcen Allah yukarda kızımı cok seviyor  işte onu arıyor abimde dedi konuşsun 5_10, dk işte öyle birde abim dediki ne lazım olursa market git al Birtane hesap defteri acsım sana ben öderim sorun yok ben hayır istemiyorum dedim abim baba bağırdı boş konuşma dedi ne lazım olursa  kendine al dedi cok şükür maddi durumu cok iyi öyle işte kızlar durumlar bende böyle size aktarmak istedim 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (117 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla sizde boşanma yok. Onca şey olmuş her iki tarafta boşanma olsun demiyor. İstemiyor. Sen de dahil. 

O yüzden bence sen buraya yazma çünkü biz senin yerine üzülüyoruz. Senin tek beklentin biraz sürünmeleri. Sonra yine koşa koşa gideceksin. 

Kınamıyorum. Belki boşanmak sana çok zor geliyor ama buradaki çoğu kişi asla geri dönmemen gerektiğini düşünüyordur. 

-Reklam-
0 oy
önce (1,053 puan) tarafından

iyi masallah abine allah razi olsun. bu aradbokadar olaydan sonra gökten gunesi alip onune serse dunyayi yerinden oynatsa bile aklin varsa barisma. 

önce (1,095 puan) tarafından

Sendende Allah razı olsun abla vallah abla sürünsünler ztn milletin içinde rezil olmuşlar öyle duydum coğu akrabaları bana hak vermiş biliyorlardı bu kadar baskı hakaret ben diyordum oğlum ban hakaret ediyor diyodu erkekler hepsi öyle ben diyordum oğlum beni dövmüş diyodu kocalar hepsi öyle diyodu beni dövmüş ben hicbir zmn göstermiyprdum ailem var babm diyodu ozmn öyle dese beni ilgilendirmez de vallah abla burası güzel annemlerde hayat yok köy hayatı olduğu için sivrisinek dolu öyle 

önce (1,053 puan) tarafından

kimin kocalari oyle yahi. hicte oyle degil normallestirmesin kimse dayagi. dayak yemek isteyen buyursun kendi yesin . milletin kizina niye dayak atilmasina giz yumui hicte kocalar oyle degil koca dedigin el ustunde tutar. gitsin kendi dayak yesin  okadar guzel biseyse

0 oy
önce (814 puan) tarafından

Kız gururun sırası değil harca diyorsa harca, maddi durumuda iyiymiş bak ne güzel senin arkanda dağ gibi ailen abilerin var bundan sonra seni güzel bir hayat bekliyor daha ne diye eğilip büzülüyorsun boşver keyfine bak 

Brn kıyamıyorum diyorum günahtır evt Allah yukarda abilerim arkamda bende dedim onlar ne dese o olacak 

0 oy
önce (1,655 puan) tarafından

Böyle abiye can feda Allah razı olsun ne güzel düşünmüş maddi durumu çok iyi diyorsun sende aşırıya kaçmadan ihtiyacın olanı al nolcak

Bilmiyorum ben utanıyorum almaya diyorum ayıp olur diye 

0 oy
önce (8,913 puan) tarafından

Helal olsun abinee. Ya böyle ısrar ettiler diyelim barışmaya niyetin var mı sanki böyle bir hata yapacakmışsın gibi hissediyorum Allah göstermesin 

Söz abilerimin dir ne karar verirlerse saygım sonsuz öyle birlwy var barışsalarda benimde şartlarım olacak 

Ne şartı bacım ne güzel kurtarmışsın kendini hala ne düşünüyorsun pes gerçekten 

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim söz abilerinin değil, senin olmalı çünkü evlendiginden beri çeken sensin ha abilerini çok düşünüyorsan zaten.imkansiz olmalı çünkü onlara da saygısızlık yapıldı. Bu hataya düşme şartlar falan hikaye onurun gururun için affetme boşanma davası aç. Bile isteye hataya düşüp sonra burada bizi de üzüyorsunuz yani senin için çok dua etmiştim çok üzülmüştüm ama şu lafın hakikaten kimseye üzülmemek gerektiğini hatırlattı bir kez daha 

0 oy
önce (4,945 puan) tarafından

Ailen çok iyi kıymetini bil. Ama sakın geri dönme . Eşin, ailesi pişman da olsa özür de dilese aileni dövmüş insanlar sakın  gitme. İstediklerini desinler inanma. Eğer dönersen sokakta ki köpek kadar kıymetin olmaz ve her şeyini ayaklar altına almış olursun. Dik ve sağlam dur. 

0 oy
önce (1,719 puan) tarafından

Abilerini dövmüşler. Abin sana yine sahip çıkmış. Bu halde sen ona geri dönersen abilerine çok büyük ayıp ve haksızlık etmiş olacaksın. Ben abinin yerinde olsam sana çok kirilirdim ne hali varsa görsün derdim eğer barisirsan abilerini ciğnemis olursun

0 oy
önce (285 puan) tarafından

Aklın varsa barışma. Nice kadınlar var ailem destek olsa da bu cehennemden kurtulsam diyen. Senin eline böyle kıymetli bir şey var ve sen bunu geri tepeceksin. Şartlarım var demişsin ama o şartlar en fazla bir ay en olmadı iki ay uyulacak şartlar olacak. Bu sefer geri de dönemezsin

0 oy
önce (285 puan) tarafından

Aklın varsa sakın geri barışma ayaklarına kapansalarda geri barışma dönünce aynı seyleri yine yaşıyacaksın hemde bu kez fazlasıyla bak Allah seni kurtarmış yollarını acmış kurtulmuşsun geri dönüpte kaderini kendi elinle geri mahfetme

0 oy
önce (3,694 puan) tarafından

Abinden Allah razı olsn yengenden de 

Yengen cok dogru söylemis masallh diyorum abine 

0 oy
önce (634 puan) tarafından

Allah'a şükür etki ailen abilerin var bak ben mahkemeden döndüm çocuklarım için bu asla unutma o düzelmez ve sen afferersen aileni dinlemezsen daha kötü olur o yüzden abilerini dinle sen emin ol en iyi görümce olsada sebin ailen gibi düşünmez seni

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 276 göst.
0 oy
9 cevap 394 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 352 göst.

Kategoriler

1,479,208 soru

24,207,535 cevap

337,989 kullanıcı

...