0 oy
71 göst.
önce Diğer kategorisinde (873 puan) tarafından

Kizlar teyzem biraz verdide,bunuda kuru fasulye gibi geceden ıslatmak mi lazım 

3 Cevaplar

0 oy
önce (659 puan) tarafından

Islatma ama beş on dakika kadar önden kaynat o suyu dök sonra normal yemek şeklinde pişir yağ salçayla 

önce (873 puan) tarafından

Hiç yapmadığım için sormak istedim ,ozaman öyle yapayım ,çok sağol canım 😊

önce (659 puan) tarafından

Olabilir tabi canım rica ederim zeytinyağlı ve domates salçasıyla da çok güzel hafif oluyor tavsiye ederim

önce (873 puan) tarafından

Cnm zaten Zeytinyağı kullanıyoruz yemeklerde, ayçiçeği kullanmıyoruz hiç birkaç şey dışında 😊

-Reklam-
0 oy
önce (6,397 puan) tarafından

Gerek yok ıslatmaya 

önce (873 puan) tarafından

Sağol canım 😊

0 oy
önce (1,181 puan) tarafından

Çiçeğim söyledikleri gibi önden biraz haşla o pembe bir suyu salsın normal fasülye rengine dönüyor onda da böyle kıymalı salçalı pişir çok lezzetli oluyor şimdiden afiyet olsun

önce (873 puan) tarafından

Kıymalı daha mı iyi olur olmazsa öyle bi deneyeyim 

önce (1,181 puan) tarafından

Ben barbunyayı hep kıymalı az sulu yaparım cok lezzetlı olur.

Yaptığım tarıfte lu şekilde 

Kıymayı İyice kavurdum sonra tereyagini koyarım tereyağı köpüğü geçtikten sonra içine doğranmış soğan ve sarımsak eklerim onlar ölür salçasını koyarım barbunyayı eklerim yeteri kadar da su koyuyorum çok lezzetli bir yemek oluyor. Mesela benim kayınvalidem kapıya biber falan da ekliyor normal yeşil biber öyle de güzel oluyor ama ben sade sevıyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 420 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 84 göst.
20 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,599 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
26 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,479,356 soru

24,209,553 cevap

338,085 kullanıcı

...