0 oy
58 göst.
önce Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından

Oğlumun bugün anaokulunda 4. Haftası her şey dün ve bugüne kadar okulda arkadaşlarıyla çok uyumlu ve asla kimseye eli dahi kalkmayana kadar dün arkadaşıyla taş kağıt makas oynarken arkadaşı makas yapmış o da kağıt elendiğini düşünmüş ve sinirden kendi yüzünü cırmalamıs evet biraz sinirli bir çocuk ama kimseye zarar vermez kendisini vermesi de ayrıca beni çok üzdü öğretmenine Bir problem olduğunda kaç defa söylemesini söyledim rehber hocasıyla falan da görüştüm yani bu davranışlar normal dedi geçecek dedi bugün yine bir olay olmuş arkadaşıyla arasında yine sinirlenmiş ve aynı şeyi yapmış öğretmeni sırf neden ne oldu dedi diye ne yapabilirim hiç bilmiyorum ikidir ortada aynı çocuk var karşı taraf mı kışkırtıyor onu da bilmiyorum ne yapacağım çok kararsız kaldım lütfen akıl verin 

1 cevap

0 oy
önce (4,938 puan) tarafından

Bak canım moralin bozulsun diye demiyorum ama benim çocuğum yapmaz , benim çocuğum şöyle iyi filan diyenlerin çocuğu yapıyor genelde. Daha önce yapmamıştır belki yapacağı ortama girmemiştir , yada girmiştir ama her dediği yapıldığı için yapmaya fırsat bulamamıştır. Önce öğretmen ve rehber hocasıyla tekrar konuş sebebini öğren sonra da bir pedegoga götür o daha açık bir konuşma yapar seninle.

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 298 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (778 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 403 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
0 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,479,119 soru

24,206,591 cevap

337,931 kullanıcı

...