0 oy
771 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde tarafından

Kizlar gunaydinn  :D :)

Bomba bir başlık oldu espri tabiki.

Gerçeği şu kendinize vakit ayırabiliyor musunuz ?

Kaç çocuğunuz var ve neler yapıyorsunuz kendinize dair mesela Spor bir hobi ders  kendi alanınız var mı ?

Çocuklar ile nasıl başarıyorsunuz motivasyonunuz ne detaylı yazarmisiniz ?

14 Cevaplar

+1 oy
(3,907 puan) tarafından

Günaydınnn☀️ tek hobim kendime ayirabildigim  tek vakit kahve içmek   yüzüme krem sürerim oda mecburiyetten  egzamam var mecbur sürmek zorundayım 2 cocugum var 

(2,934 puan) tarafından

Benim büyük oğlumda var egzama önce elindeydi ama şimdi sıçramış kremde surmuyo ne olacak sen kullandigin kremleri özelden atarmisin rica etsem iyi geliyormu

(3,907 puan) tarafından

Yorumlara resim attım canım 

(5,229 puan) tarafından

Kız bunlar ersagin ürünleri çok güzel ortada olan büyük krem 

Yuz temizleme sütü 

Çok güzeldi 

(3,907 puan) tarafından

evet  çok güzeller 2tanesi ersağ ürünü 

tarafından

Afiyet olsun kahvede güzel şey onu icemeyende var ! :D :)

-Reklam-
0 oy
tarafından

4 çocuk büyüğü 23 yaş en küçüğü 4 buçuk yas yani ayırıyorum zaman ama tabi öyle uzun saatler değil kimi okula kimi ise gider küçükle ikimiz tek kalıyoruz onun dışında el işi yaparım para ile evde iş yaparım böyle iste

tarafından

Fırsat buluyorsun tebrikler :)

tarafından

Erken kalkarım muhakkak canım 6 dedimi ayaktayim 9 demeden evimin işi biter benim haa daha bu arada temizliğe de giderdim şimdi gitmiyorum da sağlık sorunlarından dolayı erken kalktinmi gün cok bereketli oluyor 

tarafından

Ayıptır sorması günlük ne kadar ücreti temizliğin 

tarafından

Saati 250 canım duvar silme el ile 350 saati ama şöyle bir durum var yer silmeye falan hiç mop kullanmam hep el ile 

0 oy
(30,612 puan) tarafından

Tek çocuk oğlum kreşe gidiyor ayırıyorum yoğun çalışmıyorum çünkü. Bana kalan zamanlarımda da şu an diyetisyene gidiyorum önceden bir ara spora gittim ama zor geldi bıraktım yapmak istediklerim var ama üşengeçlikten erteliyorum 

tarafından

Hepimizin derdi usengeclik zaten :)

0 oy
(1,988 puan) tarafından

Spor yok oncelikle sabah uyaninda yüzümü yıkadığımda kendime gelebiliyorum ancak .

Bir oğlum var 3 yaşında yaramaz değil ama mızmız buda beni çok yoruyor ,gün boyu ev işi temizlik bulaşık sıradan işlerden vakit kalmiyor bana ,şuan ikinciye hamileyim RABBİM nasip ederse bir oglum daha olacak 3 ay sonra ama hiç erkek hissetmiyorm kız hissediyorum. Bazen Park market yapıyoruz malum gurbet gidecek kapı yok sosyal aktivitemiz bu .

Memleketime gitmistim yeni döndük,konserve turşu yapmam gerekiyor biraz geç kaldım ama no problem yavaş yavaş ,doğumdan önce evi kirklamam lazım halıların yıkamaya verilmesi lazım çok iş var ama para yok 😀daha bebek alisverisi yapmadım ,beşik filan ancak sipariş verdim ihtiyaçlar bitmiyor bizde kiracıyz ,yinede şükür RABBİME, birde benim oğlumda suanki hamileligimde tüp Bebek hayat beni çok yipratti .

Onun dışında gratiss gidip fondöten seçmem lazım ama gidemiyorum oğlumla online sipariş verecem ama rengini tuttururmuyum endişesi var .ay biz kadinlarin çok derdi var :))

tarafından

Bir derdim değil bin derdimiz var :) Fondotön en masumu olmuş ama hayırlı doğumların olsun :)

(1,988 puan) tarafından

Amin canım ALLAH razı olsun 

0 oy
(10,755 puan) tarafından

image

Okumaya sabah vakit buluyorum yataktan kalkmadan  bi 5-10 sayfa sonra rahat durmuyor ,  okumamı yaptım şimdi bitti şuan tepemde yüzümü okşuyor 😅 anca babası okuldan gelince biraz dinlenirim diyorum ama nafile iki dk sonra peşimden geliyor

tarafından

Kitap okumayı çok severim ama fırsat olmadı çocuk doğduğundan beri bir kitap tavana yapıştırma lazım malum benim çocuk durmuyor izin vermez okumama :D 

0 oy
(64,769 puan) tarafından

yikaninca ve evden cikarken tariyorum ☺️ oyle kendisine düşkün surekli bakim yapan biri değilim ☺️ kızımı okula biraktim geldim uyumaya uyuyamadım kahvalti yapip tv izlicem hobim o tv izlemek ☺️

tarafından

Oh ne güzel anlattım ufakta olsa vaktin var yinede çocuk kreşte iken ozluyormusun banada o günler nasipse inşallah gelecek ben rahatlamak tan çok uzulucem gibi geliyor:)

