Dayanamıyorum baş ağrısı geliyorum sürekli parol alıyorum
Kendimi iyi hissetmiyorum eşim dediki arkadaşlarınla buluş açılırsin tamam dedim
Olan yaptık dün buluştukher birinin 3 er çocuğu var benim iki çocuğum var neyse oğlum gittiğim evdeki
Dökülecek kırılacak ne varsa döktü kırdı
Detaylı anlatmaya gerek yok uzun oluyor okumak istemezsiniz diye düşündüm
Ya hiç durmadı ne yediğimden.icitigimden bişey anlamadım ev sahibi arkadaşım çok anlayışlı idi hakkını yiyemem
Diğerleri ise hep böyle mi diye gülmeye başladılar çok üzüldüm kardeşini okadar çok dövdü ki icim acıdı
Erkenden kalktım çocuklarim.durmuyondedim
Kimsenin olmadığı bir yerde nefes aldım gözlerim doldu eve geldim yere kapandım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım sinirlerim.bosaldi
Ordaki çocukların hepsini dövdü bir sorunu yok neden böyle yapıyor anlamıyorum
Her konuda çok sıkıntı çıkarıyor bana
Mesela kolu icjnde kalsın saatlerce ağlıyor bir saat ağladı beğenmiyor kıyafet giymiyor elini yıkayalım diyorum istemiyor gidelim diyorum gelmiyor ye diyorum yemiyor iç diyorum içmiyor tükendim yoruldum sizinkilerde böyle mi Allah aşkına ordaki çocuklar annesine hiç zorlamadi yediler içtiler oturdular
Anneleri ama benim iki çocuğum çıldırdı başıma ağrılar girdi gözlerim kan çanağı oldu üzüntüden bidaha istemiyorum ne gitmek ne gelmesini kimsenin
En çokta guluslerine üzüldüm bana eğitmemiyorum gibi daha saysam dağ olur buraya
Sulukta şu yarım olsun içmez beğenmediği geceliği giymez ıslak.olsa bile istediği şeyi giyecek her dediğini yapmıyorum inanninki bilmiyorum destek alın demeyin aldım ama umursama dedi gittiğim evde bunu yapamıyorum umursama yapamıyorum herkesin eşyası kendine değerli ve arkamdan konuşturmak istemiyorum