0 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 1 aylık ve aşırı gazı var bugün normalde de gazı var ama bugün çok çok ağlıyor ağlamaktan uyuyamıyor mosmor oluyor acile gitsem ne yaparlar bir şey yaparlar mı 

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,507 puan) tarafından

Gaza bir sey yapmıyorlar ama baska bir sorun var mi diye muayene edebilirler. siz gaz olduguna eminseniz ayaklarını sıcak tutun bol bol gaz masajı yapin alaturka tuvalette oturur vaziyette tutun. Tekrar tekrar masaj ve çömelme pozisyonu yapin 

önce (49 puan) tarafından

Hepsini yaptım hepsini hiçbir şey etki etmiyor gazını çıkarıyor ama bitmiyor yine ağlıyor dayanamıyorum ben de onunla ağlıyorum

Gaz damlası ve probiyotik veriyorum karnına sürekli zeytinyağı ile masaj yapıyorum ama yine de var gazı 

önce (4,507 puan) tarafından

Beslenme oncesi i love you masajı deneyintam yan degil hafif dik besleyin mama veriyorsanız mamayi değiştirin emziriyorsaniz kimyon çayı icin yemeklere biraz kimyon atın. Bazı bebekler malesef cok gazlı oluyor. Bir de prema diye bir biyolog var onun tuvalet iletişimi videosuna bir bakın ben uygulamadım ama uygulayan arkadaşım vardı 

-Reklam-
0 oy
önce (814 puan) tarafından

Çok gazlı bebeklerin gazını 1 kez değil de 20 dakika boyunca gazını çıkarırsanız bu sorun olmaz canım , bide normal polikliniğe gidin gaz damlası falan yazdırın  . Ayaklarını bisiklet gibi yapa yapa gazını çıkar  , birde koluna yatır bebişini avucunu oval yap pıtı pıtı aşağıdan yukarı doğru 3 er kez az az vura vura çıkar gazını canım 

Gaz damlası var probiyotik var karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum bisiklet hareketi yaptırıyorum daha napayım bilmiyorum 

önce (814 puan) tarafından

Gaz damlası hemen işe yaramaz canım 10-15 günde etki etmeye başlıyor sen dediğim gibi 20 dakika her seferinde gazını çıkar 

0 oy
önce (3,103 puan) tarafından

Acilde lavman yaparlar başka birşey yapmazlar siz netten araştıin.asiri gaz varsa kolik olablir.masajlsri belli damlaları var.insallah gecer

Hepsini yapıyorum gaz damlası da var probiyotiği de var karnına zeytinyağı ile masaj da yapıyorum 

önce (3,103 puan) tarafından

Kolik mi peki doktor bişi dedi mi.oyleyse belki müzikler var kolik muzikleri Süpürge ve fön Makinesi sesleri rahatlatıyor.

O sesler hiçbir işe yaramıyor ya

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 133 göst.
0 oy
6 cevap 326 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
+2 oy
4 cevap 191 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,251 puan) tarafından soruldu