(64,769 puan) tarafından

2 ye gidiyor canim özlüyorum tabiki hep beraber olunca ☺️ okulda evin karsisinda teneffuslerde sesleniyor ☺️

0 oy
tarafından

3 çocukla banyodan banyoya zor tarıyorum 

tarafından

3 zor bayağı Allah kolaylık versin bir ile pes eden ben :D

tarafından

Hep böyle kalacak değiller elbet büyicekler kız 

0 oy
(1,822 puan) tarafından

Mecbur tarıyorum, saçım çok karışıyor onun dışında yatmadan önce mutlaka yüzümü temizler nemlendiririm ,uyandığımda da aynı şekilde yıkayıp nemlendiririm.Saçım yüzüm ben alerjik biriyim yapmasam olmaz

tarafından

Alışkanlık belkide tam oturtamadim ben :)

0 oy
(1,062 puan) tarafından

Ne vakit rutin oluştursam yavrum hasta oluyor ve hastanede yatışlarımız oluyor. Eşim saç kurutma makinası, rolon,şampuan,diş fırcası , diş macunu, havlu , temiz kıyafet getirdi Allah razi olsun girdim yıkandım yeminle kaç gündür abdest al saçı mesh et tülbent ört derken saçlarım yağlandı duş alınca bir ferahladım şükürler olsun kendimi prenses gibi hissediyorum saçlarım parladı şuan kahve alıdm içeyim dedim çocuk saturasyon kablosunu dişledi ısırdı kızmamak için zor tuttum kendimi zaten her şeyi ağzına sokması sebebiyle türlü çeşit mikrop kapıyor.

tarafından

Evet ne zaman olan yapsak cidden birşey çıkıyor Allah hayretsin Allah şifa versin inşallah 

0 oy
(586 puan) tarafından

İkinci bebeğimi bekliyorum tek hobim yatmak😂

tarafından

Oda güzel yatacagin günlere az kaldı sanki :)

0 oy
(77 puan) tarafından

İki çocuk biri yedi biri bir buçuk yaşında biri okula biri evde ev işi yemek bulaşık kışlık hazırlıkları üzerine hamileyim 8 aylık salça yaptım salça karıştır derken saat çocuğu okuldan alma vakti alıp geliyorum Gaziantep bilenler bilir yokuşlu mahalleler git gel yokuştan in çık daha sonra okuldan gel akşam yemeği bulaşık belki yarım saat boş durabiliyorum onun harici saat dokuza kadar 10'a kadar ayaktayım 😂

tarafından

Salça zor iş 10 kilodan 1 kilo bile çıkmıyor 10 saat uğraş birde :)

0 oy
(6,773 puan) tarafından

2.çocuk var. Bebeğimin ilk uykusu bana kahve saati😁 1 yaşında şu an valla pek bişey yapamıyorum. Hatta gece uykuları iyice kötüleştiği için erkenden sızdığım çok. Heves ediyorum şuna başlasam bunu yapsam diye ama daha yok. Olacak inşallah bigün😁

tarafından

Daha var gibi bencede ama bir gün gelecek diyelim :)

0 oy
(39,603 puan) tarafından

3 çocuk var ikisi okula gidiyor küçükler beraber sürekli evdeyiz. Tek hobim daha doğrusu fobim bitmeyen ev temizliği 😂 küçüğüm 2 yaşında olduğu için eskisi gibi beni sıkmıyor. Ya oyuncaklarla oynuyor ya da TV açarım biraz TV izler. Bende o ara ev işimi hallederim. Bitirene kadar çocuklar okuldan gelmiş oluyor i zamana. Çocuklar evden gelince de sanki hiç ev toplanmamis gibi eski haline dönüyor. 

tarafından

Nefes almaya vakit bulsam şükrediyorum diyorsun :) temizlik hepimizin fobisi :D

0 oy
(17,071 puan) tarafından

3 bucuğa  girecek olan bir kızım iki yaşına girmekte olan bir oğlum var çok şükür nasip edene

Olduğu kadar olmayan hiçbir şeye üzülmüyorum benimkiler bizim düzene alıştılar geç yatıyorlar biz de geç yatıp geç kalkan bir aileyiz

Çocuklar uyuduktan sonraki zaman benim her şeye olabildiğince vakit yapabiliyorum çünkü biz gece 3.04’ten aşağı uyumuyoruz 10:11’de hadi 12’de uyudu deseler kalan zaman bizim

tarafından

Üzülmemen harika birşey biliyormusun peki hep boylemisin hayatta olmayan şeyleri kafana takmazmisin  yapınmi böyle :)

Ben sabah kuşuyum gece 12 de yatsam sabah 12 de zor uyanırım tabiki alışkanlık önemli :)

(17,071 puan) tarafından

Olmayan konu neyse takmam üzülmem canım 

Aynen herkesin yapısı farklı ben 4.5 saat uyusam yeterli uyuyamıyorum fazla 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Serapse (565 puan) tarafından soruldu
+4 oy
5 cevap 380 göst.
0 oy
3 cevap 240 göst.
24 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Aydan YILDIZ (936 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,328 soru

24,617,266 cevap

364,418 kullanıcı

...