+1 oy
77 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (80 puan) tarafından

Selam güzel anneler bebeğim 5 buçuk aylık oldu yediğim her şeye uzanıyor ağzını açıyor istiyor ve ağlıyor ne yapmalıyım sadece anne sütü alıyor ve ben de 2 gündür ona muz püresi sütümle karıştırıp veriyorum öbür türlü ne verebilirim ne yapmalıyım sebze ile mi başlayayım çorba ile mi nasıl yapayım yapayım aslında öyle istemese bu kadar erken davranmam ama o öyle yapınca bir şey yemek istemiyorum çünkü ağlıyor her şey için Ben bir şey yiyince o da ağzını açıyor vermeyince çırpınıyor ağlıyor tecrübeli anneler ne yapabilirim sağlık ocağındaki hemşire Kasımda gel sana neler ile başlayacağını söyleyeceğim demişti ama benim oğlum çok sabırsız sizce bu meme reddine yol açar mı gerçi zaten birkaç gün sonra 6 aylık olacak

4 Cevaplar

0 oy
önce (31,588 puan) tarafından

Benim ilk verdiğim şey ıspanak suyu ve domates çorbasıydı çok az tattırdım ek gıda geçişte ayriyeten bişey falan hazırlamadım sebze karışımı falan yapmadım yani çok ağlıyosa az bişey verebilirsin yemeklerden en azından tadına baksın 

önce (80 puan) tarafından
+1

Tamam bakalım şimdilik tadımlık vereceğim sağol canım 

-Reklam-
0 oy
önce (117 puan) tarafından

İlk başta sebzelerle başla daha sonra meyveler. Kabak haşla havuç haşla püre yap 

Tamam canım ben ilk meyve verdim demekki ilk sebze vereceğim sade meyve olmaz haklısın 

0 oy
önce (813 puan) tarafından

Canım sebzeyle başla meyveyle başlarsan sebze yemez meyvenin o tatlı tadını alırsa sebze yavan gelir. Havuç kabak patates yoğurt ile basla sebzeleri buharda hasla çatalla ez ver 1 çay kaşığı ilk gün ikinci gün 1 tatlı kaşığı olacak şekilde. İnternetten bak bir sürü liste var 

Ben iki gündür meyve veriyordum iyiki söylediniz hep meyve verecektim birkaç gün ama bunu görünce kalktım sebze haşladim püre halinde verdim sevdi gibi 

önce (813 puan) tarafından

Birde blendir yapma tamamen pürüzsüz olmasın ki puruzluye alışsın :)

Tamam canım benim Çok sağ ol ♥️💐

0 oy
önce (4,456 puan) tarafından

6 ayda genelde geçiriyorlar anne sütü alanları ama sen  yavaş yavaş ver birsey olmaz 5.5 aylik başladım.bende

İşte canım istemese bende başlamam am napim öyle ağzını açınca bende üzülüyorum öyle canı çok çekiyordur die 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
2 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sevvalice (4,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ebrararslan (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,228 soru

24,207,730 cevap

337,997 kullanıcı

...