+1 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (267 puan) tarafından

Hamile olduğunuzu nasil anladınız hanımlar ne gibi belirtileri vardi ben ilk oglumda çatlatma iğne ile hamile kaldığım için pek anlamadım çünkü iğnenin salgıladığı hormon sayesinde mide bulantısı ve bas ağrısı çekiyordum o yuzden anlayamadım ve bu belirtiler adetinkz geçtikten sonra mi oldu yoksa daha adete varken mi

25 Cevaplar

+2 oy
(2,009 puan) tarafından

Ben 4 gebelik yaşadım hepsini reglimden önce test yaparak öğrendim belirtilerimde göğüs ağrısı normalden fazla akıntı bel ağrısı da oldu ama regl öncesi hep yaşadığım için ona bakmadım sadece hamileliklerimde göğüs ağrısı yaşıyodum ztn 1 hafta kala hep test yapıp dururdum 

(2 puan) tarafından

Erken gebelik testi yApinca da zaman gecmiyo bir türlü..bende reglime 1 gün hala erken olanlardan test yapmıştım ama normal küçük olanda negatif çıktı otekinde pozitif çıktı ...akşam olduğunda meraktan yine bakım dedim kısa olan çubuğa silik şekilde potisfti ...şimdide zaman gecmiyo ... Bugün dr a gittim ne kese gördü ne bişe ...erken gelmisin dedi

(2,009 puan) tarafından

Evet bende hep erken öğrendim zaman hiç geçmez bilmiyo HCG takibi yaptım içim rahat etsin diye hatta birinde öğrendikten sonra HCG yükselsin diye 3 4 gün bekledim ona rağmen 37 çıktı 

-Reklam-
+2 oy
(6,589 puan) tarafından

adetim gecikiyordu olurum bugün yarın derken test yapayım dedim ve sürpriz bu şekilde öğrendim. gebeliğim boyunca da herhangi bir gebelik belirtisi yaşamadım. mide bulantısı, baş dönmesi vs hiçbir şey yaşamadım 

+2 oy
(1,355 puan) tarafından

Göğüs ve karın ağrısıyla şüphelendim test yaptım 

+2 oy
(6,950 puan) tarafından

5 defa hamile kaldım hepsinde canım cips istedi normalde yemem ben cips isteyince eşim testte almıştı yanında 3 4 5 numaralarda 

+2 oy
(72 puan) tarafından

Aşırı kasık ağrım oluyor du kadına doğuma gittim gebelik varmış 

+2 oy
(35 puan) tarafından

Koku hassasiyeti. Mesela sarımsak dogramistim elimi yikadim yikadim kolonya döküyorum yıkıyorum döküyorum hala koku geliyor. Boyle elimi yüzümü koyunca . Ne yaptiysam koku gecmiyordu ama eşime soruyordum kokmuyor diyordu. Ordan suphelendim. Sonra uyuyakaliyordum. Hiç hayatimda uyuyakalmadim hep kendim uyurdum. Bu 2 belirti olunca test aldim adetime 1 hafta vardı.

+2 oy
(4,607 puan) tarafından

Genelde bende uyku basıyor birde memelerim.sizlar

+2 oy
(5,508 puan) tarafından

2 normal gebelik 1 kimyasal geçirdim üçünde de yumurtlamadan 1 hafta sonra yani adetten 1 hafta önce 1-2 gün sürüp geçen hafif bulantım olmuştu.

+2 oy
(1,948 puan) tarafından

İlk hamileliğimde rüyamda görüp test yapmıştım ikincisinde adetim gecikince anladım üçüncüde de bulantım olunca şüphelenip test yaptıktan sonra öğrendim

+2 oy
(7,639 puan) tarafından

Adetim gecikince test yaptım planliydi zaten bekliyorduk Rabbim nasip etti 

+2 oy
(5,544 puan) tarafından

Sağ kasığımda batmayla anlarım 4 hamilelik de aynısı oldu.test yapmadan anlarım hamileyim derim

+2 oy
(148 puan) tarafından

Belirtiler sonradan başladı. Adetim bir saniye geçince test yapıyordum ve hamile olduğumu öğreniyordum 😂

+2 oy
(9,829 puan) tarafından

İkinci gebeligimi gördüğüm kötü rüyalardan farkettim ilk hamileligimde 5-6 . Ayda çok kötü rüyalar görüyordum sadece hamilelikte yaşamıştım bundada 

Öğrenmeden 1 hafta boyunca çok kötü rüyalar gördüm dedim kesin bu ay hamilelik olcak oldu da 

+1 oy
(3,783 puan) tarafından

Fena sekılde bel agrısı vardı bı gıttım 2 aylık oldugunu ogrendım 

+1 oy
(1,455 puan) tarafından

Ben tüp bebekle hamile kaldım .1.ogluma şuan ikinciyede .ilk hissettiğim çok fazla gazımin olması midemin yanması ve göğsümün şişmesi sonra sırt ağrısı ikisindede aynı şeyi hissettim .

+1 oy
(3,145 puan) tarafından

Ben ilk gebeliğimi bekliyordum zaten istedik adetim gecikmeden arada test alıp yapıyordum öyle öğrendim. İkinci gebeliğimi de istiyordum ama 5 yıl ilaç kullanımından sonra hemen hamile kalmam diye düşünüyordum. Gece acıkmaları, koku hassasiyeti ve uyuklamalar başlayınca süphelendim. Test yaptım silik çizgi çıktı eşim inanmadı kaç dk geçti yanlıştır o dedi. Sonra bir daha test aldık o da silik çıkınca inandı sabah kan verdim kesinleşti. 

+1 oy
(3,634 puan) tarafından

Adetime daha vardı çok yorgun uykusuz hissediyordum sürekli ve ben yine de anlamadım yengem dedi sen hamilesin diye adet olmam gereken gün test yaptık çıktı 

0 oy
(28,553 puan) tarafından

Gebeliğin ilk haftalarında oluşum aşamasında idrarımı tutamam 3 4 gün çok zorlar beni 2 gebeliğimdede o şekilde anladim ama hislerimde kuvvetli hemen hissediyorum 

(1,531 puan) tarafından

Gozun aydin nurr♥︎♥︎Dogum yapmissinnn Rabbim anaĺi babali buyutsunn.😘

(28,553 puan) tarafından

Allah razı olsun canım ❤️ 

0 oy
(63 puan) tarafından

reglm gecikti o şekilde öğrendim 

0 oy
(76 puan) tarafından

Ben bir doğum yaptım ve bir dış gebelik yaşadım her ikisindede eşimle birlikte olunca karnımda olan ağrıyla anladım. Karnım aşırııı derecede ağrıyordu asla devam edemiyordum ama kese olduğunda biraz büyüdüğünde durdu, dış gebelikte zaten operasyon geçirdim 

İlgili sorular

+2 oy
33 cevap 933 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 735 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 852 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 988 göst.